Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Spotkania » II Spotkanie Ogrodowiska na nartach, deskach, sankach i zjeździe na byle czym :) styczeń 2014

II Spotkanie Ogrodowiska na nartach, deskach, sankach i zjeździe na byle czym :) styczeń 2014

Pola 23:50, 09 sty 2014

Kochani życzę Wam cudnych chwil razem, dobrej zabawy i machać mi i tu porządnie...
Kurka, a ja pracuję .... Gdzie tu sprawiedliwość buuuuuuu
ana_art 04:34, 10 sty 2014

Pola napisał(a)
Kochani życzę Wam cudnych chwil razem, dobrej zabawy i machać mi i tu porządnie...
Kurka, a ja pracuję .... Gdzie tu sprawiedliwość buuuuuuu
mowia ze sprawiedliwości nie ma
finka 06:28, 10 sty 2014

Ana spac nie mozesz czy w trasie juz? Ja jade do kraka. Franz Ferdinand na słuchawkach narty i walizka w luku bagazowym, ja w całości chyba. Stwierdziłam ze jestem mistrzem pakowania. Do walizki skorupy weszły. Szok. Do zobaczyska wszystkim. Kto chce moją kom. a jeszcze nie ma dawac na priv.
boguslawa_ma... 07:26, 10 sty 2014

Życzę miłej zabawy i śniegu pod narty
ana_art 08:09, 10 sty 2014

Marta ja w drodze, rzecz jasna. Ja niestety miszczynia w parkowaniu nie jestem mam upchany samochód na maxa. W trakcie jazdy Jasiek zaczął kasłac... Wystarczyło 4 dni w przedszkolu...
Madzenka 08:20, 10 sty 2014

ana_art napisał(a)
Marta ja w drodze, rzecz jasna. Ja niestety miszczynia w parkowaniu nie jestem mam upchany samochód na maxa. W trakcie jazdy Jasiek zaczął kasłac... Wystarczyło 4 dni w przedszkolu...

Na ktorą dojedziesz?
ana_art 08:29, 10 sty 2014

Marzena2007 napisał(a)

Na ktorą dojedziesz?
jak Bóg da mam stówę do Kraka
Agania 09:27, 10 sty 2014

Mala_Mi napisał(a)
http://bialka-bania1.webcamera.pl/
pod tą kamerą zrozumiałam że jest zbiórka o 12.. ma tę wadę, że sie cały czas kręci kamera.... ale co to dla nas.. my sie też będziemy kręcić Bo chyba nikt nie podał linku do kamery...

Aniu, i pozostała reszta
1) pierwsze spotkanie jest na Bani przed kasami o godz. 10.00

2) drugie spotkanie jest przed Karczmą na dole o godz 12.00
Wielka karczma taka bacówa, prowadzą do niej metalowe schody /wirtualny spacer po ośrodku ją
pokazuje

Kamera do której pokazałaś linka jest na trasie zjazdowej z Bani, tam, gdzie się uczą jeździć i tam
można tylko dojechać
3) przyznam, że nie śledziłam nigdy kamer w Białce, ale pod kanapą wyciąg nr IV tez jest kamera więc"
o 12.00 wszyscy tam dojdziemy , w piątek na pewno zorientujecie się, gdzie są kamerki
Margarete 10:21, 10 sty 2014

Hej narciarki - Ogrodowiskomaniaczki ( i narciarze -Ogrodowiskomaniacy oczywiście też ) !
Juz nie moge sie doczekac podgladania was przez kamerki na żywo i fotorelacji....
Dzis mam impreze i wrocę na pewno bardzo późno ale jutro żeby nie wiem co to o 10.00 zasiadam przed kompa do podgladania widoku z kamerek.........a co tam, na czterech a dojde z sypialni do kompa o 10:00...

ewa004 10:22, 10 sty 2014

Uważajcie na siebie ,wracajcie wszyscy w całości
Udanej imprezki życzę