Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiaty z ogródka Marty :)

Kwiaty z ogródka Marty :)

jolka 17:42, 21 cze 2014

O, trafiłam na sesję zdjęciową Super! Różyczka na tle cisa - śliczniusia
Hosty pięknie rosną. Ja też weekendowo hosty sadziłam, tak więc mam nadzieję na podobne widoczki u siebie za rok, jak się pozbierają

marta_d 11:39, 22 cze 2014

Jag_58 napisał(a)
Marta jakie piękne foty ,bardzo ładne ujęcia , hosty na tle żywopłotu wygląda super ,a bukszpany wspaniałe ,piękne lilie i róże bardzo ujęły mnie Twoje zdjęcia ,super fotograf z Ciebie pozdrawiam weekendowo

ale mi miło dziękuję bardzo, cieszę się że ten jeszcze daleki od ideału ogród się podoba latam z tym aparatem jak potrzepana pozdrawiam niedzielnie
marta_d 12:02, 22 cze 2014

jolka napisał(a)
O, trafiłam na sesję zdjęciową Super! Różyczka na tle cisa - śliczniusia
Hosty pięknie rosną. Ja też weekendowo hosty sadziłam, tak więc mam nadzieję na podobne widoczki u siebie za rok, jak się pozbierają

hosty rozrosły się po podzieleniu, sama jestem zdziwiona, że tak bardzo, ale chyba zrezygnuję z samych zielonych, bo za mało mi tam kolorów na tle żywopłotu pozdrawiam dziewczynki niedzielnie
marta_d 16:56, 22 cze 2014

MamaMagda napisał(a)
cudne lilie! poprostu przeeecudne!

dzięki za miłe słowa pozdrawiam serdecznie!
marta_d 17:30, 22 cze 2014

orzech bardzo się nam rozrósł, z jednej strony fajnie, bo daje sporo cienia latem, zdjęcie telefonowe niestety

świerk będzie likwidowany, obok tego - przy balkonie rośnie drugi, który chcę zostawić. Balkon mamy od strony zachodniej, słonko grzeje a świerk osłania

do końca działki chcę wsadzić tuje szmaragdy żeby był jednakowy szkielet ogrodu, a nie naciapane, jedno drzewko takie, drugie inne

margi 20:13, 22 cze 2014

Coraz ładniej się robi aż oko cieszy
marta_d 21:07, 22 cze 2014

miłorzębki poprzypalało ostatnie słońce

po posadzeniu na początku maja mają już spore przyrosty, do dołków nasypałam kompostu

ostatni nabytek posadzony, teraz czekam aż przyjdą 2 odmiany zamawiane w necie, bo w szkółce nie było

marta_d 21:16, 22 cze 2014

część host, które mam podzielę i wsadzę przed tujkami, bo tak łyso... sama kora

od strony północnej też mam zamiar wsadzić hosty, ale bardzo chciałabym taką z białym środkiem,np. Patriot żeby nieco rozjaśnić ciemny zakątek. Albo coś innego, kwitnącego. Słońce w tym miejscu gości od świtu do około 11:00, jakość zdjęcia pozostawia wiele do zyczenia, ale sprzęt profesjonalny pożyczony

stara poczciwa koneweczka - nią właśnie podlewam begonie, żeby woda nie lała się na liście

marta_d 21:22, 22 cze 2014

zbliżenie na begonie

dorciabe 21:45, 22 cze 2014

Wypasione nasz te begonie