Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cichy i przytulny

Ogród cichy i przytulny

asiach 21:23, 08 wrz 2014

ZbigniewG napisał(a)
Asia czyli widok na Szczeliniec od wschodu a nie od południa, bez kompasu ani rusz
fakt z Urwiska Batorowskiego byłby bardziej widoczny Szczeliniec Mały

Zbyszku tam też byliśmy tylko pogoda nie najlepsza i Szczelinca trudno było wypatrzyć

asiach 21:27, 08 wrz 2014

kosolka napisał(a)

Dziękuję!! Buziaki!
I u Ciebie też grzybki?? U nas nadal nie ma. Ale nad ranem chwilę padało (az mnie zaskoczył dźwięk deszczu stukającego w dach! po tak długim czasie), i po południu burza przeszła i trochę deszczu znów było, może się grzyby bujną..

W górach było pełno i grzybiarzy masę
U mnie na działce olszówki i jakeś nn a w lesie różne jadalne i nie
A burza też u nas była.

Jag_58 21:27, 08 wrz 2014

asiach napisał(a)

Jagódka, dziękuję i buziaki x3
Byliśmy bardzo szczęśliwi i dobrze, że z Kubą bo może to już ostatnie wspólne wakacje. Był szczęśliwy, że z morza przerzuciliśmy się na góry i że zaszczepiliśmy w nim miłość do tej części Polski

Jagódka i morze uczy pokory. Coś na ten temat wiem a pływać potrafię a jednak ....

To prawda Asiu człowiek z przyroda nie wygra ,ale może z nią pięknie współistnieć
Asiu z Kuby to niezły przystojniak ,i fajnie ,ze pokochał góry ,bo często własnie tam człowiek odkrywa samego siebie
asiach 21:34, 08 wrz 2014

Jag_58 napisał(a)

To prawda Asiu człowiek z przyroda nie wygra ,ale może z nią pięknie współistnieć
Asiu z Kuby to niezły przystojniak ,i fajnie ,ze pokochał góry ,bo często własnie tam człowiek odkrywa samego siebie

Kuba? tak tak to po mamusi - ha ha ha

A tak na poważnie z przyrodą nikt chyba nie wygrał czy to woda, czy ogień czy .... z dystansem i pokorą.
Góry pokochał i to na tyle, że przed samą obroną pojechał na wyprawę co prawda jednodniową ale chyba nic innego nie byłoby w stanie oderwać od nauki niż właśnie góry
asiach 23:05, 08 wrz 2014

Jesień się zaczyna

Liście lecą z drzew ....

ostatnie promienie letniego słońca
Gardener27 00:36, 09 wrz 2014

Witaj Asiu

Wracasz do nas z porcją pięknych zdjęć Bardzo się cieszę że urlop się udał i naładowałaś akumulatory Jesień za oknem daje się we znaki Opadające liście, kwitnące wrzosy i chryzantemy dla ogrodnika wróżą zbliżającą się zimę Dobrze że mamy siebie na wzajem i przebrniemy przez ten ciężki okres Mam tylko cichą nadzieję że pogoda będzie piękna do samego grudnia tak jak to było w tamtym roku a wiosna przyjdzie wcześnie Trochę zagalopowałem w przyszłość ale już taki jestem że wszystko planuję z dużym wyprzedzeniem

Pozdrawiam serdecznie
sylwiap 00:48, 09 wrz 2014

Witaj Asiu

Jak się cieszę, że już wróciłaś Świetnie, że urlop się udał, mimo pogody w kratkę. My też kochamy góry ! Na Szczelińcu byłam 10 lat temu i nawet spaliśmy tam na szczycie w schronisku. Bardzo mi ta noc, i w ogóle wyjazd zapadł w pamięć. Ostatnimi laty mniej wybieramy się w góry i bardzo ale to bardzo mi tego brakuje. Człowiek w górach czuje się tak jakby bliżej Boga.
Piękne zdjęcia przywiozłaś ze sobą
W naszych ogrodach coraz bardziej czuć jesień. Ależ to lato szybko przeleciało, trochę żal. Ale wierzę w to, że jeszcze jesień przyniesie wiele ciepłych dni
asiach 08:21, 09 wrz 2014

Gardener27 napisał(a)
Witaj Asiu

Wracasz do nas z porcją pięknych zdjęć Bardzo się cieszę że urlop się udał i naładowałaś akumulatory Jesień za oknem daje się we znaki Opadające liście, kwitnące wrzosy i chryzantemy dla ogrodnika wróżą zbliżającą się zimę Dobrze że mamy siebie na wzajem i przebrniemy przez ten ciężki okres Mam tylko cichą nadzieję że pogoda będzie piękna do samego grudnia tak jak to było w tamtym roku a wiosna przyjdzie wcześnie Trochę zagalopowałem w przyszłość ale już taki jestem że wszystko planuję z dużym wyprzedzeniem

Pozdrawiam serdecznie

Witaj Przemku!
Zbliżającą jesień już widać u mnie wrzosy już dość wcześnie zaczęły kwitnąć a liście opadają na gwałt. Myśle , że ta susza tez trochę się do tego przyczyniła. Ale taka kolej rzeczy.
Cyt. "...Mam tylko cichą nadzieję że pogoda będzie piękna do samego grudnia tak jak to było w tamtym roku a wiosna przyjdzie wcześnie ..." - i tego sie trzymajmy i żyjmy tą myślą
Miłego dnia
asiach 08:27, 09 wrz 2014

sylwiap napisał(a)
Witaj Asiu

Jak się cieszę, że już wróciłaś Świetnie, że urlop się udał, mimo pogody w kratkę. My też kochamy góry ! Na Szczelińcu byłam 10 lat temu i nawet spaliśmy tam na szczycie w schronisku. Bardzo mi ta noc, i w ogóle wyjazd zapadł w pamięć. Ostatnimi laty mniej wybieramy się w góry i bardzo ale to bardzo mi tego brakuje. Człowiek w górach czuje się tak jakby bliżej Boga.
Piękne zdjęcia przywiozłaś ze sobą
W naszych ogrodach coraz bardziej czuć jesień. Ależ to lato szybko przeleciało, trochę żal. Ale wierzę w to, że jeszcze jesień przyniesie wiele ciepłych dni

Dziękuję Sylwia za miłe powitanie
W tym rejonie Polski jeszcze nigdy nie byłam dlatego tyle fotek i dlatego jestem pod ogromnym wrażeniem. Góry niskie (choć dla mnie już starczy). Było gdzie i po czym chodzić i o to chodziło.
Cyt. "... Człowiek w górach czuje się tak jakby bliżej Boga..." - prawda. Można się wyciszyć i zastanowić nad własnym życiem. Można lepiej poczuć otaczającą nas przyrodę
Do wieczora i miłego dnia
Jag_58 12:42, 09 wrz 2014

Asiu miłego dnia jesień ,jesień ,ale na razie piekna jesień buziaki