Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek z futrzakami i kamieniami

Ogródek z futrzakami i kamieniami

mirkaka 11:10, 29 lut 2016

Witam i życzę dużo wolnego czasu
Ewik 21:00, 29 lut 2016

mirkaka napisał(a)
Witam i życzę dużo wolnego czasu

Z czasem to bardzo krucho i jak narazie lepiej nie bedzie Dobrze, ze weekend udało mi sie troche podziałać , nawet w niedziele słoneczko było.
Ewik 21:15, 29 lut 2016

Dziewczyny LO zakulkowałam długie pędy , są ładne zieloniutkie , reszty narazie nie ruszam, z cieciem to jeszcze trochę , choc róze przed domem maja juz mocno nabrzmiałe noski ale tam mam najcieplej .
Udało mi sie troche podziałąć w ogrodzie - najwazniejsze, to skończyłam przygotowywac rabatę za domem

w tygodniu tak stałam i dumałam i doznałam olśnienia , że jesli nie mogę do konca poszerzyc rabaty pod płotem , to bedzie cześć , dalej bedzie sie przewężała do przejścia i mimo, ze pierwotnie plan był inny , wyszło super, niby 40 cm to mało ale jednak bardzo dużo
Wczoraj wyglądała tak

przy domu tez troche rabata sie zaaokrągliła , ale tutaj chyba tylko rozsunę rośliny, no chyba że cos małego wcisnę i chce 2 kule danicy zamienić na kule z bukszpanu , bedą łaćzyły sie z tymi z przodu domu

Zostało jeszcze poprawic boki wdłuz skarpy, bo sie przemiesciła ziemia ale ciemno sie zrobiło i mimo, ze checi duze to ten czas a raczej jego brak, ehh.
Czekam z utęsknieniem na wiosnę i dłuższe dni.
mirkaka 09:27, 01 mar 2016

No fajnie podziałałaś, ja jeszcze nie mam weny do robótki, dla mnie ciągle za zimno.
Sprawdzałam prognozę pogody i u nas ma się ocieplić po 15 marca. Też nie źle , zawsze to coś W końcu to za daw tygodnie
anna_t 13:37, 01 mar 2016

od razu inny nastrój jak sie cos porobi prawda? nawet malutko ale zawsze inna energia człowieka ogarnia
olga80 14:07, 01 mar 2016

to kawał roboty zrobione praca w ogrodzie to jednak uskrzydla,z rabatą dobry pomysł z poszerzeniem
Anda 14:16, 01 mar 2016

Fajnie, ze moglas juz cos podzialac w ogrodzie. Od razu humorek lepszy, prawda?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Napia 20:25, 02 mar 2016

Aż Ci trochę zazdroszczę tych ogrodowych prac Twój ogród nawet na przedwiośniu wygląda więcej niż przyzwoicie
bozga 20:31, 02 mar 2016

A ja myślałam, że na kopanie jeszcze trochę za wcześnie Ale pierwsi entuzjaści jak widać już są
Ewik 12:03, 03 mar 2016

Miałam wolną niedzielę, ładną pogodę to aż się prosiło.Teraz 2 weekendy zajęte a w tygodniu jak wracam z pracy to ciemno.Liczę na ciepło w drugiej połowie marca