Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Kasik 21:48, 24 cze 2014

anna_g napisał(a)

O kurka - a to łobuz... gonić dziada No faktycznie w takich chwilach człek trochę wątpi ale potem się bierze do roboty i znowu jest pięknie... Dacie radę - mały taki i jeden a Was więcej i mądrzejsi
A donice masz spektakularne. Już kiedyś pisałam, że ja donic nie bardzo bo mi w nich wszystko więdnie (ciekawe dlaczego ) - ale w tym roku jednak obsadziłam - aż dwie i to za sprawą Twoją wiesz... tak mi się u Ciebie w wątku jednak zatęskniło za kwiatami na balkonie. Pozdrawiam

A to miło mi Aniu. Jednoroczne są bardzo wdzięczne. Ja polecam pelargonie , ale te drobnolistne, bo nie potrzebują nic oprócz wody i troszkę zasilenia. Odwdzięczają się zawsze. A te surfinie - tak jak pisałam- rewelacyjna odmiana- nie skleja się, wytrzymuje deszcze, i kwitnie obłędnie, aaa zapomniałabym - pachnie.
Kasik 21:53, 24 cze 2014

Kindzia napisał(a)
Wreszcie Piękny jest!!! Może ja bym też takiego gdzieś...

I wcale nie pokazujesz ogrodu z tej perspektywy! Huśtawkę wreszcie widzę, dobra jest, co Wy od niej chcecie?

Co Ci tam na biało kwitnie koło Hakuro?

Kasieńko ten świerk za mna chodził już dawno. W Przytoku go widziałam, ale malutki , a cena powaliła. W Kalsku na targach tez go przegapiłam, ale był mniejszy, a tego dostałam u nas jeszcze w innym ogrodnictwie. Zawsze myślałam, ze tam drogo , a on był w dobrej cenie.

A jak go zobaczyłam u Bogdzi, to wiedziałam , że muszę go mieć. I Ty go zakup, bo super u Ciebie będzie wyglądał jako soliter.
Kasik 21:54, 24 cze 2014

Kindzia napisał(a)
I już widzę, nowa anabelka Ale wielka!!!

Za nia trzymam kciuki, bo wiesz - chyba kopana. Ale wierze w nią. Fajna jest- duża
Kasik 21:55, 24 cze 2014

Kindzia napisał(a)
Powiem Ci, że ja muszę ten Przytok u Was odwiedzić...

Zawiozę Cię wszędzie.

A te świerki babka jeszcze ma. Jakbyś chciała, to pewnie będą- one tak szybko nie idą.
Kindzia 22:01, 24 cze 2014

Dobrze, że zaraz potem w poniedziałek w pracy się muszę zameldować...bo bym zaległa w tych Waszych szkółkach. O stanie mojego konta wcale nie pomyślę...
anna_g 22:07, 24 cze 2014

Kasik napisał(a)
Nasz nowy nabytek. To prezent od rodziców

Ale fajnisty jest
Kasik 22:09, 24 cze 2014

Kindzia napisał(a)
Dobrze, że zaraz potem w poniedziałek w pracy się muszę zameldować...bo bym zaległa w tych Waszych szkółkach. O stanie mojego konta wcale nie pomyślę...

Musiałabym Cię nie znać. Będziemy trzymać rękę na pulsie, o przepraszam - na kieszeni
Kasik 22:10, 24 cze 2014

anna_g napisał(a)

Ale fajnisty jest

Fajniasty - no nie?
Mala_Mi 23:25, 24 cze 2014

Nie nadgonię wątku.. brak czasu, ale Inversa piękny i duży
Milka 11:59, 25 cze 2014

Kasik napisał(a)
Nasz nowy nabytek. To prezent od rodziców

wspaniały okaz i tu widać już dojrzały ogród
oby pomoc zadziałała