Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wilcza Góra

Wilcza Góra

WilczaGora 12:28, 06 mar 2016

Katkak napisał(a)
Ewunia fajnie, ze wpadłaś, tylko szkoda,że nie na wiosnę trafiłaś, a na oczkowa dyskusję. Postaram się poprawić. I jakie bęcki? tobie? Never . Buziak czarodziejko .
a bo wiesz...rozumiem, że lepiej zawsze "chuchać na zimne" ale każdy musi podejmować decyzje zgodnie z tym co czuje
chyba już wyrosłam z tego, że "wszyscy wiedzą wszystko najlepiej"
buziaki wilkołaki ślę
WilczaGora 15:56, 06 mar 2016

Popełniłam kolejny kolaż.

Crocus "Golden Yellow":

sylwia_slomc... 16:59, 06 mar 2016

Wilczyco kolaże jak zawsze cudne, siedziałam i patrzyłam i patrzyłam , a potem popatrzyłam w okno i czar prysł szaro i buro znowu. Dziel się tymi promykami ile możesz
kasiek 17:56, 06 mar 2016

No nie Ty masz piękne te krokusy ale i bajecznie potrafisz je oprawić
Raj dla oczu Pozdrawiam
09:02, 07 mar 2016
WilczaGora napisał(a)
no i tu jest sprawa w tygodniu ciemn a w weekend zimno albo pada jak dziś ... właśnie znów woda z nieba cieknie ... nici z wyjścia do ogrodu...
może w następny weekend pracy tyle, że aż strach a pogoda idealna na kolejny dzionek na kanapie ... filmowo się chociaż podciągnę

Faktycznie tak jak wspominałaś,południe Polski "do przodu "z pogodą było
W weekend było ok.12 stopni i nie padało;posprzątałam więc ogród (tzn.jego dotychczas zagospodarowaną część)ze starych liści,poprzycinałam już hortensje,tawułki,macierzanke,kocimiętkę i derenie -piękne czerwone pręty i zaschniete kwaty horti do dekoracji wielkanocnych zużyję

Ale za to filmowo do tyłu
09:05, 07 mar 2016
WilczaGora napisał(a)

tez uwielbiam to powiedzonko o deszczu...każdy myśli deszcz to dar dla ogrodu, ale i dla ogrodnika też ... w domu się troszkę "sytuację opanuje"

niedzielka zaplanowana pracowicie w domku (bo pada )

całusiaki Wilkołaki ślę

miłego dzionka !!!

Ja się cieszę,że w tym tygodniu deszczowo i że niania ma urlop;to oznacza,że prawie cały tydzień pracuję tylko do 16:00 ! i też domek jak Ty wyglancuje.
Jak na pysk(nie wilczy)padać będę,to sobie pomyślę ciepło o Wilczej Górze,że tam Wilczyca w deszczową pogodę w domu ład zaprowadza to i ja radę dam
09:07, 07 mar 2016
WilczaGora napisał(a)
Popełniłam kolejny kolaż.

Crocus "Golden Yellow":

Piekne te kolarze ;i u mnie pojedyncze krokusiki już kwitną

Nie wiedziałam,że fotografia to po grecku rysowanie światłem-wspaniałe tłumaczenie tego słowa ;ja posługuję się aparatem tylko hobbistycznie i pewnie nawet 1/3 jego potencjału nie umiem wykorzystać

i cudne energetyczne kolaże
agata19762 13:38, 07 mar 2016

Pozdrawiam

makkasia 13:50, 07 mar 2016

Dziękuję za piekne życzenia i cudowne zdjecia ze słońcem. Pomorze jeszcze bardziej z tyłu niż Mazowsze ...u mnie kwitną tylko ciemierniki. Dobre i to
macham z Makowa
Margarete 16:29, 07 mar 2016

Ależ pieknie te krokusy pokazujesz......... A ten zółty to już mistrzostwo świata...taka energia od niego bije........a mnie teraz na przednówku ona bardzo potrzebna....
Pozdrawiam Ewciu!

p.s. do Wilanowa na pokazy nie dotarłam - życie zweryfikowało moje plany...cóz bywa i tak..ale za rok może uda mi sie dotrzec