Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wilcza Góra

Wilcza Góra

WilczaGora 17:37, 14 mar 2015

elzbieta_g napisał(a)

podłość ludzka czasami nie zna granic
pozdrawiam właścicielkę pięknych krokusików
a i jeszcze muszę pochwalić piękny avatarek duuuużo ładniejszy od wilka
ach brak słow...właścicielka pięknych kroksików macha Wilczą łapą i dziękuje serdecznie za pochwały
Zielona 22:44, 14 mar 2015

WilczaGora napisał(a)
ale ja nie wyglądam jak nastolatka ... mam sporo zmarszczek i "kurze łapki" wokół oczu...to małe zdjęcie chyba nieźle mnie maskuje...ale jest jak jest...z wiekiem jestem pogodzona

...a wiesz, że ja te wokół oczu bardzo lubię? Przynajmniej na razie. Świadczą o tym, że często się śmieję.
A wiek... nigdy nie miałam lepszego I chyba nigdy nie czułam się ze sobą tak dobrze, jak teraz. Dojrzała świadomość siebie jest pięknym stanem. Myślę, że masz podobne zdanie.
alinak 22:57, 14 mar 2015

kochane panie kurzymi łapkami czy stopkami siem nie przejmujemy ,tylko przechodzimy od razu do zachwytu nad stanem ducha w naszym wieku ...wszak staremu wszystko wolno. tego się trzymam od lat .
kradzież Ewka piętnuj dla zasady , bo rozpasanie w necie jest wielkie
Kasiek 23:02, 14 mar 2015

Niech zyje cellulit i kurze lapki, bo i tak jestesmy fajne babki
roma2 23:49, 14 mar 2015

Co za dziewczynko -wilczyczka się pokazała! Suuuper!!! Uwielbiam takie mądre i piękne dziewczyny (jakby to nie brzmiało!).
waldek727 00:23, 15 mar 2015

Kasiek napisał(a)
Niech żyje cellulit i kurze łapki.

Tych nowości na rynku ogrodniczym tyle, że już nie wiem z których roślinek mam się cieszyć a z których nie. Ja już nie nadążam tego wszystkiego śledzić. Tak to wszystko w błyskawicznym tempie się zmienia.
Ładny chociaż ten cellulit? Bo trawy to znam.
roma2 00:40, 15 mar 2015

waldek727 napisał(a)

Tych nowości na rynku ogrodniczym tyle, że już nie wiem z których roślinek mam się cieszyć a z których nie. Ja już nie nadążam tego wszystkiego śledzić. Tak to wszystko w błyskawicznym tempie się zmienia.
Ładny chociaż ten cellulit? Bo trawy to znam.

Waldku to nie jest miejsce na dyskusje, bo tu Wilczyca Śliczna rządzi. Ale odpowiem coby Jej nie nadwyrężać. Celullit czy jak tam zwą, to raptem skórka pomarańczowa. Śliczna! I niech tyle Ci wystarczy. Buziaki.
WilczaGora 09:26, 15 mar 2015

Zielona napisał(a)

...a wiesz, że ja te wokół oczu bardzo lubię? Przynajmniej na razie. Świadczą o tym, że często się śmieję.
A wiek... nigdy nie miałam lepszego I chyba nigdy nie czułam się ze sobą tak dobrze, jak teraz. Dojrzała świadomość siebie jest pięknym stanem. Myślę, że masz podobne zdanie.
tak to chyba jest, że to są te "śmieszne zmarszczki" a ja się śmieję cały czas taka już moja natura

"I chyba nigdy nie czułam się ze sobą tak dobrze, jak teraz. Dojrzała świadomość siebie jest pięknym stanem." - w 100 % oddałaś stan mojego ducha i ciała
WilczaGora 09:28, 15 mar 2015

alinak napisał(a)
kochane panie kurzymi łapkami czy stopkami siem nie przejmujemy ,tylko przechodzimy od razu do zachwytu nad stanem ducha w naszym wieku ...wszak staremu wszystko wolno. tego się trzymam od lat .
kradzież Ewka piętnuj dla zasady , bo rozpasanie w necie jest wielkie
"...wszak staremu wszystko wolno" - ale cudnie powiedziane dzięki kochana...
WilczaGora 09:34, 15 mar 2015

Kasiek napisał(a)
Niech zyje cellulit i kurze lapki, bo i tak jestesmy fajne babki
to bez wątpienia

zgodnie z moim 10 letnim ogrodowym doświadczeniem....na cellulit cudnie działa ogrodo-terapia:
8 h treningu biegowego z pełną kompostu taczką po ogrodzie,
w tym kilka tysięcy przysiadów, tyle samo skłonów,
kopanie i dźwiganie pojemników z chwastami na bicepsy...

uwielbiam moje rumieńce na twarzy w trakcie takich dni....
wg mnie najlepszy fitness świata