Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mała Eleczka

Mała Eleczka

Kuba 21:39, 25 mar 2015

Aga a jak one wyglądają z drugiej strony- tzn. od altanki- wyglądają na gęstsze i wtedy wystarczy je odwrócić, a ta strona niech sobie powoli zarasta.
Wieloszka 22:03, 25 mar 2015

Górę dobrze ścięłaś wg mnie, od przodu bardzo drastycznie Mocne cięcie dlatego, że chciałaś taki wąziutki ekran? Te zwykłe cisy nie rosną tak wąsko jak hicksii/hilii, u mnie mają ok. 50cm szerokości, jak sadziłam wyglądały prawie jak Twoje. Ale prawdą jest, że wypuszczają igły nawet ze zdrewniałych gałęzi, więc na pewno się zabudują Moje też dołem były łysawe, na dodatek posadziłam w większych odstępach. Po 2 latach są już ładnym, gęstym żywopłotem
Kamajla 22:21, 25 mar 2015

bleebla napisał(a)

niech no to tylko mój eM zobaczy, to mnie zabije

Żyjesz, czy już widział?
Malgosik 08:50, 26 mar 2015

Kamajla napisał(a)

Żyjesz, czy już widział?

hi hi
a jak będziesz się niecierpliwić, to kupisz długaśne, wąskie i z przodu sobie zasłonisz
widziałam jak babka wyjeżdżała ze sklepu z takim wybujałym, długim, wąskim bukszpanem, odrazu przyszło mi do głowy, że dobry na łatanie dziury
bleebla 15:06, 26 mar 2015

Kuba napisał(a)
Aga a jak one wyglądają z drugiej strony- tzn. od altanki- wyglądają na gęstsze i wtedy wystarczy je odwrócić, a ta strona niech sobie powoli zarasta.

Wyglądają tak samo albo jeszcze gorzej
bleebla 15:16, 26 mar 2015

Wieloszka napisał(a)
Górę dobrze ścięłaś wg mnie, od przodu bardzo drastycznie Mocne cięcie dlatego, że chciałaś taki wąziutki ekran? Te zwykłe cisy nie rosną tak wąsko jak hicksii/hilii, u mnie mają ok. 50cm szerokości, jak sadziłam wyglądały prawie jak Twoje. Ale prawdą jest, że wypuszczają igły nawet ze zdrewniałych gałęzi, więc na pewno się zabudują Moje też dołem były łysawe, na dodatek posadziłam w większych odstępach. Po 2 latach są już ładnym, gęstym żywopłotem

Ufff, nie będzie źle Najbardziej bałam się o ten dół, że będzie taki łysawy , ale mnie uspokoiłaś Ciachnęłam mocno, żeby uzyskać równą bryłę. Szkoda, że nie będzie taki szeroki jak teraz. Ta szerokość mi się podoba, ale narzekać nie będę bo to moje kochane cisy za 5 zł

Tnąc kszaczory zobaczyłam jedną grubą gałązkę z małymi zielonymi igłami i zaczęłam ciachać jeszcze mocniej
bleebla 15:17, 26 mar 2015

Kamajla napisał(a)

Żyjesz, czy już widział?

Żyje, jeszcze nie widział więc żyję
bleebla 15:20, 26 mar 2015

Malgosik napisał(a)

hi hi
a jak będziesz się niecierpliwić, to kupisz długaśne, wąskie i z przodu sobie zasłonisz
widziałam jak babka wyjeżdżała ze sklepu z takim wybujałym, długim, wąskim bukszpanem, odrazu przyszło mi do głowy, że dobry na łatanie dziury

Zawsze jest jakaś opcja

Dziewczyny trzymajcie kciuki. EM zaraz wraca do domu, niestety zaczęło świecić słońce wiec wyjdzie na taras na kawę. Oby go raziło, żeby nie zauważył cięć
ewakatowice 17:10, 26 mar 2015

i co, zasłaniasz własnym ciałem
bleebla 17:39, 26 mar 2015

ewakatowice napisał(a)
i co, zasłaniasz własnym ciałem

nie wyszedł przyszła koleżanka i ja poszłam na kawę, uff