Waldek, moja osobista teoria jest taka...z kobietami jak z winem... a jak dodać za Martą, że "dojrzała świadomość najpiękniejsza" ... to już wszystko teraz wiesz...miłego dzionka ...
Wszystko, wszystko.
Teraz już wiem bo sprawdziłem w witrynie internetowej, ale w nocy śpiący byłem i myślałem, że to jakaś nowość na rynku.
A kandyzowana skórka pomarańczowa to najlepsza jest w lukrze na moim makowcu. O!
HAHAHAHAH ale się uśmiałam, nowość na rynku, dobre sobie... o skórkę, z grzeczności nie będę się spierała, choć wiesz, mogłabym...ja nie tak zła kuchareczka jestem (źródło: rodzina, znajomi) uciekam do pobliskich szklarni po bratki, bo mam obiecane...
Wstawiaj Ewuniu co chcesz, a ja i tak najbardziej uwielbiam Twoje trawki i rozchodniki.
Jak pomyślę sobie jeszcze o towarzystwie Pink Saucerów to już mistrzostwo świata.
Oj masz dar i rękę do tych kompozycji kobieto.
Dużo słoneczka na dzisiaj.
Należę do tej grupy obserwatorów, którzy często Cię odwiedzają i nie zawracają głowy swoją obecnością. Twoje nastawienie do życia i pracy w ogrodzie jest mi bardzo bliskie, odbieram życie podobnie. Jestem oczarowana Twoim ogrodem i cudnymi zdjęciami.
Pozdrawiam wiosennie.