paniprzyroda
00:50, 13 lip 2015
Reniu, białe kuleczki to rutewka
czosnki sadzę przy różach właśnie z tego powodu
obelisk wykonał syn
zdaje się, że Aga już rozpoznała Twoją roślinkę, u mnie również rośnie
jeżówki cytowane przez Ciebie to ubiegłoroczny zakup, odmianowe wysiewając się nie powtarzają cech. Ty będziesz miała takie, z nich zbierałam nasiona
Małgosiu, miło czyta się takie słowa, jednak wiem, że jeszcze dużo pracy przede mną
Rabatki chyba za szybko mi się skurczyły, dziś szukałam miejsca, by posadzić wczorajsze zakupy z Pęchcina
jak zaczniesz dosadzać byliny, to i u Ciebie trawnik się zmniejszy, bo na rabatach gęsto już masz

bardzo spodobał mi się kolor tego floksa

tu posadzony, w tle po lewo widać, że zaczyna kwitnąć biały, to stara odmiana, bardzo silnie pachnąca, o czystym, śnieżnobiałym kolorze i zawsze najdłużej opiera się mączniakowi
czosnki sadzę przy różach właśnie z tego powodu

obelisk wykonał syn
zdaje się, że Aga już rozpoznała Twoją roślinkę, u mnie również rośnie

jeżówki cytowane przez Ciebie to ubiegłoroczny zakup, odmianowe wysiewając się nie powtarzają cech. Ty będziesz miała takie, z nich zbierałam nasiona

Małgosiu, miło czyta się takie słowa, jednak wiem, że jeszcze dużo pracy przede mną

bardzo spodobał mi się kolor tego floksa
tu posadzony, w tle po lewo widać, że zaczyna kwitnąć biały, to stara odmiana, bardzo silnie pachnąca, o czystym, śnieżnobiałym kolorze i zawsze najdłużej opiera się mączniakowi