Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Ewy

Ogródek Ewy

marba 19:18, 09 sty 2018

Ewuś, ta baletnica byłaby śliczną dekoracją w pokoju dziewczynki. Prawdziwa artystka z Ciebie.
Nallar 19:53, 09 sty 2018

Dziewczyny, bardzo się cieszę że moje twory wam się podobają. Zabawę z tym materiałem dopiero zaczęłam, mam nadzieję że jak nabiorę wprawy będę mogła pokazać coś jeszcze ładniejszego.

Basiu, toć to dla dziewczynek, baletnice dla starszej a sówki dla młodszej.
Napia 20:53, 09 sty 2018

Nallar napisał(a)

Agnieszko, tylko taką miałam.

Dziś wielkie sprzątanie ozdób świątecznych w domeczku, zrobiło się jakość pusto i mało nastrojowo. Pozostały lampki na świerku w ogródku, a to dlatego że pogoda dzisiaj była paskudna i wyjść z domeczku się nie chciało.
Teraz czas pomyśleć nad robieniem ozdób wielkanocnych.

Obecnie testuję kupiony jakiś czas temu foam i cieniutki filc.
Fotki sówek już są, a fotki baletnic muszę zrobić.

Ale słodziaki Baletnice też cudne!

A u mnie choinka stoi do początku lutego i bardzo się z tego cieszę Do Wielkanocy czas szybko minie I razem z Wielkanocą przyjdzie wiosna!
Nallar 21:11, 09 sty 2018

Napia napisał(a)

Ale słodziaki Baletnice też cudne!

A u mnie choinka stoi do początku lutego i bardzo się z tego cieszę Do Wielkanocy czas szybko minie I razem z Wielkanocą przyjdzie wiosna!

U mnie nigdy nie stoi tak długo może dlatego że każdego roku mamy żywą
Obawiam się Agnieszko że przy takich anomaliach pogodowych jakie mamy Wielkanoc możemy mieć białą.

Napia 21:29, 09 sty 2018

Nallar napisał(a)

U mnie nigdy nie stoi tak długo może dlatego że każdego roku mamy żywą
Obawiam się Agnieszko że przy takich anomaliach pogodowych jakie mamy Wielkanoc możemy mieć białą.

Choinkę na ogół ubieramy tuż przed Wigilią, więc musi troszkę postać, by nacieszyć oko

Nie strasz... Czekam na słońce i wczesną wiosnę
AgataM 22:11, 09 sty 2018

Witaj Ewo. Gdybym była mała dziewczynką wymusiłabym na mojej mamusi zakup Twoich cudeniek. Są takie słodkie i cieszą oko. Jaka Ty jesteś zdolna... i cierpliwa.....i dokładna
Co do choinki ja już rozebrałam swoją, ale tylko dlatego że przewróciła się.... Potukło mi się trochę bombek i tego mi żal.
Nallar 23:54, 09 sty 2018

Napia napisał(a)

Choinkę na ogół ubieramy tuż przed Wigilią, więc musi troszkę postać, by nacieszyć oko

Nie strasz... Czekam na słońce i wczesną wiosnę

Nasz też zwykle dostaję ubranko na dzień przed Wigilią, ale w tym roku wnusia nie wytrzymała. Pewna była że jak wcześniej będzie drzewko to i wcześniej będą prezenty.
Ja straszę??? Aguś sama się tego boję.
Nallar 00:02, 10 sty 2018

AgataM napisał(a)
Witaj Ewo. Gdybym była mała dziewczynką wymusiłabym na mojej mamusi zakup Twoich cudeniek. Są takie słodkie i cieszą oko. Jaka Ty jesteś zdolna... i cierpliwa.....i dokładna
Co do choinki ja już rozebrałam swoją, ale tylko dlatego że przewróciła się.... Potukło mi się trochę bombek i tego mi żal.

I po co tak szybko rosłaś???
Musiałam zacząć robić coś nowego, bo ile można haftować, szyć, malować czy lepić z modeliny.
Też ubolewam nad każdą strzaskaną bombką zwłaszcza jeśli tracę tą z grupy wiekowych np. po babci. Takie ozdoby (i nie tylko) zaczyna się doceniać zwłaszcza wtedy kiedy samemu jest się babcią.
AnnaMS 00:45, 10 sty 2018

Witaj Ewo, wypatrzyłam Ciebie u Basi i pozwoliłam sobie zajrzeć. Dużo stron do przeczytania ... Zaglądnęłam tu i ówdzie i powiem Ci że kawałek dobrej roboty za Tobą, fajne masz roślinki, a ręczne prace super, pozdrawiam
Nallar 01:30, 10 sty 2018

AnnaMS napisał(a)
Witaj Ewo, wypatrzyłam Ciebie u Basi i pozwoliłam sobie zajrzeć. Dużo stron do przeczytania ... Zaglądnęłam tu i ówdzie i powiem Ci że kawałek dobrej roboty za Tobą, fajne masz roślinki, a ręczne prace super, pozdrawiam

Witam Aniu, miło że mnie odwiedziłaś. Jeżeli Ci się podoba w moim ogródku zaglądaj częściej i bez pozwolenia

Wybrałabym się z rewizytą, ale gdzie? Dlaczego nie chcesz nam pokazać swojego ogrodu? Posiadanie własnego wątku to same plusy.