Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Ewy

Ogródek Ewy

Nallar 23:54, 14 mar 2016

Dziewczyny która chętna?

Oddam śnieg, zupełnie za darmo, jako dodatkowe gratiski oddam ocieplacze na roślinki.
Katkak 05:41, 15 mar 2016

A może wymienimy się śniegiem? śnieg z Dębicy, za śnieg z Częstochowy, co? Też u mnie biało Ewciu i wciaż sypie. Przyznać jednak muszę, że widok jest śliczny i aż żal, że nie mam czwsu z aparatem pobiegać, bo trzeba się zbierac do pracy. Za 6 dni kalendarzowa wiosna, wytrzymamy. Buziol.
Napia 08:46, 15 mar 2016

U mnie bez śniegu. Nie zazdroszczę pogody, chociaż jak pisze Kasia może być pięknie.
Nallar 10:12, 15 mar 2016

Katkak napisał(a)
A może wymienimy się śniegiem? śnieg z Dębicy, za śnieg z Częstochowy, co? Też u mnie biało Ewciu i wciaż sypie. Przyznać jednak muszę, że widok jest śliczny i aż żal, że nie mam czwsu z aparatem pobiegać, bo trzeba się zbierac do pracy. Za 6 dni kalendarzowa wiosna, wytrzymamy. Buziol.

Skoro masz swój śnieg, będę szukać chętnego dalej.
Rany goster, jak Ty bidulko wcześnie wstajesz. Praca, dom, dzieci, ogród, gimnastyka jeszcze znajdujesz czas na hobby i forum, jak Ty to robisz?
Czy u Ciebie doba ma też tylko 24 godziny, bo mam wrażenie że więcej.
Nallar 10:15, 15 mar 2016

Napia napisał(a)
U mnie bez śniegu. Nie zazdroszczę pogody, chociaż jak pisze Kasia może być pięknie.

Agnieszko ja z tych ciepłolubnych, na sam widok śniegu jest mi zimno.
Pięknie może i jest ale ja zdecydowanie wolałam oglądać swoje krokusiki.
Nallar 10:40, 15 mar 2016

Tak było wczoraj.

A tak dziś.

Nallar 11:03, 15 mar 2016

Wczoraj postanowiłam przygotować sobie donicę na werandę, a że moja wena gdzieś się szlaja po obcych landach i za cholerę wróci nie chce to wyszło mi coś takiego. Nie wiem, dawać jeszcze jakiś motyw na dolnej części czy zostawić tak jak jest.

Była taka.

Teraz wygląda tak.
(to wersja robocza, brak jeszcze cieni, konturów które nadadzą wyrazistości wzoru)

Katkak 21:56, 15 mar 2016

Nallar napisał(a)
Wczoraj postanowiłam przygotować sobie donicę na werandę, a że moja wena gdzieś się szlaja po obcych landach i za cholerę wróci nie chce to wyszło mi coś takiego. Nie wiem, dawać jeszcze jakiś motyw na dolnej części czy zostawić tak jak jest.

Była taka.

Teraz wygląda tak.
(to wersja robocza, brak jeszcze cieni, konturów które nadadzą wyrazistości wzoru)

Ewcia dla mnie jest doskonała, nic bym nie dodawała w dolnej części .
Katkak 21:57, 15 mar 2016

Nallar napisał(a)

Skoro masz swój śnieg, będę szukać chętnego dalej.
Rany goster, jak Ty bidulko wcześnie wstajesz. Praca, dom, dzieci, ogród, gimnastyka jeszcze znajdujesz czas na hobby i forum, jak Ty to robisz?
Czy u Ciebie doba ma też tylko 24 godziny, bo mam wrażenie że więcej.

Kochana moja, poczułam się doceniona
Katkak 21:59, 15 mar 2016

Ewcia przyszłam z konkretnym pytaniem, a na widok donicy zapomniałam żeby je zadać . Czy te nasionka jeżówki co przysłałaś mi w zeszłym roku to są tej jeżówki w kultowym, różowym kolorze? Widziałaś jak fajnie mi śmiga? Wrzuciłam zdjęcia