Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Ewy

Ogródek Ewy

inag 16:33, 15 mar 2015

Nallar napisał(a)

U mnie dziś mimo zimnego wiatru czuje się wiosnę, pięknie świeci słoneczko.

Zazdroszczę U mnie padkudnie. O słońcu już zapomniałam Pocieszam się, że podobno jutro ma być ładnie
ryska 18:54, 15 mar 2015

Nallar napisał(a)

Tak i kiedy patrzę na hiacynty też, ale myślałam że tylko ja tak mam.

Ewo, ja jeszcze tak reaguję na konwalie
Gardener27 20:43, 15 mar 2015

Twoje życzenia o pięknej i słonecznej niedzieli u mnie się sprawdziły Dziękuję Bardzo miło spędziłem dzisiejszy dzień Zdjęcia Amelia oczywiście zrobić sobie nie dała ale na trampolinie sobie poskakaliśmy Nóg nie czuję Za stary jestem na takie fanaberie
Nallar 21:48, 16 mar 2015

Gardener27 napisał(a)
Twoje życzenia o pięknej i słonecznej niedzieli u mnie się sprawdziły Dziękuję Bardzo miło spędziłem dzisiejszy dzień Zdjęcia Amelia oczywiście zrobić sobie nie dała ale na trampolinie sobie poskakaliśmy Nóg nie czuję Za stary jestem na takie fanaberie

Cieszę się że "wykrakałam" ładną pogodę. Zakwasów po skakaniu na trampolinie nie zazdroszczę.
U mnie dziś była wnusia która z dziadkiem sadziła drzewko wiśniowe.
Jumbo znowu okazał się przydatny.

Nallar 21:53, 16 mar 2015

Dziś tez obserwowaliśmy jaszczurki, które chętnie pozowały do zdjęć.

inag 22:33, 16 mar 2015

Jak wnuczka sadziła wiśnię to na pewno będzie oblepiona owocami Fajna mała ogrodniczka
A jaszczurki widzę korzystają z pierwszych promieni słońca Uwielbiam je. W zeszłym roku w korze mieliśmy kilkanaście maleńkich. Znalazłam je przez przypadek podczas przesadzania roślin i trzeba było kopanie przesunąć na przyszłość Nie były większe od zapałki
ryska 23:37, 16 mar 2015

Wow pięknie uchwyciłaś jaszczurki. Wnusiowych roślinek przybywa, lubię tą iskrę w oczach dzieci przy sadzeniu a potem przy zbiorach czy kwitnieniu. Pozdrawiam
Nallar 02:46, 17 mar 2015

inag napisał(a)
Jak wnuczka sadziła wiśnię to na pewno będzie oblepiona owocami Fajna mała ogrodniczka
A jaszczurki widzę korzystają z pierwszych promieni słońca Uwielbiam je. W zeszłym roku w korze mieliśmy kilkanaście maleńkich. Znalazłam je przez przypadek podczas przesadzania roślin i trzeba było kopanie przesunąć na przyszłość Nie były większe od zapałki

U mnie na działce, pod starym konarem co roku mają swoje "mieszkanko"
Kiedy robi się ciepło wychodzą wygrzewać się na zagrzane słoneczkiem deski. To urocze i bardzo zwinne stworzonka, mogę na nie patrzeć godzinami.
Nallar 02:53, 17 mar 2015

ryska napisał(a)
Wow pięknie uchwyciłaś jaszczurki. Wnusiowych roślinek przybywa, lubię tą iskrę w oczach dzieci przy sadzeniu a potem przy zbiorach czy kwitnieniu. Pozdrawiam

Dziś moja wnusia zobaczyła swoją nasturcję, którą nie tak dawno wysiewała, jej mina i śmiejące się oczy.....bezcenne.
Jaszczurki lekko ospałe świetnie pozowały.
Nallar 03:02, 17 mar 2015

Kolejna zagadka Ewy. Wiecie co to za roślinka?
Dodam tylko że "mieszka" w domku