Hej, Nikita tak się cieszę, że zajrzałaś do mnie i napisalaś tyle miłych słów o naszym ogrodzie
Mam nadzieję, że to nie byla jednorazowa wizyta zaglądaj, bedę czekała
Pytałaś o moje trawki posadzone przy berberysach admiration, to jest tatarak, marnie mu w tym miejscu, bo sucho tam jest, a mimo wszystko nieźle sobie radzi
Naszą szkółkę w Kostomłotach znasz, jak będziesz w tych stronach koniecznie daj znać, zrobimy spotkanko Może wybierzesz się na targi ogrodnicze do Kielc, one w kwietniu będą od 11 do 13.
Pozdrawiam cieplutko, Kasia
Ale Wam spotkanie wyszło, obejrzałam sobie wszystkie zdjęcia przynajmniej więcej osób kojarzę
Same zadowolone i uśmiechnięte dziewczyny się w sobotę spotkały, a tort wyglądał przepysznie
Buziaki na nowy tydzień
... "a śliweczka wpaść nie chciała...
lecz w tym forum się zakochała".....
malgorzata_s – Gosiu jeżdżę do Bielsko-Białej (byłam 7 lutego), ale dalej teraz już nie. Kiedyś na narty do Zwardonia lub Wisły…Jak będą następnym razem w B-B to pomacham z obwodnicy albo nawet podskoczę, żebyś z daleka mogła mnie zobaczyć.
ka1sia – dzięki Kasiu za odwiedziny, w Kielcach często jestem przejazdem jak do Rzeszowa jadę, ostatnio nawet zakupy zrobiłam i „rewolucję latarenkową” niechcący na Ogrodowisku wywołałam (zob. u mnie str.35 i wpis z godz.22:33 na str.36)
Na targi chyba nie pojadę, bo w tym samym czasie są też targi w Piotrkowie (a to tylko 35 min. drogi ode mnie)
Pozdrawiam cieplutko.
Alisonek – spotkanie było wspaniałe i bardzo smakowite, pogoda dopisała, dziewczyny fantastyczne, a tort…(sądząc po wpisach i po tym, że ważył 6 kg i nic nie zostało)…to chyba smakował
Po tym spotkaniu możesz zmienić zdjęcie na swoim profilu masz kilka fajnych zdjęć to jest w czym wybierać i fajnie będzie widzieć Twoja uśmiechnięta buzię
Pozdrawiam