Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Ewy

Ogródek Ewy

GorAna 20:53, 12 sty 2015

Ewciu, pozdrawiam
Nallar 21:39, 12 sty 2015

GorAna napisał(a)
Ewciu, pozdrawiam

Dziękuję.
Też ślę pozdrowionka.
Nallar 15:57, 14 sty 2015

Do mnie jak chyba do większości też zawitała wiosna, słoneczko świeciło pięknie a temperatura przekroczyła +10 stopni. Przeglądałam dziś swoje rabatki i odkryłam że moje krokusy też "wylazły". Pokazały się jeszcze kiełki i o ile dobrze pamiętam to tam wsadzałam parzydło leśne.
Z jednej strony dobrze ale jak posłuchałam prognozy "w świecie" to jestem przerażona, Jeśli się nic nie zmieni to w przyszłym tygodniu czekają nas mroźne noce do -10, jak pomyślę o tym to już mi zimno.
Katkak 22:44, 14 sty 2015

Ewunia jasne, że od Ciebie mam tę trawkę. Zerknij do mnie, dla przypomnienia wrzuciłam fotkę paczusi od Ciebie. Tyle wspaniałości mi przysłałaś, że sama pewnie zapomniałaś ile tego było . Buziaki
Nallar 23:17, 14 sty 2015

Katkak napisał(a)
Ewunia jasne, że od Ciebie mam tę trawkę. Zerknij do mnie, dla przypomnienia wrzuciłam fotkę paczusi od Ciebie. Tyle wspaniałości mi przysłałaś, że sama pewnie zapomniałaś ile tego było . Buziaki

Kasiu byłam, widziałam, zaprotestowałam
Pamiętasz jak pokazywałaś zdjęcia swoich Ice Dance? Kupiłaś je dokładnie wtedy kiedy paczka do Ciebie była w drodze. Przypomnij sobie mój komentarz jaki napisałam pod zdjęciem trawek które kupiłaś.....
Pomyślałam nawet że gdybym Ci napisała co wysyłam to za te pieniążki mogłaś kupić coś innego.
Na 200% turzycy nie mam i nigdy nie miałam, więc to musi być Ice Dance.
Katkak 23:36, 14 sty 2015

Nallar napisał(a)

Kasiu byłam, widziałam, zaprotestowałam
Pamiętasz jak pokazywałaś zdjęcia swoich Ice Dance? Kupiłaś je dokładnie wtedy kiedy paczka do Ciebie była w drodze. Przypomnij sobie mój komentarz jaki napisałam pod zdjęciem trawek które kupiłaś.....
Pomyślałam nawet że gdybym Ci napisała co wysyłam to za te pieniążki mogłaś kupić coś innego.
Na 200% turzycy nie mam i nigdy nie miałam, więc to musi być Ice Dance.

Ewcia a co myślisz, żeby zrobić tam taką obwódkę: ice dance i konwalnik, ice dance i konwalnik...
Nallar 00:16, 15 sty 2015

Katkak napisał(a)

Ewcia a co myślisz, żeby zrobić tam taką obwódkę: ice dance i konwalnik, ice dance i konwalnik...

Dałabym 2 rzędy, z tyłu Ice a z przodu konwalnik, podsypałabym drobnego białego żwirku żeby konwalnik był bardziej widoczny. Ice oczywiście rzadziej bo rosną dość pokaźne kępki.
Na pierwszym zdjęciu masz konwalnika przed 4 letnią Ice. Słabo go widać bo jest za kostrzewą, ale nie mam innego zdjęcia. Jesli wsadzisz na przemiankę to Ice "zje" konwalnika.
Mirella 15:02, 15 sty 2015

Piękne czuprynki trawek dzięki Ewuni będę oglądała je u siebie
cmokkk
Ewa777 15:06, 15 sty 2015

Konwalnik mi się podoba Muszę pomyśleć gdzie by go u siebie ulokować
Nallar 17:37, 15 sty 2015

Wyszło szydło z worka że Ice Dance to to samo co Turzyca Morrowa, jaki wstyd....
Łukasz już się dokształciłam. Dzięki.