Bogdzia
16:43, 04 sty 2014

Nie ma sprawy wiadomo rodzina najważniejsza.

Pierwszy wpis mnie ubawił bardzo
 Pierwszy wpis mnie ubawił bardzo

Uwielbiam ludzi z poczuciem humoru
 Uwielbiam ludzi z poczuciem humoru  Pozdrawiam serdecznie
 Pozdrawiam serdecznie  

.
. 
 i powiem ci że z tym wypoczywaniem w ogrodzie to możemy sobie łapki podać
 i powiem ci że z tym wypoczywaniem w ogrodzie to możemy sobie łapki podać  Ostatnio dumałam żeby zrobić gdzieś u siebie taki zakątek gdzie wstawiłabym leżaczek ale jak się zastanowiłam to stwierdziłam że pewnie i tak nigdy bym na nim nie poleżała
 Ostatnio dumałam żeby zrobić gdzieś u siebie taki zakątek gdzie wstawiłabym leżaczek ale jak się zastanowiłam to stwierdziłam że pewnie i tak nigdy bym na nim nie poleżała 

u Ciebie już pięknie. Mam nadzieję, że i u mnie będzie... Na tą chwilę czytam, czytam, ale jeszcze nic nie zaplanowałam. Troszkę jeszcze czasu jest, więc coś się wymyśli. Pod koniec stycznia otwieram własną produkcję roślinek z nasion. Zobaczymy co z tego wyjdzie
 u Ciebie już pięknie. Mam nadzieję, że i u mnie będzie... Na tą chwilę czytam, czytam, ale jeszcze nic nie zaplanowałam. Troszkę jeszcze czasu jest, więc coś się wymyśli. Pod koniec stycznia otwieram własną produkcję roślinek z nasion. Zobaczymy co z tego wyjdzie  ale frajda duża. Pozdrowienia od całej mojej ekipy
 ale frajda duża. Pozdrowienia od całej mojej ekipy