Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Szmaragdowy Zakątek

Szmaragdowy Zakątek

Kasik 21:46, 17 lut 2014

Przecież jak tak czytam, to za głowę się łapię. Życie w pędzie. Nick by trzeba było zmienić na Wietrzyk, ale już jedna taka Joasia jest Wietrzykiem.

Nie, nie - żartuję. Nikita też fajnie.
Napisz mi jakie roślinki Cię interesują, to jak będę w Przytoku , to zrobię wywiad.

Pozdrawiam
Ania_ogrodni... 13:24, 18 lut 2014

Nikita, super spotkanie, Tort poprostu pełna profesjolaność, jestem pod wielkim wrażeniem. Gdybyście się wybierały na zakupy ogrodowe w okolicy Łodzi to dajcie znać, z chęcią się wybiorę, podpatrzę, posłucham rad i może wtedy nie nakupuję pod wpływem wizualnych wrażeń. U mnie dalej błotko, ale może niedługo to się zmieni... Czekam na wiosnę z wielkim zniecierpliwieniem i z lekką obawą, czy to co mam w głowie dam rade przełożyć na rzeczywistość. To ile do wiosny?
elzbieta_g 14:01, 18 lut 2014

Alisonek napisał(a)
Po tym spotkaniu możesz zmienić zdjęcie na swoim profilu masz kilka fajnych zdjęć to jest w czym wybierać i fajnie będzie widzieć Twoja uśmiechnięta buzię
Pozdrawiam

podpisuję się pod wpisem Ali obiema łapkami
a tort spotkaniowy piękny i na pewno przepyszny był
Enya73 19:31, 18 lut 2014

Witaj, fantastyczne powitanie na pierwszej stronie. Masz lekkie pióro i przyjemnie się Ciebie podczytuje. Będę zaglądać.
Jednak największe wrażenie zrobił na mnie imponujących rozmiarów smakowicie wyglądający tort . Gratulacje.
pozdrawiam serdecznie
Mag 08:15, 19 lut 2014

Nikita, serdeczne dziekuje za czekoladowa truskawke i zyczenia. Ogladalam zdjecia z Waszego spotkania. Widac na nich, ze swietnie sie bawilyscie. I ten Twoj tort!!! Toz to arcydzielo! Na pewny byl przepyszny. Az mi slinka pociekla.
kasiek 16:35, 19 lut 2014

WOW jaki tort, ale masz talent!
Margarete 16:38, 19 lut 2014

Wpadłam i rozgladam sie co słychac u ciebie Nikita.... widze że tort robi furorę i zbierasz gratulacje ...........wiedziałam że tak bedzie........gdyby ci wszyscy forumowicze jeszcze wiedzieli jak on smakował..........
Buziaki !
jagoda99 16:46, 19 lut 2014

Zostawiam pozdrowienia
Spotkanie super tort pycha
Nikita 19:03, 19 lut 2014

Witam wszystkich odwiedzających..i już biorę się za odpisywanie...

Alisonek – fakt śmieję się dość często…aż mi się zmarszczki porobiły…pewno muszę umówić się na randkę z Panem Botoksem…ha ha , a avatarek taki troszkę tajemniczy jest i taki właśnie mi się podoba, więc chyba na razie zostanie

Kasik – nick zmienić na Wietrzyk…hmm….Wietrzyk mówisz, ale chyba, że taki z lekkim ADHD… albo może od razu zmieńmy na Tsunami, bo wiosna idzie i ja się dopiero rozkręcam…ha ha
Zaraz przydreptam do Ciebie w sprawie roślinek.

Ania_ogrod – Aniu do wiosny już tylko 30 dni….a my właśnie planujemy takie małe spotkanko zakupowo-ogrodowe, ale niestety nie w Łodzi (okolice Łasku i Szadku) zapraszam jeśli masz ochotę.

elzbieta_g – Elu torcik fajnie się jadło, ale co teraz zrobić z nadprogramowymi kaloriami….? Tym bardziej, że była jeszcze przepyszna zapiekanka z ciasta francuskiego ze szpinakiem, wspaniały kurczaczek z figami, staropolskie kulebiaki, wytrawne babeczki z łososiem, pyszna rolada jagodowa, rozmaite sałatki…dalej wymieniać….oh byle do wiosny, może wtedy troszkę tłuszczyku się zrzuci…

Enya73 – Witam Anitko, dziękuję za wizytę, zajrzałam na chwilkę do ciebie (i już mi się podoba) ale twoje ponad 600 stron to nie przelewki…troszkę mi zejdzie zanim przejrzę….zaraz biorę się za czytanie.

Mag, kasiek, jagoda99 – oj tam oj tam, taki mały torcik upieczony pędzikiem…i pędzikiem zjedzony…

Margarete – Dzięki Małgoś cieszę, że Wam smakował…nie masz pojęcia jakiego miałam stracha, żeby wyszedł tak jak trzeba…to przecież był mój debiut przed Wami…Buziaki ślę.
iwonaal 19:36, 19 lut 2014

Witam. Jak na mieszkankę blokowiska, trzecie pokolenie, masz piękny ogród. Mój M mówi, że jak mnie wypuścić do ogrodu, to może wieczorem się znajdzie. Pa.