Dorotko trzeba wejść na powiadomienia i tam u góry pod napisem powiadomienia, podświetlone na zielono są obserwowane wątki
Ciekawa jestem nagrania mam nadzieję, że nie przegapię
Czego masz obawy. Przecież nie puszcza jak się zacielas. Cały materiał jest obrabiany. Tam pracują wysokiej klasy spece.
Mam znajomego który pracuje jako montażysta w wytwórni filmowej.
Dorotka przytną, skleja, wygładza kolor dadzą tak aby był jednakowy głos oczyszcza i gotowe.
Będzie dobrze. Kiedy będzie premiera.
Dorotko kochana wywołałaś mnie do tablicy, pochłoneły mnie remonty i myśle, że do konca zimy się z tym uporam. Gratuluje i będę oglądać z zaciekawieniem odcinek. Zapewne będzie pięknie i ciekawie a to, że się denerwujesz to zrozumiałe i normalne, podziwiam Cię za odwagę ale też i za talent tak pięknych dekoracji i fajnie, że się zdecydowałaś pokazać całej Polsce. Jak zobacze to się odezwę. Ogród jak zwykle zachwyca, zaglądam chodz śladu nie zostawiam, mieszkam teraz w kurzu i bałaganie a czasy są takie, że raczej kupuję w necie a to pochłania mnóstwo czasu. Sciskam Cie mocno, zdrówka życze i dużo radościTrzymam mocno kciuki, będzie się wszystkim podobać
I ja się w cale nie dziwie ,że i telewizja Cię znalazła ,
Bardzie temu ,że tak póżno
Bardzo się cieszę ,
Twoje dekoracje są urzekające
W każdym sezonie powinni Cię odwiedzać
Niech wszyscy mają taką wielką przyjemność jak my na ogrodowisku
podziwiać zarówno Twój ogród jak i dekoracje
Elu ja się na tym zupełnie nie znam, nigdy nie miałam kontaktu z telewizją.
Odcinek będzie 26 XII 0 8.28 rok w ogrodzie extra, wcześniej będzie z ogrodu Agatki.
Remontu jako bałaganu nie zazdroszczę, ale później to już będzie nowe, a każda kobieta lubi zmiany.
Oby Wam się spodobało to co przygotowałam. Wianek robiony na wizji to istna porażka, ale było tak bardzo zimno, że wyszło jak wyszło. Później go dopracuję. Za kciuki i życzenia dziękuję i nawzajem.
Ja tu na O często wstawiam fotki, na facebooku i na grupie ogrodowej facebookowej czasem, bardzo sporadycznie.
Ja mieszkam na uboczu to wiele osób nie zna mojego ogrodu, tylko bliscy znajomi i rodzina w nim bywa.
Dorotko świetna dekoracja.
zresztą jak z zawsze twój ogród zachwyca, różnymi dekoracjami.
A w tym okresie szczególnie masz ich dużo. Wszystkie piękne i wyjątkowe
Dlatego też nie dziwi mnie, że ekipa programu Rok w ogrodzie zawitała do twojego pięknego ogrodu.
Dużo ogrodów jest pięknych od wiosny do jesieni. A potem puste i nijakie. A u ciebie i o tej porze jest pięknie.
A, bardzo pięknie i na bogato z tymi w wszystkimi dekoracjami
Gratuluję.
I pozdrawiam