Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek z futrzakami i kamieniami

Ogródek z futrzakami i kamieniami

Napia 21:13, 31 sty 2022

Ewik napisał(a)

Teresek mam chyba z 7 a ze juz minął mi etap posiadania wszelkich nowości różanych , to sadzę te co lubię i którym pasują warunki u mnie .

Moje Tereski to są byle jakie badyle z kilkoma listkami. W porównaniu d Twoich to jak kopciuszki przy królowej Moje dostają nowe donice i szansę na drugie życie
Ewik 21:27, 05 lut 2022

Napia napisał(a)

Moje Tereski to są byle jakie badyle z kilkoma listkami. W porównaniu d Twoich to jak kopciuszki przy królowej Moje dostają nowe donice i szansę na drugie życie

Taką słabszą mam z zeszłego roku, mam nadzieje, że sie rozkręci, tym bardziej, że w zeszłą zimę róże mocno oberwały . Wiele też zależy od jakości sadzonki .

U nas wietrznie i deszczowo, ale na plusie i cebulowe na potęgę sie pokazują. oj czekam na ich spektakl .
Milka 09:25, 06 lut 2022

Też czekam na takie widoki. Dużo masz tulipanów i cudne wszystkie
eda 13:13, 06 lut 2022

Pięknie fotki robisz a ogród to lubi Ewcia
Napia 15:57, 06 lut 2022

W ubiegłym roku nie sadziłam tulipanów, a u mnie one na ogół tylko pierwszy rok po sadzeniu ładnie wyglądają Na tulipanki będę zaglądać do Ciebie Ewuś Śliczne i w moich kolorach
Ewik 19:05, 07 lut 2022

Wyobrazcie sobie, że wcześniej nie lubiłam cebulowych
Teraz mam chyba odwrotnie i mimo, że od 2 lat mówię, że tylko troche to przychodzi jesien i ...

Agnieszka - u mnie też wiele odmian pojawia sie tylko raz potem zanikają, tylko niektore powtarzają .Bardziej wytrwałe są szafirki i krokusy ,chybe że nornice je zjedzą .

Dzisiaj na chwilę wyszło słoneczko , wiec poszłam zobaczyć co tam nowego i przebiśniegi coraz wieksze

zakwitła pierwsza sesleria

Coraz wiecej nosków cebulowych sie pokazuje , praktycznie z dnia na dzien coś nowego . o tej porze roku to nawet te wychodzące maluszki cieszą

Ewik 19:11, 07 lut 2022

Pamietacie jak w zeszłym roku przy okazji zmiany płotka połączyłam dwie rabaty i zagospodarowałam róg .

marzec 2021

sierpien

pazdziernik

eda 20:36, 07 lut 2022

Pięknie masz już swoją wiosnę i wspominkowo kolorowo i rabatka połączona super wyszła
Napia 17:59, 08 lut 2022

Ewik napisał(a)
Pamietacie jak w zeszłym roku przy okazji zmiany płotka połączyłam dwie rabaty i zagospodarowałam róg .

marzec 2021

sierpien

pazdziernik

Naprawdę pięknie wyszło
Ewik 18:47, 08 lut 2022

Teraz czekam tam w rogu na cebulowe w odcieniach bieli , oraz niebieskie szafirki , które były , to dołożyłam trochę .