Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Kasik 08:36, 05 lip 2015

Urszulla napisał(a)
Kasiu oglądam bo pięknie u Ciebie....zawsze chce się coś dosadzić też czekam na hortki

Ula- to taki czas kiedy hortki nie kwitną i z jednej strony chce się tych kwiatów, ale z drugiej mam świadomość, że jak zakwitną to będzie oznaczało środek lata.
Kindzia 19:59, 06 lip 2015

Ja Ci dam : "nie mam serca do nich" !!! Zarazisz się nimi, zobaczysz. W sierpniu kopiemy

Róża faktycznie zjawiskowa!!! Pachnidełko?

U nas upał do zdechnięcia...już się zastanawiam czy do pracy nie wrócić...zero deszczu!!! Żadnej burzy!!! W Pszczynie też, mam meldunek na bieżąco przecież
Ale tam w wodzie siedzą, ja na fotelu...
Masz Cysię

malgorzata_s... 20:46, 06 lip 2015

Kasia poślij burzę nawet.Wszystko schnie.Trawnik żółknie klon suchy,chyba lście mu oskubie bo mi się z jesienią kojarzy. Do zobaczenia
Kasik 20:24, 07 lip 2015

Kindzia napisał(a)
Ja Ci dam : "nie mam serca do nich" !!! Zarazisz się nimi, zobaczysz. W sierpniu kopiemy

Róża faktycznie zjawiskowa!!! Pachnidełko?

U nas upał do zdechnięcia...już się zastanawiam czy do pracy nie wrócić...zero deszczu!!! Żadnej burzy!!! W Pszczynie też, mam meldunek na bieżąco przecież
Ale tam w wodzie siedzą, ja na fotelu...
Masz Cysię

Co tu pisać? Cysia zawładnęła całym postem. Milaczek- Słodziaczek No i dobrze bo co bym miała napisać, ze lilie pokocham? Przeciez tego nie wiem. Ale zaeksperymentuję- niech Ci będzie.

Oficjalnie mówię" CHcę mieć lilie w ogrodzie" na początek tylko różowe

My mielismy dwie burze ale i tak pustynnie. Hortkom liście spadają u dołu jak na jesień.
Kasik 20:26, 07 lip 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasia poślij burzę nawet.Wszystko schnie.Trawnik żółknie klon suchy,chyba lście mu oskubie bo mi się z jesienią kojarzy. Do zobaczenia

Gosia dzisiaj i u mnie i u CIebie ma być. Oby tylko bez ofiar.

Grzesiu leje i leje, a rano pustynia. Nawet tarasowe z hydrożelem nie dają rady.

Kindzia 09:25, 08 lip 2015

W Pszczynie tragicznie podobno, huragan, trzmieliny leżą, Madzia mówi, że na połamane wyglądają...czekam na wiadomość od niej...będą sprzątać ten bałagan...w Studzionce (zaraz koło nas) zginął mężczyzna...
malgorzata_s... 21:02, 08 lip 2015

Kasiu my jedziemy już jutro i noclegi mamy w Płońsku Jedziesz do rodzinki?
Kasik 22:05, 08 lip 2015

Kindzia napisał(a)
W Pszczynie tragicznie podobno, huragan, trzmieliny leżą, Madzia mówi, że na połamane wyglądają...czekam na wiadomość od niej...będą sprzątać ten bałagan...w Studzionce (zaraz koło nas) zginął mężczyzna...

U nas spokojnie. Ominęło nas co najgorsze.
Trzymam kciuki za Was. Dobrze, że wielkich szkód nie narobiło.

Kasik 22:07, 08 lip 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu my jedziemy już jutro i noclegi mamy w Płońsku Jedziesz do rodzinki?

Spokojnej drogi życzę Gosiu. W Płońsku mam rodzinę, ale Oni 10-tego jadą nad morze. My jedziemy na raz a sobotę Raniutko wyjedziemy by wieczorkiem wrócić.
Agania 18:11, 11 lip 2015

Pięknie ogród masz utrzymany po mimo letniej suszy, horti w lepszym stadium niż u mnie, rozchodniki w rabatach, róże i lawenda, balkonòwki cudowne i bujne...Marcysia w kąpieli bosko odstresowuje, ja na ogród nie mam czasu..za tydzień ślub córci i wesele, goście i te detale weselne zajmują mi głowę
U nas burza przeszła, ale było więcej wichury niż deszczu, więc dalej stresa mam podwójnego
buziaki zasyłam