Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim małym ogródeczku - Dorota

W moim małym ogródeczku - Dorota

Dorota123 20:30, 21 gru 2016

Katkak napisał(a)
Dorciu dekoracje śliczne, mnie najbardziej urzekły lampki i reniferki zamknięte w lampionie .
Dziękuję Kasiu, w jednym z lampionów miała być szopka Bożonarodzeniowa, ale em nie znalazł jej na strychu. Strasznie przepastny ten mój strych, co rok obiecuję sobie, że zrobię tam porządek, ale tego miejsca nie da się uporządkować.
Agania 21:28, 21 gru 2016

Dorotko, aż tyle dekoracji nigdzie widziałam, są piękne pełne ciepła i klimatu, ptaszki fajne, całe stadka...wow
sylwia_slomc... 21:50, 21 gru 2016

Dorotko przyszłam na dekoracje świąteczne i się nie zawiodłam
Niesamowicie naturalne i cudowne ze smakiem i wyczuciem, a ptaszki są niepowtarzalne tylko u Ciebie
Anabell 22:52, 21 gru 2016

Dorotka - do czerwieni wracam co kilka lat, jednak dalej uważam wprowadzają dynamiczny świąteczny nastrój.
Dobrze zmieniać by nie było ciągle tak samo.
Ja dziś kupiłam ładne kryształowe i przezroczyste bombki ale zbieram na wymianę w następnym roku.

wiesz jak wczoraj wieczorem przywoływałam Ciebie! byś natchnęła mnie na zrobienie zieleni świerkowej na parapecie okna, bo choinka w korytarzu w tym roku.
Chciałam dużo gałązek dla zapachu bez ozdób i jako tło do ubranego okna w bombki.
Zrobiła mi się pustka w głowie i ani rusz nerwowo się zrobiło naczynia dobierałam musiało być w gąbce bo grzejniki grzeją i bez wody posypało by się

teraz brakuje czasu na poprawę i wstyd pokazać.
Brakuje mi Twojej weny twórczej
Pozdrawiam przed świątecznie
AgnieszkaW 09:24, 22 gru 2016

Cudne dekoracje, klasyka (czyli czerwień, złoto, zgaszona biel itp.) w Boże Narodzenie zawsze się obroni.
Dorota123 11:36, 22 gru 2016

Agania napisał(a)
Dorotko, aż tyle dekoracji nigdzie widziałam, są piękne pełne ciepła i klimatu, ptaszki fajne, całe stadka...wow
Masz rację jak już zacznę robić dekoracje to trudno mnie zatrzymać. W tym roku nie ma dekoracji świątecznych przed domem, brakuje mi sił, ale myślę, że uporam się z tym.
Dorota123 12:06, 22 gru 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Dorotko przyszłam na dekoracje świąteczne i się nie zawiodłam
Niesamowicie naturalne i cudowne ze smakiem i wyczuciem, a ptaszki są niepowtarzalne tylko u Ciebie
Sylwio dziękuję, ptaszki i motyle to dekoracje, które dopuszczam do ogródka. Jak tylko zobaczę jakieś nowe i mi się spodobają, nie odpuszczam zawsze lądują u mnie w domu lub w ogródku. Za miłe słowa dziękuję.
Dorota123 19:49, 22 gru 2016

Anabell napisał(a)
Dorotka - do czerwieni wracam co kilka lat, jednak dalej uważam wprowadzają dynamiczny świąteczny nastrój.
Dobrze zmieniać by nie było ciągle tak samo.
Ja dziś kupiłam ładne kryształowe i przezroczyste bombki ale zbieram na wymianę w następnym roku.

wiesz jak wczoraj wieczorem przywoływałam Ciebie! byś natchnęła mnie na zrobienie zieleni świerkowej na parapecie okna, bo choinka w korytarzu w tym roku.
Chciałam dużo gałązek dla zapachu bez ozdób i jako tło do ubranego okna w bombki.
Zrobiła mi się pustka w głowie i ani rusz nerwowo się zrobiło naczynia dobierałam musiało być w gąbce bo grzejniki grzeją i bez wody posypało by się

teraz brakuje czasu na poprawę i wstyd pokazać.
Brakuje mi Twojej weny twórczej
Pozdrawiam przed świątecznie
Od jakiegoś czasu na O zauważyłam, że są rośliny i kolory modne i niedopuszczalne w ogródku. Dotyczy to też dekorowania świątecznego. Czerwony nie należy do tych modnych kolorów. Podobno o gustach się nie dyskutuje Ja postawiłam w tym roku ma mocną czerwień przy moich miętowych ścianach dekoracje dają mocne akcenty w pokoju. Po za tym nie powtarzam raz zrobionych dekoracji, mam tyle pomysłów, że nie jestem w stanie ich zrealizować. Miało nie być dekoracji przed domem ale dostałam od mojej Bratowej cudnego anioła,którego umieściłam na parapecie. Trochę za mało mam światełek, ale jednokolorowe wszystkie już wykorzystałam. Anioł wita gości z parapetu przy schodach wejściowych.

Dorota123 19:53, 22 gru 2016

AgnieszkaW napisał(a)
Cudne dekoracje, klasyka (czyli czerwień, złoto, zgaszona biel itp.) w Boże Narodzenie zawsze się obroni.

Dziękuję Agnieszko mam jeszcze taką dekorację.

Anabell 21:27, 07 sty 2017

Dorotko gdzie się podziałaś Dobrego Roku 2017 życzę.