Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek z futrzakami i kamieniami

Ogródek z futrzakami i kamieniami

EdytaB 08:11, 06 sie 2015

Ewik napisał(a)
Edyta ,oczywiście że wklejaj i daj znać jak kolejna przesyłka.

Przyszły wczoraj
po 21 zł

Mają ładne Pink Anabelle - po 38 zł chyba - na fotkach ładnie wyglądają a sądząc to tej dostawie to i tamte będą ładnie się prezentować

usuną potem
mirkaka 10:55, 06 sie 2015

Ewo, teraz rozumiem pytanie u mnie o cenę hortensji. Te moje kupiłam po 29 zł a po 36 były jeszcze większe. Uważam że powinnaś zwrócić te badyle, bo to skandal, że takie g Ci przysłali za takie pieniądze. Myślę że masz prawo do reklamacji.
A tak poza tym to piękne rośliny pokazujesz,podoba mi się zestawienie kwiatów róży z kwiatkami żurawki
Napia 12:59, 06 sie 2015

Widać różnicę. Chyba też bym reklamowała.
renatamama3 17:36, 06 sie 2015

Ewuś ,współczuje wyglądu dostarczonych zakupów ,trzymam kciuki za udaną reklamację .Ogród tworzysz przepiękny ,ślicznie tworzysz rabatki.pozdrawiam upalnie
Ewka42 07:54, 07 sie 2015

[img size=640x443
https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/92/927730/original.jpg[/img]

Witaj Ewik, te zdjęcia to po prostu coś pięknego. Zestawienie limonki z tym bordo wygląda przepięknie, i kłoski trawek, ślicznie, chyba zgapię od ciebie.

Co do zakupy hortensji - w naszych okolicach (Grudziądz) jest szkółka (u Tepperów), w której kupuję hortensje. Sadzonki są młode, ale dobrze prowadzone (dobrze rozkrzewione od samego dołu) i niedrogie, ja kupowałam w cenach od 6 do 12 zł. Maja tam też piękne hakonechloe i turzyce.
Ewka42 07:54, 07 sie 2015

[img size=640x443
https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/92/927730/original.jpg[/img]

Witaj Ewik, te zdjęcia to po prostu coś pięknego. Zestawienie limonki z tym bordo wygląda przepięknie, i kłoski trawek, ślicznie, chyba zgapię od ciebie.

Co do zakupy hortensji - w naszych okolicach (Grudziądz) jest szkółka (u Tepperów), w której kupuję hortensje. Sadzonki są młode, ale dobrze prowadzone (dobrze rozkrzewione od samego dołu) i niedrogie, ja kupowałam w cenach od 6 do 12 zł. Mają tam też piękne hakonechloe i turzyce.
Ewik 13:51, 08 sie 2015

UrsaMaior napisał(a)
Rany, wierzyć się nie chce, że to ta sama! Ja mam tendencję do sadzenia zbyt gęsto, zawsze mi się wydaje, że jakoś łyso jest. Widzę, że sadzić dobrze nie zaczęłam, a już mnie przesadzanie czeka.

Tutaj akurat nic nie ruszałam , ale na jesieni zamiast tawułki dołożę jedną różę a tak to jak wiekszość latam z roslinami mój mówi : daj im w spokoju rosnąć
Ewik 13:53, 08 sie 2015

Edyta dzieki za te fotki , i proszę nie usuwaj, zaglądnęłam do nich , spory wybór mają ale akurat tej co chciałam nit, ale na przyszłość jak znalzł, raz jeszcze dzieki
Dziewczyny , Babka z FG na mojego maila wogóle sie nie odezwała
Ewik 13:57, 08 sie 2015

Ewka42 napisał(a)

Co do zakupy hortensji - w naszych okolicach (Grudziądz) jest szkółka (u Tepperów), w której kupuję hortensje. Sadzonki są młode, ale dobrze prowadzone (dobrze rozkrzewione od samego dołu) i niedrogie, ja kupowałam w cenach od 6 do 12 zł. Mają tam też piękne hakonechloe i turzyce.

Dzieki Ewa, cieszę że sie podoba i będę zaszczycona jak zgapisz
Masz namiary na nich ? wiem , że mają szkółkę bo słyszałam kiedyś , ale nie wiem gdzie, pracowali kiedys w Technikum Rolniczym .
jambosana 14:46, 08 sie 2015

Kompozycja z liliowców, hortensji, jeżówki i śmiałka cudna!
Połączenie róży i hortensji też piękne i takie świeże. Nie widać u Ciebie suszy i końca lata...