Ana spac nie mozesz czy w trasie juz? Ja jade do kraka. Franz Ferdinand na słuchawkach narty i walizka w luku bagazowym, ja w całości chyba. Stwierdziłam ze jestem mistrzem pakowania. Do walizki skorupy weszły. Szok. Do zobaczyska wszystkim. Kto chce moją kom. a jeszcze nie ma dawac na priv.
Marta ja w drodze, rzecz jasna. Ja niestety miszczynia w parkowaniu nie jestem mam upchany samochód na maxa. W trakcie jazdy Jasiek zaczął kasłac... Wystarczyło 4 dni w przedszkolu...
Aniu, i pozostała reszta
1) pierwsze spotkanie jest na Bani przed kasami o godz. 10.00
2) drugie spotkanie jest przed Karczmą na dole o godz 12.00
Wielka karczma taka bacówa, prowadzą do niej metalowe schody /wirtualny spacer po ośrodku ją
pokazuje
Kamera do której pokazałaś linka jest na trasie zjazdowej z Bani, tam, gdzie się uczą jeździć i tam
można tylko dojechać
3) przyznam, że nie śledziłam nigdy kamer w Białce, ale pod kanapą wyciąg nr IV tez jest kamera więc"
o 12.00 wszyscy tam dojdziemy , w piątek na pewno zorientujecie się, gdzie są kamerki
Hej narciarki - Ogrodowiskomaniaczki ( i narciarze -Ogrodowiskomaniacy oczywiście też ) !
Juz nie moge sie doczekac podgladania was przez kamerki na żywo i fotorelacji....
Dzis mam impreze i wrocę na pewno bardzo późno ale jutro żeby nie wiem co to o 10.00 zasiadam przed kompa do podgladania widoku z kamerek.........a co tam, na czterech a dojde z sypialni do kompa o 10:00...