Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim małym ogródeczku - Dorota

W moim małym ogródeczku - Dorota

AgataM 18:36, 16 gru 2018

Cudna dekoracja W nowej kuchni będzie się świetnie prezentować
Dorota123 18:38, 16 gru 2018

basia3012 napisał(a)

Dorotko- Mistrzu, cuda, cudeńka.
Pozdrawiam.
Basiu chyba w samozachwyt wpadnę, ale dziękuję ślicznie. Bardzo mi miło, że podoba się to co tworzę. Zapewniam Cię, że widziałam ładniejsze pierniczki i będę w przyszłym roku dążyć do tak pięknych. W tym roku dopiero drugi raz piekłam pierniki i widzę, że ręka już pewniejsza.

Skończyłam właśnie kuchenny stroik z moimi bańkami dekupage.
Pozdrawiam

ElzbietaFranka 18:44, 16 gru 2018

Dorotko toż to arcydzieła. Coś pięknego. Rzeczywiście można się załamać po obejrzeniu takich cudeniek.
Jak byłam dzieckiem tak sobie wyobrażałam świat gdzieś tam gdzie mieszka św. Mikołaj.
Kiedyś dawno temu znajomy cukiernik też robił takie cudenka z piernika i codziennie chodziliśmy oglądać na wystawie szopke z piernika.
Przypomniałaś mi moje dziecięce lata. Dziękuję.

Pozdrawiamy
Dorota123 18:54, 16 gru 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Po takim kursie to już konkurencji żadnej na O mieć nie będziesz, mistrzyni wszystkiegoSzkoda, ze u nas takich kursów nie ma
Sylwio mamy na wsi bardzo prężnie działającą Gosię, która pisze różne projekty i pozyskuje w ten sposób finanse na różne przedsięwzięcia. Radość dla dzieciaków i dorosłych. Nie dość, że warsztaty były za darmo to przy tym był wykład o zdrowym żywieniu i degustacja świeżych soków z różnych owoców, a na koniec każdy dostał jeszcze upominek. Szkoda, że dziś nie mogłam tam być. To były trzydniowe warsztaty, dziś miała być podniesiona poprzeczka i degustacja egzotycznych owoców wyrzeźbionych przez kursantów.

Widok z okna mojej kuchni.

Dorota123 19:04, 16 gru 2018

AgataM napisał(a)
Cudna dekoracja W nowej kuchni będzie się świetnie prezentować
Już jest stroik w kuchni gotowy

Widok z mojej bramy na drogę do lasu.

Jak przyciągnę obiektywem to wygląda jakbym las miała za ogrodzeniem Z prawej strony widać różę na siatce, a do lasu jest jakieś 150 metrów.

Dorota123 19:20, 16 gru 2018

ElzbietaFranka napisał(a)
Dorotko toż to arcydzieła. Coś pięknego. Rzeczywiście można się załamać po obejrzeniu takich cudeniek.
Jak byłam dzieckiem tak sobie wyobrażałam świat gdzieś tam gdzie mieszka św. Mikołaj.
Kiedyś dawno temu znajomy cukiernik też robił takie cudenka z piernika i codziennie chodziliśmy oglądać na wystawie szopke z piernika.
Przypomniałaś mi moje dziecięce lata. Dziękuję.

Pozdrawiamy
Dlaczego chcecie się załamywać skoro Wam się podoba moja piernikowa wioska?
Jakie to miłe, że urzeczywistniam czyjeś wyobrażenia o miejscu zamieszkania Mikołaja. Powtarzam zawsze, że ja taka niepoprawna marzycielka jestem i lubię takie bajkowe i romantyczne scenerie. No i tak sobie myślę, że ta moja dekoracja jest raczej niepowtarzalna, bo komu chciało by się robić szablony na domki, tyle dni lepić, lukrować i kombinować inne detale.

malgorzata_s... 19:39, 16 gru 2018

Nawet śnieg się zawstydził przy Twoich dekoracjach i ubrał ogród aby się troszkę dopasowaćCudności
Gardener27 20:37, 16 gru 2018

Faktycznie, zima na całego
Przepraszam … ja pierniczę całą sobie wioskę zrobiłaś ! Bajecznie to wygląda, jak z wystawy sklepów z łakociami na filmach.
Fajne macie akcje na wsi, nic tylko korzystać, wszystko się może kiedyś przydać w życiu.
Pewnie dopiero się rozkręcasz z tymi dekoracjami wiec czuje się zaproszony na więcej. Pozdrawiam
JoannA 20:47, 16 gru 2018

Dorotko
Jesteś mistrzynią dekoracji, a Twoja piernikowa wioska zachwycająca.
Nie wiem który już raz wracam do tych zdjęć i się zachwycam. Cudo!
ElzbietaFranka 21:28, 16 gru 2018

O to nie zle napadalo w Sandomierskiem. Aby jeszcze mrozio przyszedl i moze sie Barbara sprawdzic.
No wlasnie z tym lepieniem ile trzeba miec samozaparcia, aby cos tak misternego zrobic. To juz nie dla mnie wole podziwiac.
Te stroiki tez bardzo piekne niebieski to moj kolor.

Oczywiscie, ze nie powtarzalna.

Dzialaj dalej Dorotko