Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim małym ogródeczku - Dorota

W moim małym ogródeczku - Dorota

malgorzata_s... 14:40, 29 lis 2016

dekoracje jak zwykle piękne i pomysłowe Pozdrawiam
Dorota123 16:07, 29 lis 2016

TeresaK napisał(a)
Zgadzam się również z tym wpisem. Bardzo mądrze i z wyczuciem napisane.
Dzień dobry Dorotko. Ja też od niedawna zaglądam do Twojego ogrodu. Miło jest zobaczyć co można wyczarować. Zostawiam uśmiechy
Witaj Teresko, bardzo mi miło, że do mnie zaglądasz, a jeszcze milej, że się ujawniłaś.
ryska 17:05, 29 lis 2016

Dorota123 napisał(a)
Na kolorystykę zawsze zwracam uwagę, ale święta Bożego Narodzenia zawsze są kolorowe, radosne i pachnące choinką.

Z pewnością, ja dzięki Tobie wiem dlaczego nie jestem kreatywna i nie mam w sobie szału świątecznego
Dorota123 17:51, 29 lis 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
dekoracje jak zwykle piękne i pomysłowe Pozdrawiam
Dziękuję Gosiu, skoczę do Ciebie i zobaczę, czy już coś zimowego stworzyłaś.
Bogdzia 19:57, 29 lis 2016

Powłóczyłam sie po Twoim watku, czasem fajnie tak dłużej i spokojniej posiedziec u kogos. Pomysłowa z Ciebie dziewczyna i podziwiam że wciaz Ci sie chce działac bo mnie coraz mniej sie chce , zaczynam isc na łatwiznę.Buziaki Dorotko.
Dorota123 20:14, 29 lis 2016

ryska napisał(a)

Z pewnością, ja dzięki Tobie wiem dlaczego nie jestem kreatywna i nie mam w sobie szału świątecznego
Renatko ja od dawna lubię tworzyć dekoracje, w lecie nawet takie jednodniowe, a święta to po prostu moja bajka.
Dorota123 20:22, 29 lis 2016

Bogdzia napisał(a)
Powłóczyłam sie po Twoim watku, czasem fajnie tak dłużej i spokojniej posiedziec u kogos. Pomysłowa z Ciebie dziewczyna i podziwiam że wciaz Ci sie chce działac bo mnie coraz mniej sie chce , zaczynam isc na łatwiznę.Buziaki Dorotko.
Bożenko ja takie robienie dekoracji bardzo lubię, mam też bratnią duszę bratową, która robi dekoracje ze znacznie większym rozmachem. Poza tym musiałam sobie jakoś wypełnić ten czas do 1 XII. Półtora miesiąca na zwolnieniu bez żadnego zajęcia mogłoby źle wpłynąć na moją psychikę. Dla Ciebie ptaszki - nie są żywe, ale w domu trudno byłoby wytrzymać z taką ilością ptaszków. Pozdrawiam

22:34, 29 lis 2016
Śliczne ozdoby Dorotko.Masz talent i głowę pełną pomysłów

Wnusio śliczny chłopczyk a Ty jesteś mega super babcią pełną wigoru.Cudownie potrafisz zadbać o wspólny czas i urozmaicić go niezwykłymi zabawami

Iwk4 22:48, 29 lis 2016

A ja lubię tu zaglądać i oglądać twoje dekoracje
kasiek 17:52, 30 lis 2016

Ach jakie piękne dekoracje - uwielbiam Twoją sztukę upiększania