Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Kasik 23:08, 14 lip 2015

JulkAd napisał(a)

Wakacje w zasadzie zaczęłam dopiero, rekrutacja w szkole się w piątek skończyła, ale do roboty w domu zawsze jest coś, zwłaszcza jak dom lata świetności ma już za sobą

W domu robota nie do przerobienia. A i w ogrodzie podobnie. Nie wiadomo za co się brać. Ja czekam na urlop- już od poniedziałku. Dużo nie zrobię, bo pierwszy tydzień tylko- w drugim jedziemy z Kasią do Chorwacji. Potem powrót do codzienności.
Margarete 00:22, 15 lip 2015

Moje vanilki w tyle za twoimi.....ale u mnie mają mniej słońca. Czekam na nie z utęsknieniem
JulkAd 20:39, 15 lip 2015

Kasik napisał(a)

W domu robota nie do przerobienia. A i w ogrodzie podobnie. Nie wiadomo za co się brać. Ja czekam na urlop- już od poniedziałku. Dużo nie zrobię, bo pierwszy tydzień tylko- w drugim jedziemy z Kasią do Chorwacji. Potem powrót do codzienności.

To i tak dobrze, bo u mnie dopiero w sierpniu pomyślę czy nie ruszyć na kilka dni nad jakieś jeziorko....a to i tak nie wiadomo...na razie małe odświeżenie w domu i małe poprawki....ale Wam za to miłych chwil życzę podczas wypoczynku i nawet nie mam wątpliwości, że wspólnie miło czas spędzicie
Milka 06:55, 17 lip 2015

O wiele szybciej u ciebie vanilki, moje jakies wypierdki, a sa u mnie 4 lata, cos im nie pasuje, dzieki za paoaje naprawde cudo
Kindzia 10:02, 17 lip 2015

Zaczynamy...upały w przyszłym tygodniu, psinco zrobię, ale może się wyśpię chociaż...dzisiaj znowu noc zarywamy, późno każą grać tym naszym chłopakom

Do niedzieli
JulkAd 21:30, 17 lip 2015

Kindzia napisał(a)
Zaczynamy...upały w przyszłym tygodniu, psinco zrobię, ale może się wyśpię chociaż...dzisiaj znowu noc zarywamy, późno każą grać tym naszym chłopakom

Do niedzieli

He, he i znowu siatkówka
Milka 12:14, 18 lip 2015

Do jutra, upał, buziak
Kasik 12:18, 18 lip 2015

Milka napisał(a)
O wiele szybciej u ciebie vanilki, moje jakies wypierdki, a sa u mnie 4 lata, cos im nie pasuje, dzieki za paoaje naprawde cudo

Moje Vwnilki nie wszystkie takie same. Te maja bardzo dużo wody i chyba dlatego tak dają czadu.

U mnie hortki mają chyba dobre miejsce- wszystkie ładnie rosną. I nie masz za co dziękować.
Kasik 12:21, 18 lip 2015

Kindzia napisał(a)

Do niedzieli

Ty mi tu się nie żegnaj do niedzieli- a telefony to co?

Upały niemożliwe- pot po wszystkim cieknie i muchy końskie chcą zjeść . Ja dziś bardziej w domu- na dworze bym się stopiła i co by było?

A chłopaki dają radę.
Kasik 12:22, 18 lip 2015

JulkAd napisał(a)

He, he i znowu siatkówka

Do nocy oglądamy - oczy na zapałki i kibicujemy.