Dałąś czadu z fotami Karolka, to dobra miarka, ledwo ją widać, cudne hortensje i mocno zaawansowane; faktycznie śliczny kwiat na tej ML, z patyka może sobie gdzies je wcisnę. Obrodziły jeżówki, no wsio porosło niesamowicie, no i gdzie niby ten bałagan, wycacane na maksa
Ja Cię pierdzielę...ale dałaś czadu!!!!!!!!!!!! Phantom najpiękniejszy na świecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Może jednak Phantomy , a nie te drugie...nie będzie jeszcze doświadczenia za rok, nie chcę leżących, wiesz, że nie lubię...i tak facet od podpór z all na mnie fortunę już zbił...
Jak drożdżowiec??? Możesz pochwalić...i z czym był??? Chociaż pomarzę...buziaki dla Grzesia I dla Niebieskookiej Może dla niej buziak też
Kasieńko cudne zdjęcia bo cudny ogród oczywiście. Hortki robią dobrą robotę. Wydaje mi się że to nie tylko sprawa nawozu ale też nawadniania. Widzę po swoich - w tym roku założone nawadnianie i hortensje dużo ładnijsze krzaki. Tylko że moje m ają bardzo mało kwiatów dużo jeszcze jest w malutkich pączkach w w niektórych jeszcze czekam aż się pączki pokażą- mam taką nadzieję. Kasiu jeżówki też przecudnej urody- ja uwielbiam je i będę na pewno miała ich co raz więcej bo chyba im pasuje moja glina. Buziaki
Kasia moje phantomy to koło Twoich to nawet stanąć nie mogą. Powinny od razu bordowe że wstydu się robič. To chyba faktycznie kwestia wilgoci.Muszę je zacząč podlewać.Grześ ogórków nie musi przywozić to tak po tych słodkościach u mnie mnie naszło