Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W przyszłości? Domek zatopiony w zieleni....

W przyszłości? Domek zatopiony w zieleni....

Tusiala 13:10, 06 mar 2014

Magda po dłuższych przemyśleniach, które trwały ze trzy godziny podjęłam decyzję o cięciu
eda 13:25, 06 mar 2014

Tusiala napisał(a)
Oj ciężko, ciężko. A jeszcze by się chciało każdą wolną chwilę Mu poświęcić.
A oto on jak ujeżdża kota sąsiadki

Fajny facet i tresurą już się zajmuje będzie mamie owady przeganiał Buźiam
eda 13:26, 06 mar 2014

Tusiala napisał(a)
Magda po dłuższych przemyśleniach, które trwały ze trzy godziny podjęłam decyzję o cięciu

Tnijjjjj będzie super
elzbieta_g 14:03, 06 mar 2014

a i zapomnialam napisać, że synek przekoffany z tym kotem ... w przyszłości artysta z niego będzie jak już ma takie pomysły
Ivvvona 19:07, 06 mar 2014

Synuś słodziutki, jeszcze trochę a będzie prawdziwym pomocnikiem A cięcia się nie bój, większość roślin to lubi. Odwdzięczą ci się pięknym wyglądem. Ja co rusz obchodzę ogród z sekatorem
BarbaraM 19:58, 06 mar 2014

Marta, a ja za twoją inspiracją wybiorę się jutro w teren.
Też zrobię wreszcie coś w ogrodzie.
Agania 21:02, 06 mar 2014

Też chcę w teren na ogród................liczę na słoneczny weekend

Możesz mieć wkrótce małe zoo, jak twój młody tak zwierzaki lubi

Martuś ty się po 3 godzinach przekonałaś do ostrego cięcia, ja przycinałam po 1 gałązce z każdego klona może dwie, ale mus zrobić foty i pokazać co i jak, ja za długo czekałam, ale jedne musiały dogonić wzrostem drugie i dopiero na równej wysokości będę przycinać, ale temat dla mnie również bardzo ważny i na czasie

więc tnij , ja też będę

Alisonek 21:55, 06 mar 2014

Chwilę człowieka nie ma i trzeba u każdego po kilkanaście stron gonić ale szalejecie kobitki
A klona tnij na pewno wyjdzie mu to na dobre
Buźka
Skąd ja znam tarmoszenie kota
Tusiala 11:01, 07 mar 2014

Moi kochani i nic jednak wczoraj nie udało mi się zrobić w ogrodzie a to dlatego, że było po prostu za chłodno i nie chciałam Synka narażać na choróbsko. Zrobiłam tylko szybko foty i tyle.

Edytko najcudowniejszy facet na świecie a ciachać będę już postanowione tylko niech się cieplej zrobi

Elu kochany, kochany najukochańszy

Iwonko już widziałam u Ciebie jak sobie świetnie radzisz z sekatorem. Mi jak na razie wychodzą w miarę kulki bukszpanowe. Fotkę dołączę poniżej

Basiu tylko, żebyś się nie doprawiła i ciepło się obabuchaj

Agatko weekend zapowiadają ciepły i słoneczny więc wszyscy ruszymy w ogrody. A zoo Synek ma u siostry bo ma gospodarstwo a tam różności Do nas złażą się okoliczne koty i psy. A najgorsze w tym wszystkim jest to, że zostawiają po sobie obrzydliwe ślady

Alu bo uczymy się ciachać
Tusiala 11:04, 07 mar 2014

A to moje kulki, które ciacham od patyczka

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies