Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim małym ogródeczku - Dorota

W moim małym ogródeczku - Dorota

Dorota123 21:09, 11 gru 2020

Proszę mi przypomnieć, jak szukać swoje zaznaczone do obserwacji wątki. Chcę znaleźć taki jeden wątek, ale nie pamiętam nazwy.
Gosialuk 21:38, 11 gru 2020

Dorotko trzeba wejść na powiadomienia i tam u góry pod napisem powiadomienia, podświetlone na zielono są obserwowane wątki
Ciekawa jestem nagrania mam nadzieję, że nie przegapię
ElzbietaFranka 21:45, 11 gru 2020

Czego masz obawy. Przecież nie puszcza jak się zacielas. Cały materiał jest obrabiany. Tam pracują wysokiej klasy spece.
Mam znajomego który pracuje jako montażysta w wytwórni filmowej.

Dorotka przytną, skleja, wygładza kolor dadzą tak aby był jednakowy głos oczyszcza i gotowe.
Będzie dobrze. Kiedy będzie premiera.

Pozdrawiam
danuta_szwajcer 15:16, 12 gru 2020

Dorotko kochana wywołałaś mnie do tablicy, pochłoneły mnie remonty i myśle, że do konca zimy się z tym uporam. Gratuluje i będę oglądać z zaciekawieniem odcinek. Zapewne będzie pięknie i ciekawie a to, że się denerwujesz to zrozumiałe i normalne, podziwiam Cię za odwagę ale też i za talent tak pięknych dekoracji i fajnie, że się zdecydowałaś pokazać całej Polsce. Jak zobacze to się odezwę. Ogród jak zwykle zachwyca, zaglądam chodz śladu nie zostawiam, mieszkam teraz w kurzu i bałaganie a czasy są takie, że raczej kupuję w necie a to pochłania mnóstwo czasu. Sciskam Cie mocno, zdrówka życze i dużo radościTrzymam mocno kciuki, będzie się wszystkim podobać
Ania111 16:19, 12 gru 2020

Dorota123 napisał(a)
Dziękuję i miło mi, że się podoba.

Dorotka ,

I ja się w cale nie dziwie ,że i telewizja Cię znalazła ,
Bardzie temu ,że tak póżno

Bardzo się cieszę ,
Twoje dekoracje są urzekające
W każdym sezonie powinni Cię odwiedzać
Niech wszyscy mają taką wielką przyjemność jak my na ogrodowisku
podziwiać zarówno Twój ogród jak i dekoracje

ZAPISUJE NA LODÓWCE DATE EMISJI
Dorota123 18:39, 13 gru 2020

Gosialuk napisał(a)
Dorotko trzeba wejść na powiadomienia i tam u góry pod napisem powiadomienia, podświetlone na zielono są obserwowane wątki
Ciekawa jestem nagrania mam nadzieję, że nie przegapię
Dziękuję za wskazówkę, a gdzie przeglądam wszystkie wpisy w danym dniu?
Też jestem ciekawa jak to wyjdzie.

Zrobiłam sobie domek z werandą z opakowań po mleku i pudełka. Na werandzie zagościły anioły.

Dorota123 18:46, 13 gru 2020

ElzbietaFranka napisał(a)
Czego masz obawy. Przecież nie puszcza jak się zacielas. Cały materiał jest obrabiany. Tam pracują wysokiej klasy spece.
Mam znajomego który pracuje jako montażysta w wytwórni filmowej.

Dorotka przytną, skleja, wygładza kolor dadzą tak aby był jednakowy głos oczyszcza i gotowe.
Będzie dobrze. Kiedy będzie premiera.

Pozdrawiam
Elu ja się na tym zupełnie nie znam, nigdy nie miałam kontaktu z telewizją.
Odcinek będzie 26 XII 0 8.28 rok w ogrodzie extra, wcześniej będzie z ogrodu Agatki.

Dorota123 18:52, 13 gru 2020

danuta_szwajcer napisał(a)
Dorotko kochana wywołałaś mnie do tablicy, pochłoneły mnie remonty i myśle, że do konca zimy się z tym uporam. Gratuluje i będę oglądać z zaciekawieniem odcinek. Zapewne będzie pięknie i ciekawie a to, że się denerwujesz to zrozumiałe i normalne, podziwiam Cię za odwagę ale też i za talent tak pięknych dekoracji i fajnie, że się zdecydowałaś pokazać całej Polsce. Jak zobacze to się odezwę. Ogród jak zwykle zachwyca, zaglądam chodz śladu nie zostawiam, mieszkam teraz w kurzu i bałaganie a czasy są takie, że raczej kupuję w necie a to pochłania mnóstwo czasu. Sciskam Cie mocno, zdrówka życze i dużo radościTrzymam mocno kciuki, będzie się wszystkim podobać
Remontu jako bałaganu nie zazdroszczę, ale później to już będzie nowe, a każda kobieta lubi zmiany.
Oby Wam się spodobało to co przygotowałam. Wianek robiony na wizji to istna porażka, ale było tak bardzo zimno, że wyszło jak wyszło. Później go dopracuję. Za kciuki i życzenia dziękuję i nawzajem.

Dorota123 18:58, 13 gru 2020

Ania111 napisał(a)

Dorotka ,

I ja się w cale nie dziwie ,że i telewizja Cię znalazła ,
Bardzie temu ,że tak póżno

Bardzo się cieszę ,
Twoje dekoracje są urzekające
W każdym sezonie powinni Cię odwiedzać
Niech wszyscy mają taką wielką przyjemność jak my na ogrodowisku
podziwiać zarówno Twój ogród jak i dekoracje

ZAPISUJE NA LODÓWCE DATE EMISJI
Ja tu na O często wstawiam fotki, na facebooku i na grupie ogrodowej facebookowej czasem, bardzo sporadycznie.
Ja mieszkam na uboczu to wiele osób nie zna mojego ogrodu, tylko bliscy znajomi i rodzina w nim bywa.

anabuko1 19:37, 13 gru 2020

Dorota123 napisał(a)
Dziękuję za tak wspaniałe wsparcie, oby wszyscy tak myśleli. Sąsiadkę mam świetną, to od niej mam trzeci rok z rzędu gałęzie ze srebrnego świerka. W tym roku całe duże taczki mi przywiozła tych gałęzi. Ona rozumie moją pasję i tez ma śliczny ogród. W sumie to nie wiele ludzi widziało mój ogród, mieszkam przy bocznej ulicy i niewiele osób tamtędy przechodzi.

Jelonki mi się przy tym wietrze rozbiegły po podwórku. Dobrze, że mąż ich nie przejechał jak wyjeżdżał do pracy.

Dorotko świetna dekoracja.
zresztą jak z zawsze twój ogród zachwyca, różnymi dekoracjami.
A w tym okresie szczególnie masz ich dużo. Wszystkie piękne i wyjątkowe
Dlatego też nie dziwi mnie, że ekipa programu Rok w ogrodzie zawitała do twojego pięknego ogrodu.
Dużo ogrodów jest pięknych od wiosny do jesieni. A potem puste i nijakie. A u ciebie i o tej porze jest pięknie.
A, bardzo pięknie i na bogato z tymi w wszystkimi dekoracjami
Gratuluję.
I pozdrawiam