Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim małym ogródeczku - Dorota

W moim małym ogródeczku - Dorota

Donia72 20:05, 20 wrz 2014

Dorotko, pozdrawiam
Benia 21:48, 20 wrz 2014

Witaj Dorotko,
Bardzo się ucieszyłam jak doczytałam, że jesteś z okolic Sandomierza ja również planuję założyć swój wątek bo szukam pomocy i rad.

Nie wiem czy tak można i czy ktoś w ogóle się zainteresuje, ale jeśli nie spróbuję, to chyba się nie przekonam...
Pozdrawiam serdecznie
Dorota123 22:16, 20 wrz 2014

Benia napisał(a)
Witaj Dorotko,
Bardzo się ucieszyłam jak doczytałam, że jesteś z okolic Sandomierza ja również planuję założyć swój wątek bo szukam pomocy i rad.

Nie wiem czy tak można i czy ktoś w ogóle się zainteresuje, ale jeśli nie spróbuję, to chyba się nie przekonam...
Pozdrawiam serdecznie

Porób zdjęcia, napisz coś o swoim ogródku, zaglądaj do innych na forum, zapisuj ciekawe aranżacje. Tu wszyscy są bardzo życzliwi. Jak już założyłam swój wątek nie było dużo wpisów, ale z biegiem czasu zaczęło zaglądać coraz więcej osób. Jeśli będę umiała i utrafię w Twój gust chętnie pomogę, chociaż sama ciągle nie jestem zadowolona ze wszystkich swoich pomysłów. Ciągle coś przesadzam, dokupuję i zmieniam, ale ogródek to żywy twór i można się w nim stale doskonalićJak już będziesz miała swój wątek zrób u mnie wpis, a ja na pewno do Ciebie zajrzę.
23:32, 20 wrz 2014
Dorotko jakie prześliczne zdjęcia zachodu słońca,bardzo mi się podobają
Tess 00:00, 21 wrz 2014

Dorota123 napisał(a)
Tess cieszę się,że moje nasadzenia mogą być intrygujące. W środku bykszpanów rośnie magnolia. liliowce i piwonie majówki. Teraz to koło nie jest już pełne, powyrywałam co drugi bukszpan i porobiłam z nich kulki, ponieważ bukszpany mają dość duży system korzeniowy i zabierały składniki piwoniom na wiosnę.

Czyli jest koło nie z żywpłotu, tylko z kulek?
Pokażesz?
Tess 00:02, 21 wrz 2014

Dorota123 napisał(a)
W Kurozwękach jest stary platan, byliśmy tam kilkakrotnie i zawsze podziwiam stare platany rosnące w pobliżu pałacu, ale pierwszy raz zauważyłam wyłaniającą się twarz z drzewa.Prawie jak z filmów o treści fantastycznej.

Też się zachwycałam tym platanem. Wydawało mi się, że oglądałam go z każdej strony, a też tej "twarzy" nie widziałam.
Drzewiec, jak nic
Dorota123 09:57, 21 wrz 2014

http://www.google.pl/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fwww.gardenbuilders.co.uk%2Fshopimages%2Fproducts%2Fnormal%2FWebsiteGardenDesignProject57_xx4.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.gardenbuilders.co.uk%2Fsection%2F434%2F1%2Fmulti-level-linear-garden-hertfordshire&h=800&w=1200&tbnid=gkBTBQEC29oKnM%3A&zoom=1&docid=tEtPNfdsIDAtIM&ei=qxsKVI-eF-j-ygPlioEY&tbm=isch&client=opera&ved=0CCkQMygLMAs&iact=rc&uact=3&dur=635&page=1&start=0&ndsp=12

murowana donica
Benia 10:29, 21 wrz 2014

Dzięki za miłe słowa
Tyle tu pięknych ogrodów, że mój nawet nie ma startu i dlatego się waham trochę bo nie bardzo mam się czym chwalić mam jednak problem z m.in. nasadzeniem wzdłuż ogrodzenia, szukam więc inspiracji i dobrych rad
Odezwę się jak tylko wystartuję
Pozdrowiam
elzbieta_g 12:13, 21 wrz 2014

Dorota123 napisał(a)
treści fantastycznej.

niesamowity ten platanmiło widzieć właścicielkę wątku
pozdrawiam
Jag_58 14:04, 21 wrz 2014

Dorota123 napisał(a)
W Kurozwękach jest stary platan, byliśmy tam kilkakrotnie i zawsze podziwiam stare platany rosnące w pobliżu pałacu, ale pierwszy raz zauważyłam wyłaniającą się twarz z drzewa.Prawie jak z filmów o treści fantastycznej.

Witaj Dorotko ,miło Cię widzieć jak wygladasz dziekuje za wizytę w moim ogrodzie przejrzałam cały Twój wątek ,podziwiałam pomysł na kule ze styropianu ,przy okazji pytanko jak przetrwały sezon ?? piękne parapetowe dekoracje , super dekoracje z latarenkami na święta ,przepiękna alejke zwirową i nowe załozenia rabatowe , bardzo ładne dekoracje jesienne i detale ogrodowe ,ptaszki które jak doczytałam kupiłaś za grosze
zaznaczam watek i będe zagladać bo masz bardzo ukwiecony ogród pozdrawiam serdecznie