Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim małym ogródeczku - Dorota

W moim małym ogródeczku - Dorota

anka_ 08:05, 17 paź 2018

Wspaniałe zdjęcia z jesiennego ogrodu. Miskanty i rozplenice cudowne. Czy ta gigantka to Lady U ?
Ach i te wycieczki... Sandomierz i Kazimierz Dolny to moje niespełnione marzenia. Miałam cichutką nadzieję, że może w pierwszy weekend listopada, ale pogoda ma sie popsuć. A bardzo chciałabym zobaczyć te cudowne wąwozy zanim plany wybrukowania wejdą w życie.

Wspaniała ta gipsówka. Co to za odmiana dorotko?
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Agania 08:05, 17 paź 2018

Dawno mnie nie było, a Dorotka gdzie...na sesji fotograficznej w Kazimierzu Dolnym...wyglądasz jak gwiazda
greg66 16:52, 17 paź 2018

Wita Dorotko

Miło pospacerować z Tobą i po wąwozach (byłem tam trzy lata temu) i po Twoim ogrodzie, gdzie wszystko urokliwe jest i słonecznie tańczy.
ElzbietaFranka 19:10, 17 paź 2018

Dorota123 napisał(a)
Dziękuję za miłe słowa. Wąwozy z wystającymi korzeniami, z przesianymi promieniami słonecznymi przez korony drzew robią świetny klimat. Bardzo lubię takie miejsca. Pozdrawiam

Dorotka, ale jaki u ciebie trawniczek bujny, zieloniutki, prima sort.
Ta trawka miotełkowa bardzo ładnie wygląda. Zresztą każda jedna trawa jest piękna.
ElzbietaFranka 19:17, 17 paź 2018

W Kazimierzu byłam kilka razy o mały włos bym tam daczę kupiła. Byłam wiosną i latem nigdy jesienią, wybieramy się od paru lat zawsze coś tam stanie na przeszkodzie teraz trasa na Lublin w remoncie i znowu się wszystko odwleka.
Zawsze byłam jak był piekielny upał, więc zmykaliśmy z tego bruku.
Wąwozy wspaniałe oprócz Kazimierza warto też zwiedzić nie daleko Nałęczów.
anabuko1 11:59, 19 paź 2018

Te wielkie słoneczne trawy robią niesamowite wrażenie
Ewa777 19:18, 19 paź 2018

Piękne zdjęcia z jesiennego ogrodu i malownicze z wypraw Wybrałaś się do Wąwozu Królowej Jadwigi. Pięknie, prawda?
Śliczny avatarek
Dorota123 18:43, 20 paź 2018

anabuko1 napisał(a)

No super .A samą siebie z tymi konarami nie możesz powiększyć ?
Ogrodowe piękne,
A ta trawa, umm przecudna.
Ciekawe czy kiedyś u mnie takie beda
Aniu nie będę powiększać tego zdjęcia bo straci cały zamysł, będę krzywa i z kawałkiem korzeni.
Te trawy to moje najstarsze egzemplarze, po jakimś czasie i u Ciebie urosną.

Dorota123 18:56, 20 paź 2018

anpi napisał(a)
Dorotko,fajnie że przypomniałaś uroki SandomierzaKiedyś też spacerowałam tym wąwozem.Trzeba to powtórzyćKazimierz Dolny też uroczy w jesiennej szacie. A Ty pięknie wpasowałaś się w te klimaty
Dziękuję za miłe słowa Sandomierz to bardzo urokliwe miasto, polecam każdemu. W Kazimierzu najbardziej zależało mi na Korzeniowym Dole, nie wszystko zobaczyłam. Nie byłam przy baszcie i ruinach zamku, już mnie nogi nie chciały nosić i zmęczenie dawało się mocno we znaki.

Dorota123 18:58, 20 paź 2018

edi75 napisał(a)
Witaj.. Doroto. JA dokładnie jestem z Sandomierza.. Więc uroki tego pięknego miasta mam na codzień. Bardzo mi się podoba i Ciebie.. Bajka. Ty skąd jesteś?
Cieszę się, że Ci się u mnie podoba ja z gm. Łoniów.
Kiepski dziś internet, zdjęcia wgrywają się wieki.