Mala_Mi
18:46, 24 paź 2013

Winobluszcz trójklapowy na siatkę się nie nadaje... mój od 5 lat nie może wleźć na górę siatki.. on jest dobry przy innych podporach.. ma takie przylgi.. i do siatki nie ma jak sie złapać.. pomagałam mu ale kiepsko mu to idzie.. za to dobrze zasuwa po parkingu.... bo jest wysypany kamieniem... po murkach betonowych...... ale nie po siatce.
Grembosia dobrze mówi.... też to miałam napisać, że zostaw jedna stronę do odśnieżania... my też mamy taki wąski tunel i wiemy co to znaczy jak są siatki po dwóch stronach...
Szmatę też dawałam jak roślinki były małe, bo inaczej nic innego bym nie robiła jak pielenie... a teraz wyrzucam gdzie sie rozrosło
Grembosia dobrze mówi.... też to miałam napisać, że zostaw jedna stronę do odśnieżania... my też mamy taki wąski tunel i wiemy co to znaczy jak są siatki po dwóch stronach...
Szmatę też dawałam jak roślinki były małe, bo inaczej nic innego bym nie robiła jak pielenie... a teraz wyrzucam gdzie sie rozrosło