Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cichy i przytulny

Ogród cichy i przytulny

asiach 19:14, 05 lip 2014

Gocha napisał(a)
Asiu, wstawiłam u siebie zdjęcia tego miejsca z bukszpanami- str.75. Jesli mogłabyś mi doradzić to z góry dziękuję. Hortensje Asiu masz piękne- chyba nawet zazdroszczę. u mnie ogrodowe nie wychodzą. Pozdrawiam.

Dziękuję Gosiu Do tego roku też mi nie wychodziły a w tym roku przeszły same siebie Nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę.
Zaraz idę do Ciebie
asiach 21:23, 05 lip 2014

Jag_58 napisał(a)

Asiu piękna ta hortensja o takich kwiatach mam dwie ale Variegata z tym ,że tylko raz mi dotąd zakwitły ,w tym roku przesadziłam je w inne miejsce i mają kwiaty,ale jeszcze sie nie rozwinęły jak tylko to uczynią wstawię fotki ,porównamy czy sa takie same czy raczej nie
Asiu wstawię fotki tych ławek w zbliżeniu ,o które prosiłaś ja o tym pamiętałam ,ale ławki pożyczyłam koleżance na imprezkę ogrodową ,teraz wróciły pozostałe widoczki jak zawsze cud ,malina

Jagódka hortensję Variegata miałam ale jako nieliczna zmarzła i już nigdy nie odbiła a ta rzeczywiście ma takie same kwiaty. Jest to chyba jeden z najstarszych krzaków ale w tym momencie gabarytowo największy. I z największą ilością kwiatów. Ale właśnie ta hortensja kwitła prawie zawsze ale nie tak bujnie jak w tym roku. W tym roku większość pokazała na co je stać
Zaraz wpadę może już są ławeczki - będę oglądać , podziwiać i podpatrywać
Mięłgo weekendu życzę i buziak dla K.
asiach 22:14, 05 lip 2014

Po pracowitym dniu ale nie w ogrodzie rzut oka na niego z góry
Tą stronę już znacie tylko

lekko w prawo

Teraz druga strona domu - front

Tym razem lekko w lewo

asiach 22:16, 05 lip 2014

Tej strony z okna chyba jeszcze nie pokazywałam

I lekko w lewo
Gardener27 22:34, 05 lip 2014

Asiu Twoje srebrne świerki wyglądają rewelacyjnie Ciekaw jestem ile mają lat ok 20 ? Ja też miałem ale moje były bardzo strzeliste i usunąłem je na wiosnę Teraz na ich miejscu rosną róże pod białym płotkiem
Pozdrawiam
asiach 22:51, 05 lip 2014

Przemku te u mnie rosną 14lat. W momencie sadzenia miały ok. 120-160cm. Podsumowując wyliczankę i całą łamigłówkę maja ponad 20lat
Miłego weekendu Przemku
Jag_58 23:15, 05 lip 2014

asiach napisał(a)

lekko w prawo

Teraz druga strona domu - front

Tym razem lekko w lewo

Asiu bardzo ładne fotki , ogród w nowej odsłonie myślę ,że poprzez takie fotki człowiek sam odkrywa uroki własnego ogrodu Asiu spaceruję po pięknym parku i jestem znów zachwycona dziękuje za buziaki dla K . i tez przesyłam miłej niedzieli
PERKA 23:26, 05 lip 2014

Asia, nie chcę się powtarzać więc podpisuję się pod słowami Jagody - cudne widoki, patrzę i podziwiam!
Gocha 11:35, 06 lip 2014

asiach napisał(a)

Asiu ten widok jest cudowny. Ty już nie musisz nic robić w swoim ogrodzie tylko czerpać energię z niego. Taki kamyk jaki masz u siebie chyba by bardziej u mnie pasował zamiast tego jasnego.A trawnik jak marzenie ( ja o takim marzę właśnie ale na marzeniach się kończy. Pozdrawiam niedzielnie i super odpoczynku życzę.
asiach 12:00, 06 lip 2014

Dzisiejsz małe co nieco
Rabata ta sama z dwóch stron widziana

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies