Dziękuję Ci kochana Wygooglowałam sobie tę szkółkę. Wiesz może czy na swojej stronie mają cały asortyment? Bo kardówka kupiła tam grujecznika 2m a na liście takiego nie widzę?
Jakos wczesnie w tym roku to prawda. W innym miejscu mam tę samą odmianę-bo sama robiłam sadzonki, a jeszcze nawet pąków nie ma.
Dla owadów to istny raj
Dziękuję Agnieszko za miłe słowa. Rabata brzozowa jeszcze nie wygląda , bo brakuje kory i rośliny dopiero co wsadzone, ale myślę, że niebawem pokaże swoją urodę
Tak masz rację, że troche nad nią myślałam, pytałam, ale już nauczyłam się cierpliowści i działania zgodnie z planem, bo to daje lepsze efekty.
Renia wątpię, czy na stronie mają wsio, co sprzedają.
Najlepiej udaj sie osobiście, z lista zakupów.
Czasami można się natknąć nawet na kule na pniu bukszpanowe!
Ja pytałam u nich o grujecznika-to pokazali mi takiego ok. 1 m w cenie 40 zł. A ten u Leny z Kardówki naprawde sliczny i pokaźnych rozmiarów. Widać dziewczyna ma duzo szczęścia
Dzisiaj dosadziłam trawy tj. miskanty i red barony do różanki oraz biało kwitnące dzwonki do rabaty żurawkowej.
Popieliłam truskawki i zasadziłam pory i selery.
Z utęsknieniem czekam na duzy deszcz, bo już sucho sie zrobiło.
Kasiu ale u Ciebie się pozmieniało Dawno mnie nie było i nadrabiam zaległości Widzę nowe rabaty, nowe nasadzenia a ten trawnik to moje marzenie Pięknie