Do mnie jak chyba do większości też zawitała wiosna, słoneczko świeciło pięknie a temperatura przekroczyła +10 stopni. Przeglądałam dziś swoje rabatki i odkryłam że moje krokusy też "wylazły". Pokazały się jeszcze kiełki i o ile dobrze pamiętam to tam wsadzałam parzydło leśne.
Z jednej strony dobrze ale jak posłuchałam prognozy "w świecie" to jestem przerażona, Jeśli się nic nie zmieni to w przyszłym tygodniu czekają nas mroźne noce do -10, jak pomyślę o tym to już mi zimno.
Ewunia jasne, że od Ciebie mam tę trawkę. Zerknij do mnie, dla przypomnienia wrzuciłam fotkę paczusi od Ciebie. Tyle wspaniałości mi przysłałaś, że sama pewnie zapomniałaś ile tego było . Buziaki
Kasiu byłam, widziałam, zaprotestowałam
Pamiętasz jak pokazywałaś zdjęcia swoich Ice Dance? Kupiłaś je dokładnie wtedy kiedy paczka do Ciebie była w drodze. Przypomnij sobie mój komentarz jaki napisałam pod zdjęciem trawek które kupiłaś.....
Pomyślałam nawet że gdybym Ci napisała co wysyłam to za te pieniążki mogłaś kupić coś innego.
Na 200% turzycy nie mam i nigdy nie miałam, więc to musi być Ice Dance.
Dałabym 2 rzędy, z tyłu Ice a z przodu konwalnik, podsypałabym drobnego białego żwirku żeby konwalnik był bardziej widoczny. Ice oczywiście rzadziej bo rosną dość pokaźne kępki.
Na pierwszym zdjęciu masz konwalnika przed 4 letnią Ice. Słabo go widać bo jest za kostrzewą, ale nie mam innego zdjęcia. Jesli wsadzisz na przemiankę to Ice "zje" konwalnika.