Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cichy i przytulny

Ogród cichy i przytulny

Napia 20:38, 08 wrz 2014

asiach napisał(a)

Ach, Agnieszko wróciłam radosna i wypoczęta. Tylko dlaczego takie chwile tak szybko przemijają ...
Pozdrawiam ciepło

Asiu, bardzo się cieszę, że wróciłaś jak piszesz radosna i wypoczęta miło Cię widziec także na zdjęciach na tle pięknych górskich formacji Piszesz, że było zimno i trudno było się rozgrzać. Ja zimę lubię oglądać zza szyby, siedząc z kubkiem herbaty przy kominku, ale dla takich widoków chyba warto nieco zmarznąć. Tym bardziej w gronie bliskich
Koniec lata i początek jesieni w Twoim ogrodzie niezwykle urokliwy
Pozdrawiam cieplutko
asiach 20:40, 08 wrz 2014

Mirella napisał(a)

Tak myślałam.
Jeszcze, chcę jeszcze , dużo fotek

Mirella nie wiem czy mogę bo to forum O.
Ale coś jeszcze dam. Było super - kocham góry - dobrze, że mąż tego nie słyszy
asiach 20:51, 08 wrz 2014

Jag_58 napisał(a)
Asiu czy już wróciłaś z wojaży ???? czekamy

Wróciłam, wróciłam i wszystkiego mi mało. Zaraz po podróży - nastawiłam pralkę i na rowerek a później grzybobranie ... Pojechaliśmy bez przygotowania i dlatego z korzonkami i takie brudne Ale jak zobaczyłam przy drodze te maleństwa to nie mogłam odpuścić
I pomysleć, że wróciliśmy po 14. Może ja jestem nadpobudliwa i wszystkiego mi mało. Góry, rower, las, ogród to moje życie
Jag_58 20:55, 08 wrz 2014

asiach napisał(a)

Dziękujemy, byliśmy, wypoczęliśmy i wróciliśmy cali i zdrowi (oj Jaruś z lekką konduzją ... jak to u starych sportowców bywa ...)
A to dla Ciebie - ze szlaku na skalne grzyby z widokiem na Szczeliniec

Asiu jestem u Ciebie i podziwiam piękno naszego kraju widoki piękne ,nawet ta mgła jest urocza i tajemnicza dziękuję za tą fotkę juz jest w albumie Bardzo sie cieszę ,ze cali i zdrowi wróciliście z podróży kiedys tez dużo chodziłam po górach ,a teraz raczej sie wygrzewam nad morzem ,ale moze czas to zmienić ??
Góry tak cudownie człowieka wyciszają ale tez uczą pokory i respektu
pięknie powiedziane "aż żal wyjeżdżać" ,ale wiadomo co dobre szybko sie kończy Asieńko a my sie cieszymy ,ze wróciłas na forum piękna jesień u Ciebie i grzybki rosną ,u mnie nazbierałam maslaków
buziaki dla Ciebie i chłopaków A Jaruś nich sie kuruje
asiach 20:56, 08 wrz 2014

kosolka napisał(a)
Podeslij koniecznie! Cieszę się ze jesteś, no i że wyjazd się udał!! Cudne widoki!! Pakuje w takim razie duuuzo grubych ciuchów, bo zmarzluch jestem!!

Już wysłałam
Warto wszystko zobaczyć
Miłego wypoczynku życzę i lepszej pogody
asiach 20:59, 08 wrz 2014

kosolka napisał(a)
My tu Asiu jesteśmy i czekamy aż wrócisz spokojna, wypoczywa choć nachodzona Pogoda chyba taka piękna w całej Polsce była, więc mieliście świetny urlop! Do... Hmmm.. zobaczenia chciałam napisać A tu to nie wiem- do napisania? Buziaki

Wypoczęta a i nachodzona było co oglądać a jeszcze ile zostało a i Tatry czekają czy tylko starczy na wszystko czasu
asiach 21:10, 08 wrz 2014

Jag_58 napisał(a)

Asiu jestem u Ciebie i podziwiam piękno naszego kraju widoki piękne ,nawet ta mgła jest urocza i tajemnicza dziękuję za tą fotkę juz jest w albumie Bardzo sie cieszę ,ze cali i zdrowi wróciliście z podróży kiedys tez dużo chodziłam po górach ,a teraz raczej sie wygrzewam nad morzem ,ale moze czas to zmienić ??
Góry tak cudownie człowieka wyciszają ale tez uczą pokory i respektu
pięknie powiedziane "aż żal wyjeżdżać" ,ale wiadomo co dobre szybko sie kończy Asieńko a my sie cieszymy ,ze wróciłas na forum piękna jesień u Ciebie i grzybki rosną ,u mnie nazbierałam maslaków
buziaki dla Ciebie i chłopaków A Jaruś nich sie kuruje

Jagódka, dziękuję i buziaki x3
Byliśmy bardzo szczęśliwi i dobrze, że z Kubą bo może to już ostatnie wspólne wakacje. Był szczęśliwy, że z morza przerzuciliśmy się na góry i że zaszczepiliśmy w nim miłość do tej części Polski

Jagódka i morze uczy pokory. Coś na ten temat wiem a pływać potrafię a jednak ....
asiach 21:11, 08 wrz 2014

Kasiek napisał(a)

Moze... do nastepnej ...kropki?

Pozdrawiam serdecznie
asiach 21:12, 08 wrz 2014

Napia napisał(a)

Asiu, bardzo się cieszę, że wróciłaś jak piszesz radosna i wypoczęta miło Cię widziec także na zdjęciach na tle pięknych górskich formacji Piszesz, że było zimno i trudno było się rozgrzać. Ja zimę lubię oglądać zza szyby, siedząc z kubkiem herbaty przy kominku, ale dla takich widoków chyba warto nieco zmarznąć. Tym bardziej w gronie bliskich
Koniec lata i początek jesieni w Twoim ogrodzie niezwykle urokliwy
Pozdrawiam cieplutko

Dziękuję Agnieszko
Było warto
kosolka 21:14, 08 wrz 2014

asiach napisał(a)

Już wysłałam

Dziękuję!! Buziaki!
I u Ciebie też grzybki?? U nas nadal nie ma. Ale nad ranem chwilę padało (az mnie zaskoczył dźwięk deszczu stukającego w dach! po tak długim czasie), i po południu burza przeszła i trochę deszczu znów było, może się grzyby bujną..