Przemku, myślę, że rozmowa i dobre rady są najlepsze ale zima jest dłuuuga i myślę, że wystarczy czasu na jedno i drugie
Mam rabatę, na której rosną kwaśnolubne - przed rh hosty, obok tawułki chyba chińskie (?), a za nimi hortensje annabel. Z boku posadzona jest magnolia i iglakiwrzosy też byłyby dobrym pomysłemale ja akurat za nimi nie przepadam. Tak, że pomysł, by na jednej rabacie umieścić rośliny wymagające podobnych warunków glebowych, jest moim zdaniem świetny, bo w ten sposób ułatwiasz sobie sprawę i masz ( teoretycznie) mniej pracy
Witaj Marto
Dyńki fajne ogród jak zawsze piękny.. kawał pracy za Tobą, trochę tych dalii masz śliczny Mruczek korzysta ze słoneczka i relaksuje się w jesiennym ogrodzie pełnym jeszcze koloru wspaniale i przyjemnie dla oka
Ogarnąłem święta i masę gości a teraz nadrabiam zaległości na forum Marto moja droga herbaciane chryzantemy w tej donicy z technoratanu wyglądają cudownie a dyńki są już wisienką na torcie w tej kompozycji Bardzo gustownie i ze smakiem Ja dzisiaj przywiozłem 3 reklamówki cebulowych Wiem ... obiecywałem sobie że już więcej nic nie kupię ale Mirella dała mi cynk że w Auchanie cebulki przecenione po 2 zł więc pojechałem i się obłowiłem
jak taka jesień utrzyma się do stycznia, to ogród Twój będzie wypchany cebulowymi po brzegi tym bardziej czekam na wiosnę u Ciebie w ogrodzie to będzie eksplozja kolorów !
byliśmy z mężem na Miasto44 - czekaliśmy aż wszyscy pójdą po premierze, bo nie lubię tłumu w kinie, a w szczególności denerwuje mnie jak słyszę dookoła szelest otwieranych chipsów, chrupek i głośnego jedzenia na seansie było może maksymalnie 20 osób i to mi pasowało
Śliczny kociak, do nas też przychodzą koty sąsiadów, a jeden powiedziałabym nawet, że się zadomowił
Pomarańczowe dynie i chryzantemki w pięknej donicy - świetnie to wygląda