...a wiesz, że ja te wokół oczu bardzo lubię? Przynajmniej na razie. Świadczą o tym, że często się śmieję.
A wiek... nigdy nie miałam lepszego I chyba nigdy nie czułam się ze sobą tak dobrze, jak teraz. Dojrzała świadomość siebie jest pięknym stanem. Myślę, że masz podobne zdanie.
kochane panie kurzymi łapkami czy stopkami siem nie przejmujemy ,tylko przechodzimy od razu do zachwytu nad stanem ducha w naszym wieku ...wszak staremu wszystko wolno. tego się trzymam od lat .
kradzież Ewka piętnuj dla zasady , bo rozpasanie w necie jest wielkie
Tych nowości na rynku ogrodniczym tyle, że już nie wiem z których roślinek mam się cieszyć a z których nie. Ja już nie nadążam tego wszystkiego śledzić. Tak to wszystko w błyskawicznym tempie się zmienia.
Ładny chociaż ten cellulit? Bo trawy to znam.
Waldku to nie jest miejsce na dyskusje, bo tu Wilczyca Śliczna rządzi. Ale odpowiem coby Jej nie nadwyrężać. Celullit czy jak tam zwą, to raptem skórka pomarańczowa. Śliczna! I niech tyle Ci wystarczy. Buziaki.
tak to chyba jest, że to są te "śmieszne zmarszczki" a ja się śmieję cały czas taka już moja natura
"I chyba nigdy nie czułam się ze sobą tak dobrze, jak teraz. Dojrzała świadomość siebie jest pięknym stanem." - w 100 % oddałaś stan mojego ducha i ciała
to bez wątpienia
zgodnie z moim 10 letnim ogrodowym doświadczeniem....na cellulit cudnie działa ogrodo-terapia:
8 h treningu biegowego z pełną kompostu taczką po ogrodzie,
w tym kilka tysięcy przysiadów, tyle samo skłonów,
kopanie i dźwiganie pojemników z chwastami na bicepsy...
uwielbiam moje rumieńce na twarzy w trakcie takich dni....
wg mnie najlepszy fitness świata