Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miejsko & sielsko

Miejsko & sielsko

ewakatowice 17:10, 10 sie 2014

BusyBee napisał(a)

Ogródek jest, może nie nadzwyczajny, ale jak się zbiorę i założę wątek, to zaproszę. Już się bój!
Podziwiać nie ma co, ale doradzać- jaaaak najbardziej!!!

Jak się tak zbierasz to chociaż zdjęcia rób proszę na bieżąco co by nas jesień nie zaskoczyła, jak coś
To ja już przebieram nogami jakbym w gości szła

BusyBee 17:19, 10 sie 2014

ewakatowice napisał(a)

Jak się tak zbierasz to chociaż zdjęcia rób proszę na bieżąco co by nas jesień nie zaskoczyła, jak coś
To ja już przebieram nogami jakbym w gości szła

Dziewczyna z poczuciem humoru tooo lubię! ok, zdjęcia zrobię
ewakatowice 17:19, 10 sie 2014

Aniulka napisał(a)

Od razu przypominają mi się moje jałowce 'Skyrocket'.Co ja się z nimi namęczyłam,doprowadzały mnie do szewskiej pasji,też musiałam najpierw piłką ręczną a dopiero potem elektrycznymi nożycami
Fajny masz ten kominek w ogrodzie..to właściwie grill czy kominek? Jak się sprawdza? Zostawiasz go na zimę w ogrodzie czy chowasz?
Buziaki i miłego popołudnia

Anulka, jak pytasz o kominek meksykański czyli to gliniane coś na placyku to spisuje się rewelacyjnie.
Stoi od ubiegłego roku, dogrzewam się w jesienne i zimowe wieczory a i często pełnił funkcje grilla.Oczywiście możesz schować, ciężki jakoś szczególnie nie jest około 15 kg… w 3 elementach …
Jak ten potłukę (przecież nic nie jest wieczne) to kupię metalowy

Całosezonowo „działa”
Jak pytasz o sam grill to, nie zabieram to jest postawiony na „stałe”

ewakatowice 17:21, 10 sie 2014

BusyBee napisał(a)

Dziewczyna z poczuciem humoru tooo lubię! ok, zdjęcia zrobię

to ja też lubię, grunt to dobra organizacja
lojalna_ 17:23, 10 sie 2014

Co tu czytam matko w sierpniu juz mnie jesienia straszą. Mnie przyjdzie za dwa miesiące trawe siacna nowo i pogoda ma byc, słoneczna pogoda a nie zima. Matko i córka z klonu wróżyć zaczęły

Kawka
lojalna_ 17:25, 10 sie 2014

To Toje cudeńko chcesz juz zapalic ...przyznaj sie tylko dlatego tak ta jesienią straszysz
ewakatowice 17:30, 10 sie 2014

lojalna_ napisał(a)
Co tu czytam matko w sierpniu juz mnie jesienia straszą. Mnie przyjdzie za dwa miesiące trawe siacna nowo i pogoda ma byc, słoneczna pogoda a nie zima. Matko i córka z klonu wróżyć zaczęły

Kawka

Jolcia, zmarzluch jestem i jeżeli to ma być piękna złota jesień z temperaturami powyżej 20 stopni to ja chętnie taką jesień przyjmę.
Ty nie mrugaj tylko przyjeżdżaj na kawę!

Z fusów nie da rady bo noszę do ogródka lub w doopę wcieram
lojalna_ 17:33, 10 sie 2014

Wiesz ze ja kiedys sie fusami nacierałam z olejkiem i owijałam folią ... Efekty były były ale teraz to juz za grube uda mam za duzo roboty haha
ewakatowice 17:38, 10 sie 2014

lojalna_ napisał(a)
Wiesz ze ja kiedys sie fusami nacierałam z olejkiem i owijałam folią ... Efekty były były ale teraz to juz za grube uda mam za duzo roboty haha

Fusy + trochę balsamu do ciała + pare kropel olejku cynamonowego(działa rozgrzewająco)+ 2 łyżki cukru.
peeling antycellulitowy masz doopę i uda jak nówki
lojalna_ 17:43, 10 sie 2014

Olejek cynamonowy tak tak widzisz przypomniałas mi jak ja sie zapusciłam .... Tylko o trawie i swierkach rozmyslałm hihi i w tej folii pod kołdre zeby jeszcze bardziej rozgrzało a na dworze + 30 haaaa