Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim małym ogródeczku - Dorota

W moim małym ogródeczku - Dorota

Bogdzia 20:32, 09 paź 2018

Dorota123 napisał(a)
Bożenko gdy ma się pozytywne nastawienie do życia, wszystko jest o wiele łatwiejsze. To niesamowite co można osiągnąć gdy się po prostu postarasz i uwierzysz, że potrafisz to zrobić. Próbuję wszystkiego, oczywiście z różnym skutkiem.

Masz racje próbowac trzeba ale niestety nie wszystkim jednakowo wyjdzie. Cudne zdjecia wąwozu, bardzo malownicze.
basia3012 22:13, 13 paź 2018

Dorotko, dawno nie byłam u Ciebie. A tu piękne zdjęcia z Sandomierza. Wąwóz bardzo tajemniczy.
Dziękuję bardzo za przepis na szarlotkę. Mam nadzieję wypróbuję w przyszłą sobotę.
Bogdzia ma rację, wszystkie talenty masz. I cukierniczy, dekoratorski, ogrodniczy. I pewnie inne też, o których jeszcze nie wiem. No tak już jest na tym świecie. Ale trzeba cieszyć się z tego co się ma i koniec.

Pozdrawiam Dorotko Cię bardzo serdecznie.
Doranma 22:35, 13 paź 2018

Ha, ha, a mi się marzy w tym tygodniu Kazimierz Dolny, tak na kilka godzin, by wpaść do ulubionych miejsc Może los się tak ułoży, że się spotkamy?

Pozdrawiam cieplutko
Dorota123 18:56, 15 paź 2018

basia3012 napisał(a)
Dorotko, dawno nie byłam u Ciebie. A tu piękne zdjęcia z Sandomierza. Wąwóz bardzo tajemniczy.
Dziękuję bardzo za przepis na szarlotkę. Mam nadzieję wypróbuję w przyszłą sobotę.
Bogdzia ma rację, wszystkie talenty masz. I cukierniczy, dekoratorski, ogrodniczy. I pewnie inne też, o których jeszcze nie wiem. No tak już jest na tym świecie. Ale trzeba cieszyć się z tego co się ma i koniec.

Pozdrawiam Dorotko Cię bardzo serdecznie.
Mimo przeżycia przeszło pół wieku ciągle jestem ciekawa wielu rzeczy, ciągle czegoś się uczę, zdobywam różne doświadczenia, jestem otwarta na wszelkie wyzwania, żeby tylko sił było więcej, bo determinacji mi nie brakuje.
Nadal trwa moja fascynacja wąwozami, tu z Kazimierza Dolnego - Korzeniowy Dół.
Pozdrawiam miłego gościa

yolka 18:59, 15 paź 2018

Kolejna ogrodniczka forumowa była w miniony weekend w Kazimierzu cudną miałyście pogodę. Pozdrawiam

W Kazimierzu byłam, ale Sandomierz jeszcze przede mną
Dorota123 19:44, 15 paź 2018

Doranma napisał(a)
Ha, ha, a mi się marzy w tym tygodniu Kazimierz Dolny, tak na kilka godzin, by wpaść do ulubionych miejsc Może los się tak ułoży, że się spotkamy?

Pozdrawiam cieplutko
Być może, że przeszłyśmy obok siebie nie wiedząc o tym. Szkoda, mogłyśmy poznać się w realu. W Kazimierzu byłam bardzo dawno temu, ta wyprawa odwlekała się kilka lat. Stwierdziłam, że jak się teraz nie wybiorę, to będzie co raz trudniej. Bardzo rozczarowałam się ogromnym galimatiasem na starym rynku. Kramy z jajkami, warzywami, stojące samochody dostawcze nie dodają uroku temu pięknemu miejscu. Uważam, że takie jarmaczenie powinno być przeniesione w bardziej ustronne miejsce. Kazimierz to bardzo klimatyczna miejscowość, poza tym bardzo modna od kilku lat, jednak te pojazdy i kramy sprawiają wrażenie strasznego galimatiasu. Trudno się wczuć w klimat tego miejsca. Za to galerie pełne różnych fajnych przydasiów, brałabym wszystko. Malarstwo to też coś co lubię, więc z miłą chęcią zaglądałam w różne miejsca.

Domy w pięknym stylu, nawet nowa bardzo nowoczesna szkoła pięknie wpisuje się w klimat tego miejsca.
Pozdrawiam

Można było też przenieść się w bajkowy świat, ale chętnych nie było.

Waclaw 20:00, 15 paź 2018

Domy w pięknym stylu, nawet nowa bardzo nowoczesna szkoła pięknie wpisuje się w klimat tego miejsca.
Pozdrawiam

Miło Cię znowu widzieć Dorotko!Dodatkowo w tak uroczym miejscu.
Pozdrawiam

Dorota123 20:13, 15 paź 2018

yolka napisał(a)
Kolejna ogrodniczka forumowa była w miniony weekend w Kazimierzu cudną miałyście pogodę. Pozdrawiam

W Kazimierzu byłam, ale Sandomierz jeszcze przede mną
Pogoda była piękna, kolory cudowne tej jesieni. Kazimierz to bardzo klimatyczna miejscowość, trudno znaleźć podobne miejsce.

Sandomierz to piękne miasto z wieloma ciekawymi miejscami, warto mu się bliżej przyjrzeć.

Dorota123 20:44, 15 paź 2018

Waclaw napisał(a)

Miło Cię znowu widzieć Dorotko!Dodatkowo w tak uroczym miejscu.
Pozdrawiam

Korzystam z pięknej pogody i kolorowej jesieni, zmieniam miejsca i podziwiam obrazy jakie maluje jesień.
Pozdrawiam

AgataM 20:50, 15 paź 2018

Aleś fotogeniczna na tle tej cudnej jesieni. Fiu fiu....