Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Ewy

Ogródek Ewy

Viola 17:15, 11 sty 2015

O jejku, Ewa smaka narobiłaś bułeczkami Jutro lecę po drożdże bo w domu nie mam.
MagdalenaK8 20:04, 11 sty 2015

Zaglądam i podziwiam bułeczki, śnieg i wszystko co się da...
Dziękuję za odwiedziny i mobilizację.
Buziam mocno...
Nallar 20:21, 11 sty 2015

Viola napisał(a)
O jejku, Ewa smaka narobiłaś bułeczkami Jutro lecę po drożdże bo w domu nie mam.

Ciekawe czy Ci będą smakowały.
Napia 22:34, 11 sty 2015

Świetny bałwanek, a zapach bułeczek czuję aż tutaj Mhmmm, pychota
A u mnie czeka na Ciebie przepis na pierniczki, nieco spóźniony, ale na przyszłą Wigilię będzie jak znalazł
Nallar 22:43, 11 sty 2015

Napia napisał(a)
Świetny bałwanek, a zapach bułeczek czuję aż tutaj Mhmmm, pychota
A u mnie czeka na Ciebie przepis na pierniczki, nieco spóźniony, ale na przyszłą Wigilię będzie jak znalazł

Za przepis dziękuję już zapisałam.
Po bałwanie już śladu nie ma Pogoda okropna łepetynę chce urwać tak wieje, to może dlatego zapach bułeczek doleciał do Ciebie.
Nallar 22:50, 11 sty 2015

MagdalenaK8 napisał(a)
Zaglądam i podziwiam bułeczki, śnieg i wszystko co się da...
Dziękuję za odwiedziny i mobilizację.
Buziam mocno...

Każdy czasem potrzebuje mobilizacji, jeśli mój post tak właśnie zadziałał to już się cieszę.
Dorota123 18:47, 12 sty 2015

Ewo odnośnie mojej dekoracji wielkanocnej, wydmuszki pomalowałam białą farbą akrylową. Serwetki kleiłam takim zwykłym klejem szkolnym w płynie. Trzeba uważać, żeby go nie było za dużo, bo wtedy niszczy się serwetka. Niczym nie lakierowałam i mimo, że mają już dwa sezony i czekają na kolejny na strychu domu, który jest kryty blachą mają się bobrze. Gorzej jest ze świeczkami, bo trudniej przykleić do wosku, ale też się trzymają do dziś.
kasiek 19:00, 12 sty 2015

Jak mrozy tęgie nie przyjda to buksa nic nie bedzie, przynajmniej taką mam nadzieję. Zima jak słaba to wiatr mocno dmucha...
Może wiosne szybciej przyprowadzi
Nallar 19:14, 12 sty 2015

Dorota123 napisał(a)
Ewo odnośnie mojej dekoracji wielkanocnej, wydmuszki pomalowałam białą farbą akrylową. Serwetki kleiłam takim zwykłym klejem szkolnym w płynie. Trzeba uważać, żeby go nie było za dużo, bo wtedy niszczy się serwetka. Niczym nie lakierowałam i mimo, że mają już dwa sezony i czekają na kolejny na strychu domu, który jest kryty blachą mają się bobrze. Gorzej jest ze świeczkami, bo trudniej przykleić do wosku, ale też się trzymają do dziś.

Bardzo dziękuję.
Nallar 19:28, 12 sty 2015

kasiek napisał(a)
Jak mrozy tęgie nie przyjda to buksa nic nie bedzie, przynajmniej taką mam nadzieję. Zima jak słaba to wiatr mocno dmucha...
Może wiosne szybciej przyprowadzi

Czy ucierpiały...zobaczymy wiosną.
Buksy dostały pod "nóżki" kopce z ciężkiej gliniastej ziemi, może tym razem Felix (znacznie słabszy) ich nie wyrwie.
Kasiu wiosnę zaprowadził do Bogdzi, widziałaś?