Ewo, teraz rozumiem pytanie u mnie o cenę hortensji. Te moje kupiłam po 29 zł a po 36 były jeszcze większe. Uważam że powinnaś zwrócić te badyle, bo to skandal, że takie g Ci przysłali za takie pieniądze. Myślę że masz prawo do reklamacji.
A tak poza tym to piękne rośliny pokazujesz,podoba mi się zestawienie kwiatów róży z kwiatkami żurawki
Witaj Ewik, te zdjęcia to po prostu coś pięknego. Zestawienie limonki z tym bordo wygląda przepięknie, i kłoski trawek, ślicznie, chyba zgapię od ciebie.
Co do zakupy hortensji - w naszych okolicach (Grudziądz) jest szkółka (u Tepperów), w której kupuję hortensje. Sadzonki są młode, ale dobrze prowadzone (dobrze rozkrzewione od samego dołu) i niedrogie, ja kupowałam w cenach od 6 do 12 zł. Maja tam też piękne hakonechloe i turzyce.
Witaj Ewik, te zdjęcia to po prostu coś pięknego. Zestawienie limonki z tym bordo wygląda przepięknie, i kłoski trawek, ślicznie, chyba zgapię od ciebie.
Co do zakupy hortensji - w naszych okolicach (Grudziądz) jest szkółka (u Tepperów), w której kupuję hortensje. Sadzonki są młode, ale dobrze prowadzone (dobrze rozkrzewione od samego dołu) i niedrogie, ja kupowałam w cenach od 6 do 12 zł. Mają tam też piękne hakonechloe i turzyce.
Tutaj akurat nic nie ruszałam , ale na jesieni zamiast tawułki dołożę jedną różę a tak to jak wiekszość latam z roslinami mój mówi : daj im w spokoju rosnąć
Edyta dzieki za te fotki , i proszę nie usuwaj, zaglądnęłam do nich , spory wybór mają ale akurat tej co chciałam nit, ale na przyszłość jak znalzł, raz jeszcze dzieki
Dziewczyny , Babka z FG na mojego maila wogóle sie nie odezwała
Dzieki Ewa, cieszę że sie podoba i będę zaszczycona jak zgapisz
Masz namiary na nich ? wiem , że mają szkółkę bo słyszałam kiedyś , ale nie wiem gdzie, pracowali kiedys w Technikum Rolniczym .
Kompozycja z liliowców, hortensji, jeżówki i śmiałka cudna!
Połączenie róży i hortensji też piękne i takie świeże. Nie widać u Ciebie suszy i końca lata...