Jagódka hortensję Variegata miałam ale jako nieliczna zmarzła i już nigdy nie odbiła a ta rzeczywiście ma takie same kwiaty. Jest to chyba jeden z najstarszych krzaków ale w tym momencie gabarytowo największy. I z największą ilością kwiatów. Ale właśnie ta hortensja kwitła prawie zawsze ale nie tak bujnie jak w tym roku. W tym roku większość pokazała na co je stać
Zaraz wpadę może już są ławeczki - będę oglądać , podziwiać i podpatrywać
Mięłgo weekendu życzę i buziak dla K.
Asiu Twoje srebrne świerki wyglądają rewelacyjnie Ciekaw jestem ile mają lat ok 20 ? Ja też miałem ale moje były bardzo strzeliste i usunąłem je na wiosnę Teraz na ich miejscu rosną róże pod białym płotkiem
Pozdrawiam
Przemku te u mnie rosną 14lat. W momencie sadzenia miały ok. 120-160cm. Podsumowując wyliczankę i całą łamigłówkę maja ponad 20lat
Miłego weekendu Przemku
Asiu bardzo ładne fotki , ogród w nowej odsłonie myślę ,że poprzez takie fotki człowiek sam odkrywa uroki własnego ogrodu Asiu spaceruję po pięknym parku i jestem znów zachwycona dziękuje za buziaki dla K . i tez przesyłam miłej niedzieli
Asiu ten widok jest cudowny. Ty już nie musisz nic robić w swoim ogrodzie tylko czerpać energię z niego. Taki kamyk jaki masz u siebie chyba by bardziej u mnie pasował zamiast tego jasnego.A trawnik jak marzenie ( ja o takim marzę właśnie ale na marzeniach się kończy. Pozdrawiam niedzielnie i super odpoczynku życzę.