Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim małym ogródeczku - Dorota

W moim małym ogródeczku - Dorota

yolka 19:11, 18 gru 2018

Piękne ozdoby. Super, że macie taka liderkę we wsi W mojej brak wszelkiej inicjatywy
marba 19:27, 18 gru 2018

Dorota123 napisał(a)

Widoczek jak z bajki.
O pierniczkach nic nie napiszę, bo nie znajduję słów. Tylko patrzę w niemym zachwycie.
Dorota123 19:37, 18 gru 2018

yolka napisał(a)
Piękne ozdoby. Super, że macie taka liderkę we wsi W mojej brak wszelkiej inicjatywy
Ta nasza liderka to bardzo aktywna osoba, pisze projekty, wygrywa je i robi wiele dla całej społeczności. Zazwyczaj z myślą o dzieciakach, a to uczą się malować graffiti, puszczają latawce, robią ogromne bańki mydlane, uczą się śpiewać, to znów mają jakieś zajęcia manualne. Dla starszych też jest wiele imprez rozrywkowych, i nie koniecznie rozrywkowych. Brałam udział w sadzeniu drzew i krzewów na 100 lecie odzyskania niepodległości. To było 100 roślin. Oczywiście pieniądze Ona pozyskała na te rośliny ozdobne. Mamy takie piękne miejsce po nieczynnej kopalni piasku, tam jest dom spotkań wiejskich, ogromna altana i pięknie utrzymany bardzo duży teren. Ja osobiście podziwiam jej zapał i to że jej się chce, bo przecież niewiele ludzi chce swój czas poświęcić dla innych.

Dorota123 19:51, 18 gru 2018

marba napisał(a)

Widoczek jak z bajki.
O pierniczkach nic nie napiszę, bo nie znajduję słów. Tylko patrzę w niemym zachwycie.
Bardzo mnie to cieszy, że moje pierniczki tak się podobają.

Taką drogą wracam od Agi z Przedziwnego ogrodu. Wtedy wyglądała przepięknie.

Mijam boczną drogę z lasem.
Dalej są domy, później skręcam w boczną drogę w kierunku lasu i jestem u siebie.

JoannA 20:12, 18 gru 2018

Ale masz bajkowy klimacik w ogrodzie i w domu.
U nas też zimowo ale aż tak cudnie nie jest.
Pozdrawiam
Nowa12 23:08, 19 gru 2018

Dorota123 napisał(a)
Dziękuję Jak zaczynam robić szablon na domek to nigdy nie mam pewności, czy się dobrze będzie składał, a jak robię lukier to też zawsze się boję, czy będzie dobrze kleił. No ale jak już zabiorę się za lepienie to jestem jak w transie. Najlepszy moment to układanie całej dekoracji.

Matko, jaki ty masz talent. Takie cuda zrobić. Nam się nawet nie chce zwykłych pierniczków robić a te Twoje domki to mistrzostwo świata.
anabuko1 23:14, 19 gru 2018

No i u ciebie sporo śniegu.I u mnie też dosypało
Dom ozdobiony pięknie.
Piernikowe domki rewelacyjne
mira 23:19, 19 gru 2018

To jest piękne. Podziwiam i pomysł ale i wykonanie - to wymagało pracy.
Z choinką super.
AgnieszkaW 14:23, 20 gru 2018

Ślicznie, nie wiem, co bardziej chwalić - dekoracje czy zimowe klimaty? Chyba jednak dekoracje, bo one wymagają pracy, pomysłowości i ogromnego zaangażowania, ale ta zimowa pierzynka też piękna
greg66 19:41, 20 gru 2018

Witaj Dorotko

Piernikowa wioska bardzo zjawiskowa, tylko nie mogę znaleźć tej chatki co to Jaś i Małgosia tam trafili.

Zima u Ciebie piękną odsłania twarz, u mnie chyba kolejne święta bez śniegu