Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek z futrzakami i kamieniami

Ogródek z futrzakami i kamieniami

Ewik 16:15, 15 maj 2015

Dzięki dziewczyny za mile komentarze,ogród zmienia się z dnia na dzień.
dziękuję za przepisy na plamistość,choć mam nadzieję że nie trzeba będzie stosować.
Aga ta trawka to frosted curls.Różane pączki mam głównie na starszakach.Przoduje oczywiście pastelka,którą dokupiłam jeszcze na wiosnę,Artemis,afrodyta,giardina,lions.malutkie pączki są też na petitcoat,baronesse,heavenly pink i jeden na wiosennej lavender ice,strasznie jestem ciekawa jak wygląda na żywo
Ewik 16:20, 15 maj 2015

pawel_snopek napisał(a)

Znam ten ból ja zamawiałem z trawki.pl i część roślin była ok lecz część roślin była tylko wetknięta szkoda. To jest nauczka że lepiej sobie kupić normalne sadzonki w normalnym sklepie. Pozdrawiam

po P.trawce bym się nie spodziewała,choć w tym roku mimo,że składałam zamówienie,po czy przypominałam się Tel trawki nie dotarły.Masz rację,że lepiej kupowac to co się widzi,ale u nas nie ma zbytniego wyboru.Nadal potrzebuje frostedy ale aż boję się zamawiać.
Ala106 16:45, 15 maj 2015

Ewik napisał(a)
dziękuję za przepisy na plamistość,choć mam nadzieję że nie trzeba będzie stosować.
Aga ta trawka to frosted curls.Różane pączki mam głównie na starszakach.Przoduje oczywiście pastelka,którą dokupiłam jeszcze na wiosnę,Artemis,afrodyta,giardina,lions.malutkie pączki są też na petitcoat,baronesse,heavenly pink i jeden na wiosennej lavender ice,strasznie jestem ciekawa jak wygląda na żywo

Kurczaczku, tyle róż i wszystkie znasz po imieniu, ja chyba muszę zgłębić, co u mnie konkretnie rośnie.
Już nie mogę się doczekać jak zaczną kwitnąć.
iwonadm 19:32, 15 maj 2015

Oj a na mojej lavender mam moze 2 pąki za to heidi klum ma ich więcej ale też sa 1 sezon będzie my porównywać
Ewik 23:02, 15 maj 2015

iwonadm napisał(a)
Oj a na mojej lavender mam moze 2 pąki za to heidi klum ma ich więcej ale też sa 1 sezon będzie my porównywać

Strasznie jestem jej ciekawa znalazłam jeszcze pączki na Aspirynie i Herkulesie Za chwileczkę będą gozdziki i szałwia .
Ewik 23:06, 15 maj 2015

Ala106 napisał(a)

Kurczaczku, tyle róż i wszystkie znasz po imieniu, ja chyba muszę zgłębić, co u mnie konkretnie rośnie.
Już nie mogę się doczekać jak zaczną kwitnąć.

Oj tam, kilka ich jest to pamiętam, są dziwczyny co mają setki i pamiętają Kwitnienia tez nie mogę sie doczekać .bedę też miała piwonie , na ciemnych są małe pączki.rosła 2 lata przesadzona ze starej działki i nic, w tym roku musiałam ją przesadzić, przy czym rozłamała sie na części a teraz widzę kilka pączków
Napia 00:28, 16 maj 2015

Ewik napisał(a)

Ja też jestem ciekawa nie tylko lavender ice Będę podziwiać Twoje róże
ewsyg 19:39, 19 maj 2015

Pozdrawiam
Ala106 10:21, 20 maj 2015

Ewik napisał(a)

Oj tam, kilka ich jest to pamiętam, są dziwczyny co mają setki i pamiętają Kwitnienia tez nie mogę sie doczekać .bedę też miała piwonie , na ciemnych są małe pączki.rosła 2 lata przesadzona ze starej działki i nic, w tym roku musiałam ją przesadzić, przy czym rozłamała sie na części a teraz widzę kilka pączków

To super , ja też się cieszę, bo moje piwonie posadzone na wiosnę w zeszłym roku też mają pączki (2 duże i jeden malutki).
Fajnie będzie zobaczyć jak kwitną.
Pozdrawiam.
mirkaka 10:27, 20 maj 2015

U mnie Pastelka też będzie jedą z pierwszych, reszta tak mniej więcej równo. Na razie to się cieszę że na róże jeszcze poczekam, bo teraz czas Rh i azalii przecież
Lavender Ice też oglądałam i się zachwycałam, nie kupiłam bo bałam się że ten fiolet będzie brudny. Czekam zatem na Twoją opinię