Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek z futrzakami i kamieniami

Ogródek z futrzakami i kamieniami

babka 09:28, 15 cze 2017

Przyszłam by znów się pozachwycać, piękne widoki jak zawsze.
Na zawciąg kiedyś zachorowałam ale nie mam gdzie go ulokować więc gapię się na niego u Ciebie Cudnie jest
jolka 09:36, 15 cze 2017

Ewusia utwierdziłaś mnie w przekonaniu, żeby naparstnice wprowadzić do ogrodu. Pięknie u Ciebie wyglądają! Mam takie jedno miejsce, gdzie by mi pasowały, jak tylko znajdę na ryneczku to kupię. Ogólnie ślicznie u Ciebie Róże, trawy, bylinówki zachwycają
Ewik 22:03, 15 cze 2017

iwonadm napisał(a)
Ewa dech zabierają takie widoki Róże od Ciebie pięknie się przyjęły, mają pączki , ale jeszcze nie kwitną pokażę jak tylko zakwitną

to super , ze sie zadomowiły . U mnie wiekszosć w pączkach , dawkują powoli swoje uroki

zaczyna desdemona

Ewik 22:06, 15 cze 2017

Zana napisał(a)
Boooszsze jakie cudowne kadry, Ewuś po prostu tak pięknie masz skomponowane rośliny, że na zdjęcia można się patrzeć i patrzeć i człek ma ciągły niedosyt.

Dzieki, ale jeszcze sporo pracy przed nami , ale jakże przyjemnej

Vino dla Ciebie

Ewik 22:09, 15 cze 2017

Ewa777 napisał(a)
Zachwycam się u Ciebie różanymi widoczkami Bardzo mi się podobają zestawienia jakie tworzysz Dziś mnie zauroczyło połączenie jarzmianki z różą. Mam róże i mam jarzmianki, ale daleko od siebie. Jak one rosną w swoim sąsiedztwie. U mnie jarzmianki się bardzo rozrastają i zastanawiam się, czy nie zagłuszają u Ciebie róż i czy przez to róże nie dostają mączniaka?

Ewa dzieki , u mnie bardziej na boki rozpychają sie kocimiętki i szałwie , jak za bardzo sie panoszą , to idę po sekator i troche obcinam , nie widać a powietrza wiecej

Ewik 22:10, 15 cze 2017

asiak napisał(a)
Ewuś, cudownie jest na Twoich rabatach

Asia dzieki , ogród zrobił sie bardzo dynamiczny

Ewik 22:14, 15 cze 2017

07_Rene napisał(a)

Fantastyczne foty I nawet zielona żurawka mnie u Ciebie zachwyca Sama mam jej dużo, ale nie miałam na nią pomysłu.
Róże widziałam... i bodziszki... Och, wszystko piękne u Ciebie.

Jak długo kwitną jarzmianki? Czy one wolą słońce czy cień? Mało o nich wiem.

U mnie rosna i w słońcu i w cieniu , byle suszy mocnej nie miały . Kwitną prawie cały czas, jak zetniesz to powtarza , wiekszość sie rozsiewa , widzę, ze troche siewek jest

Danusia napisała świetny artykuł o nich .

to jeszcze jarzmianki

Ewik 22:17, 15 cze 2017

Zagajanka napisał(a)
Czekam na Twojego Hansa
Moje swiezynki juz w sporej czesci kwitna

To jeszcze troche poczekamy , mam nadzieje, ze w tym roku cos pokażą bo narazie to może 10-15 cm od ziemi są .

Ewik 22:20, 15 cze 2017

za to rozkwitła kolejna piękność od austina . narobiłam tyle zdjeć , ze juz sama nie wiem które wklejać

Ewik 22:26, 15 cze 2017

babka napisał(a)
Przyszłam by znów się pozachwycać, piękne widoki jak zawsze.
Na zawciąg kiedyś zachorowałam ale nie mam gdzie go ulokować więc gapię się na niego u Ciebie Cudnie jest

kępki zawciagu zawsze gdzies wciśniesz
nie wiem dlaczego ale ten przed domem od zeszłego roku mi choruje, zasycha, chyba jakis grzybek

deszczowa lavender