Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mała Eleczka

Mała Eleczka

aage 13:08, 27 lis 2014

Świetna robota więc i podsumowanie taki musi być...już jestem ciekawa jak zaaranżujesz kałużę
bleebla 13:21, 28 lis 2014

ewakatowice napisał(a)

Mój to dzielnie znosi wszystkie moje fanaberie o ile są w granicach rozsądku
Nawet mi nie przypominaj o łokciu, jeszcze chodzi bidulek z szyną i gipsem…
Padnę kiedyś na twarz i tyle będzie tego jak mu tego nie ściągną….
Czuję się jak Troskliwy Misiu (z takiej bajki)nawet jabłuszko mu ścieram na tarce no… bo przecież chory

Sorki, wiem że Wam nie do śmiechu jest. Takie złamanie to nic przyjemnego. Nic dziwnego, że zamieniłaś się w Troskliwego Misia (musiałam wygooglać)... starte jabłko nawet... oj ten eMek ma z Tobą dobrze

Ją jakieś fanaberie w granicach nierozsądku? Aż się boję spytać jakie
bleebla 13:24, 28 lis 2014

Jagodaa napisał(a)
Aga, ale mam ciekawostek do nadrobienia u Ciebie. Muszę poczytać, jak się trochę odkopię! W końcu porządki w domu mnie wciągnęły . Hurrrrra!

Ciekawostki ? Gdzie? Toż to u Ciebie dowiedziałam się jak wyglądają ślimacze jaja, w jakiej odległości sadzić brzozy i jak powinny być perfekcyjnie, ale bez linijki związane trawy
Jagodaa 13:26, 28 lis 2014

bleebla napisał(a)

Ciekawostki ? Gdzie? Toż to u Ciebie dowiedziałam się jak wyglądają ślimacze jaja, w jakiej odległości sadzić brzozy i jak powinny być perfekcyjnie, ale bez linijki związane trawy

ja tam już wiem, gdzie
bleebla 13:31, 28 lis 2014

aage napisał(a)
Świetna robota więc i podsumowanie taki musi być...już jestem ciekawa jak zaaranżujesz kałużę

Aga, ja już chyba w nastrój świąteczny powoli wpadam. Zamiast świetna robota przeczytałam święta robota

W najgorszym wypadku kałuża zostanie zmieniona na donicę
bleebla 13:31, 28 lis 2014

Jagodaa napisał(a)

ja tam już wiem, gdzie

Nie będę się sprzeczać
bleebla 22:51, 29 lis 2014

Moje ulubione jesienne zdjęcie
Loosiuu 22:51, 29 lis 2014

Hej Aga! Odpowiadam u Ciebie Liriope jeszcze nie okryte. Ma się hartować, a liczę też na powrót kilku cieplejszych dni to obficie podleję. Jak będą przymrozki większe zapowiadać to przykryję stroiszem
bleebla 22:59, 29 lis 2014

Loosiuu napisał(a)
Hej Aga! Odpowiadam u Ciebie Liriope jeszcze nie okryte. Ma się hartować, a liczę też na powrót kilku cieplejszych dni to obficie podleję. Jak będą przymrozki większe zapowiadać to przykryję stroiszem

Dziękuję Ci bardzo. Swoje sadziłam 2 miesiące temu i zastanawiam się czy wystarczająco się ukorzeniły... czy wytrzymają jutrzejsze -5 w nocy. Przy jakiej temperaturze okrywasz swoje ?
bleebla 23:13, 29 lis 2014

Dużo osób na ogrodowisku zawiodło się ukorzeniając hortensje limelight. Mnie również z dużej ilości patyczków nie wyszedł ani jeden korzonek. Na początku pojawiały się liście ale po jakimś czasie wszystko gniło.
Miesiąc temu zrobiłam próbę z ukorzeniaczem i udało się. Widać już korzonki.