Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cichy i przytulny

Ogród cichy i przytulny

asiach 23:12, 14 wrz 2014

Jag_58 napisał(a)
Asiu piękne widoki ,jesień w Polsce jest piekna i urokliwa ,jedyna w swoim rodzaju ma Napia racje chciałby sie ruszyc na szlak
miłego dnia ,u nas po porannym zachmurzeniu wychodzi słoneczko buziaki

Witaj Jagódko!
Wyjechaliśmy w piątek po pracy a dzisiaj powrót do domu. I już chyba koniec wyjazdów wakacyjnych - koniec urlopu - powrót na dobre do pracy i prac ogrodowych
W Bydgoszczy pogoda była bardzo ładna +27 i słońce, u nas szczerze mówiąc nie wiem jaka była.
Miłego tygodnia
AgnieszkaW 23:18, 14 wrz 2014

Przepiękne fotki pięknych miejsc pokazujesz Asiu - dziękuję, że mogę choć w ten sposób zobaczyć piękny kawałek Polski
asiach 23:20, 14 wrz 2014

Aniulka napisał(a)
Asiu czy mieliście jakiś plan tych wycieczek,czy przygotowywaliście się wcześniej czy raczej jak to się mówi na żywioł?

Aniu, dobry wieczór
Każdy nasz wyjazd jest przygotowany, noclegi zabukowane nigdy nie jedziemy na żywioł i nigdy tak nie jechaliśmy. Teraz to już nie te czasu, że wezmę plecak na plecy i ruszam. Nie wiem, gdzie będę nocować, dokąd będę zmierzać, co zobaczę. Zawsze mamy zarezerwowany pokój, mapa w ręce, okolica poznana przez internet.
Wiemy co warto zobaczyć, gdzie pojechać, co zwiedzić i na wypadek brzydkiej pogody plan awaryjny też jest przygotowany.
Żywioł, spontan to już nie
Miłej i spokojnej nocy
asiach 23:26, 14 wrz 2014

Viola napisał(a)
Asiu, widoki przepiękne, moje klimaty Uwielbiam piesze wędrówki po górach, tylko, że ja w Tatrach zwykle "wypoczywam". A pelargonie w gruncie masz? Dobrze widzę? Co robisz z nimi po sezonie? Próbujesz pobierać sadzonki czy ida na kompost?

Na mnie Tatry muszą "poczekać" a jeżeli już to chyba te partie niższe - łańcuchy nie wchodzą w grę. Jestem za słaba i za bojaźliwa.
Pelarganie mam w doniczkach i w gruncie. Nie ukrywam, że nie przechowuję przez zimę bo nie mam gdzie.
Co roku kupuję nowe.
Pozdrawiam serdecznie
asiach 23:27, 14 wrz 2014

iwonaal napisał(a)
Asiu, piękne widoki. Pozdrawiam.

Iwonko, dziękuję i również pozdrawiam
asiach 23:29, 14 wrz 2014

Ivvvona napisał(a)
Przepiękne widoczki, uwielbiam takie Miłego weekendu

Dziękuję Iwonko
Fajnie, że nas jest więcej(miłośników gór)
Pozdrawiam jeszcze weekendowo
asiach 23:32, 14 wrz 2014

sylwiap napisał(a)

Witam

Tak myślałam, że to ten klonik ale wolałam się upewnić Ślicznie się prezentuje Miłego weekendu Asiu

Musi pięknie się prezentować bo to prezent dla Jarusia od mojego brata i bratowe
Miłego tygodnia
asiach 23:37, 14 wrz 2014

Gardener27 napisał(a)

Asiu fantastyczne jest to zdjęcie Te kamienie wyglądają jak domki leśnych skrzatów A może je tam spotkałaś ?

Skrzata nie spotkałam ale na te piękne dwa borowiki trafiłam
Potem były jeszcze trzy a skrzata ani rusz
Miłego
asiach 23:39, 14 wrz 2014

Aniulka napisał(a)
Asiu pozdrowienia niedzielne zostawiam
U nas słonecznie i ciepło

Aniu, dziękuję
I również jeszcze raz pozdrawiam
asiach 23:40, 14 wrz 2014

Viola napisał(a)
Asiu, pozdrowienia zostawiam na nowy tydzień

Wzajemnie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies