Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ewa777 08:49, 01 gru 2015

Kasik napisał(a)

To fajnie, że Cię natchnęłam. Takie zajęcie odstresowuje i przenosi w czas zabaw. U mnie to się odbywa w salonie przy dużym stole - zamieniam go w moją pracownię. A że nie chce mi się tego co dzień składać to domownicy burczą, że nie ma gdzie rosołu zjeść

pozdrówka

Fryzurka świetna
U mnie też wszelkie prace plastyczne odbywają się na stole w salonie Na szczęście domownicy nie burczą, tylko pomagają, bo u mnie często robota hurtowa i każda ręka potrzebna
Gocha 12:03, 01 gru 2015

Myślę, że w dzisiejszym świecie to już nie idzie w parze z modą, ale co tam..... Ze względu na moją figurę lub jej brak przyzwyczaiłam się do tego, że moda mnie omija szerokim łukiem

Fanie jest, jak jest i dobrze być dobrym. A jeśli ktoś to zauważa to dowód na to, że warto.

Kasiu jakbyś czytała w moich myślach. Wianki prześliczne i ciekawa jestem strasznie tych wianków prezentowych- kiedyś nam przecież je pokażesz albo może Ci obdarowani je zaprezentują. Fajnie że masz tyle cierpliwości do takich cudeniek. Ja może i cierpliwość bym znalazła ale mus zrobić mocniejsze okulary bo w obecnych tylko się męczę . To może wtedy zabrałabym sie za ręczne robótki. I oczywiście zazdraszczam spotkania sylwestrowego. Buziaki PS. Śliczna fryzura.
Milka 13:46, 01 gru 2015

Cmokam
Kasya 13:50, 01 gru 2015

zauważyłam nowy avatarek podoba mi sie
Milka 06:05, 03 gru 2015

Dotarlo, dzis M. Odbierze, ja zobacze po pracy, ale gdzie indziej poszło incognito?..?
Buziakuje
Kasik 08:28, 03 gru 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Ale czadowa fryzurka Śliczne wyglądasz,bardzo Ci do twarzy.Buziam
Dzięki Gosiu- Troszke odwagi a efekt przeszedł oczekiwania
Kasik 08:30, 03 gru 2015

Ewa777 napisał(a)

Fryzurka świetna
U mnie też wszelkie prace plastyczne odbywają się na stole w salonie Na szczęście domownicy nie burczą, tylko pomagają, bo u mnie często robota hurtowa i każda ręka potrzebna

Do moich wyrobów świątecznych nikt się nie tyka, a ja sie odwzajemniam i nie tykam ich prac kuchennych
Kindzia 08:36, 03 gru 2015

Widzisz, doszło Teraz czekam na prezentację
Kasik 08:53, 03 gru 2015

Gocha napisał(a)

Kasiu jakbyś czytała w moich myślach. Wianki prześliczne i ciekawa jestem strasznie tych wianków prezentowych- kiedyś nam przecież je pokażesz albo może Ci obdarowani je zaprezentują. Fajnie że masz tyle cierpliwości do takich cudeniek. Ja może i cierpliwość bym znalazła ale mus zrobić mocniejsze okulary bo w obecnych tylko się męczę . To może wtedy zabrałabym sie za ręczne robótki. I oczywiście zazdraszczam spotkania sylwestrowego. Buziaki PS. Śliczna fryzura.

Same podziękowania Gosiu. za wszystko.
Co do cierpliwości, to dużo jej nie trzeba. Jeśli lubisz takie prace to staje się to tylko przyjemnością.

Spotkanie jak zwykle- będzie super.
Kasik 08:53, 03 gru 2015

Milka napisał(a)
Cmokam

No i ja