Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

malgorzata_s... 20:58, 26 cze 2014

Kasiu ja pamiętam jak ty u Bogdzi stałaś zachwycona przed tym świerkiem podziwiając jego zwis
No musiał u ciebie zagościć koniecznie
Kasik 21:40, 26 cze 2014

danuta_szwajcer napisał(a)

Cudny Pozdrawiam serdecznie

Dzięki wielkie. Coś mi wyszło, a może nie mi tylko temu storczykowi.
Kasik 21:44, 26 cze 2014

bartek_luberda napisał(a)
Powojnik na fotce u mnie w tym roku posadzony ale też coś się dzieje wypuszcza nowe przyrosty i więdną jeden padł teraz z ziemi wychodzi od nowa Storczyk piękny miałam z 12 szt teraz jednego

Te powojniki są strasznie wrażliwe. Dziewczyny pisały , ze na glinie mu ciężko, ale ja go sadziłam do dobrej ziemi, zresztą mam inne i tylko niektóre tak się zachowują.
Jednego wycięłam i poczekam może w przyszłym roku da radę, a jak nie to posadzę Montany, bo te są super.
Kasik 21:47, 26 cze 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu ja pamiętam jak ty u Bogdzi stałaś zachwycona przed tym świerkiem podziwiając jego zwis
No musiał u ciebie zagościć koniecznie

Tam Gosieńko się w nim zakochałam Już wcześniej Bartosz mnie namawiał na coś zawiśniętego, ale nie umiałam się zdecydować.

Teraz już jest - to prezent od rodziców na nasze 25 lat. Oczywiście Oni go jeszcze nie widzieli, ale już wiedzą
Alisonek 23:27, 26 cze 2014

Kasiu jak tam Wasze hektarowe pole pomidorów??? oprysk na zarazę zrobiony? bo szkoda by było żeby coś im sie stało.
a świerk fajny, będzie miał zwis na wszystko
Buziaki
Kasik 23:58, 26 cze 2014

Alisonek napisał(a)
Kasiu jak tam Wasze hektarowe pole pomidorów??? oprysk na zarazę zrobiony? bo szkoda by było żeby coś im sie stało.
a świerk fajny, będzie miał zwis na wszystko
Buziaki

Oprysk Grześ miał robić, ale nie wiem czy zrobił. A czym teraz trzeba pryskać? To mu powiem,

A świerczek ma zwis fajny, w przyszłości będzie miał fajniejszy, bo większy.
Kasik 11:02, 27 cze 2014

A to dzieło moich chłopaków- ja tam się nie wtrącam. -Strefa zakazana

Gocha 11:30, 27 cze 2014

Kasiu ale Ci dobrze. Też bym tak chciała, żeby warzywnik robiły moje chłopaki- a mam ich 3 sztuki ale niestety to nie sa ogrodnicze dusze. Może najmłodszy syn wykazuje jakieś zainteresowanie ale jeszcze młody - 14 lat ma - i niekoniecznie coś chce robić- woli kompa. Ale wykazuje już chęci pójścia na studia zwiazane z architekturą krajobrazu. A jak bedzie to zobaczymy. Twój warzywnik cudowny- wszystko piękne i duże. Pogratuluj chłopakom ode mnie.
Kasik 11:55, 27 cze 2014

Gocha napisał(a)
Kasiu ale Ci dobrze. Też bym tak chciała, żeby warzywnik robiły moje chłopaki- a mam ich 3 sztuki ale niestety to nie sa ogrodnicze dusze. Może najmłodszy syn wykazuje jakieś zainteresowanie ale jeszcze młody - 14 lat ma - i niekoniecznie coś chce robić- woli kompa. Ale wykazuje już chęci pójścia na studia zwiazane z architekturą krajobrazu. A jak bedzie to zobaczymy. Twój warzywnik cudowny- wszystko piękne i duże. Pogratuluj chłopakom ode mnie.

No pewnie - tylko się cieszyć. Tylko, że nie mam wpływu również na gęstość nasadzeń , estetykę rabat, ale każdy musi mieć swoja wizję naszego ogrodu. To nie jest na wystawę, tu musimy się dobrze czuć.

A Twoi chłopcy- pewnie inne zainteresowania mają.

Pozdrawiam
hanka_andrus 13:40, 28 cze 2014

Warzywnik podziwiam, zieloność i porządeczek!
Fajnie mieć wsparcie!
Czekam na deszcz. Wam pogodnego wekendu życzę.
Niech żyją wakacje!