No bo to miała być lawenda hihihiihih (w tym programie nie ma kwitnącej lawendy więc powiekszyłam dąbrówkę HAHAH) Też myślałam o miskantach ale mi czasu zabrakło żeby je wstawić
Jednak na początku kiedy zobaczyłam ten kwadrat to pomyślałam, że można zrobi ogród różany Też zrobić "wejście" tylko przez pergole, na niej umieścić pnące róże. W kącie dać ławeczkę a za nią jakąś wielką róże, połączyć z lawendą, bukszpanem i może czymś jaskrawo zielonym. Na ploty dać bluszcze jako tło. Pod ławeczką na podstawie prostokąta dać żwir i ścieżkę żwirową od wejścia. Trochę taki secret garden
Nie ma sprawy Cieszę się, że i ja mogę chociaż troszkę pomóc. Mój M. też sceptycznie podchodził do moich pomysłów, a wczoraj sie przyznał, że nakupował nasion kwiatów i nie wiedział jak się do tego przyznać hihihihi Uśmiałam się z niego ale jednocześnie cieszę się, że troszkę udało mi się go "zaraić" ogrodowo
Mój mąż też był wielkim przeciwnikiem inwestycji na ogród ale ostatnio zmienił zdanie. Miał okazję pooglądać ogród zaplanowany i zrobiony z pomysłem i chyba się mu spodobało Ostatnio kupił dużą donicę przed wejście, nieśmiało pytając czy mi się podoba bo jak tak, to kupi drugą.
Niektórzy muszą dotknąć,żeby uwierzyć! Isiu ,małymi kroczkami,a dopniesz swego.....nic na siłę.Pokazuj dobre aranżacje szefowej i ogrody już istniejące.....Nabierze ochoty.
Dobrze Hania mówi - małymi kroczkami
Niektórych panów ciężko przekonać do ogrodów, ale jak już chwycą bakcyla ... to i pomoc
i wspólnie można się cieszyć z efektów
Oni czasami muszą się przespać z tematem