Porób zdjęcia, napisz coś o swoim ogródku, zaglądaj do innych na forum, zapisuj ciekawe aranżacje. Tu wszyscy są bardzo życzliwi. Jak już założyłam swój wątek nie było dużo wpisów, ale z biegiem czasu zaczęło zaglądać coraz więcej osób. Jeśli będę umiała i utrafię w Twój gust chętnie pomogę, chociaż sama ciągle nie jestem zadowolona ze wszystkich swoich pomysłów. Ciągle coś przesadzam, dokupuję i zmieniam, ale ogródek to żywy twór i można się w nim stale doskonalićJak już będziesz miała swój wątek zrób u mnie wpis, a ja na pewno do Ciebie zajrzę.
Czyli jest koło nie z żywpłotu, tylko z kulek?
Pokażesz?
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Też się zachwycałam tym platanem. Wydawało mi się, że oglądałam go z każdej strony, a też tej "twarzy" nie widziałam.
Drzewiec, jak nic
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Dzięki za miłe słowa
Tyle tu pięknych ogrodów, że mój nawet nie ma startu i dlatego się waham trochę bo nie bardzo mam się czym chwalić mam jednak problem z m.in. nasadzeniem wzdłuż ogrodzenia, szukam więc inspiracji i dobrych rad
Odezwę się jak tylko wystartuję
Pozdrowiam
Witaj Dorotko ,miło Cię widzieć jak wygladasz dziekuje za wizytę w moim ogrodzie przejrzałam cały Twój wątek ,podziwiałam pomysł na kule ze styropianu ,przy okazji pytanko jak przetrwały sezon ?? piękne parapetowe dekoracje , super dekoracje z latarenkami na święta ,przepiękna alejke zwirową i nowe załozenia rabatowe , bardzo ładne dekoracje jesienne i detale ogrodowe ,ptaszki które jak doczytałam kupiłaś za grosze
zaznaczam watek i będe zagladać bo masz bardzo ukwiecony ogród pozdrawiam serdecznie