paniprzyroda
23:25, 09 cze 2015
Mała Mi
ogród kipi, ale jak zacznie się wylewać, to będą akurat kolejne rabatki po budowie do zrobienia, co nieco jak mnie wnerwia, z powrotem przenoszę do starego, tym sposobem kopię nieustannie
wypatrzyłam w pobliskiej wsi piękne piwonie, w kolorze ciemnego buraczka, nie odpuszczę, wyślę eMa na negocjacje
odmiany się nie zgadzają, aż żal pisać nazwy, że miała być ta i ta
Aniu, wiązówka ma się dobrze, w górę nie idzie, ale kępka fest
wszystkie patyki różane padły, i moje, i od Ciebie, i chociaż trzymam je jeszcze, to chyba z nich nic nie będzie, trudno, a skubane hortki zielone, każdy patyk, który wetknęłam, nawet nie maczając ich w ukorzeniaczu. Piwonia z maźnięciami niech no tylko się trochę rozrośnie
Nallar, każda piwonia jest piękna, nawet ta najzwyklejsza i cieszy człeka: Zapraszam na róże, chociaż ekspertką nie jestem, ale troszkę ich uzbierałam, jesienią ogłosiłam stop zakupom różanym i trzymam się dzielnie
ewsyg - fajnie, że można obejrzeć inne róże, bo nie sposób mieć wszystkich, a te same zestawy różane nie budzą takiego dreszczyku emocji podczas oglądania fotek

wypatrzyłam w pobliskiej wsi piękne piwonie, w kolorze ciemnego buraczka, nie odpuszczę, wyślę eMa na negocjacje

odmiany się nie zgadzają, aż żal pisać nazwy, że miała być ta i ta
Aniu, wiązówka ma się dobrze, w górę nie idzie, ale kępka fest

Nallar, każda piwonia jest piękna, nawet ta najzwyklejsza i cieszy człeka: Zapraszam na róże, chociaż ekspertką nie jestem, ale troszkę ich uzbierałam, jesienią ogłosiłam stop zakupom różanym i trzymam się dzielnie

ewsyg - fajnie, że można obejrzeć inne róże, bo nie sposób mieć wszystkich, a te same zestawy różane nie budzą takiego dreszczyku emocji podczas oglądania fotek