Aśko - no bosko Spacer po Twoim ogrodzie jak zawsze odpręża Pięknie w każdym zakątku ... a to drzewko na ostatnim zdjęciu (ciężko określić kolor, hmm szaro-beżowe ? ) prawie na wprost, jak się nazywa ?
Sylwia, to jest klon jesionolistny Flemingo kremowo-zielony tylko dostał już jesiennie oliwkowo-żółto-szare przebarwienie
Dziekuję za pozdrowienie i spokojnej nocy
Mirello jest to piękna okolica też bliska nam z uwagi na miłość do gór - niestety pochodzimy z innych rejonów Polski.
Dla Ciebie i może dla Zbyszka ???
Na próżno szukać widoków bo pogoda sticte jesienna - mglista
Asiu, kochana jesteś, że pokazujesz takie zdjęcia piękny las prześwietlkony promieniami słońca, aż chciałoby się stanąć na ścieżce i ruszyć na szlak
Miłego dnia
Asiu prześliczne zdjęcia,niesamowite widoki aż chciałoby się tam być już,teraz,natychmiast i rozkoszować nimi..
Udanego weekendu Mam nadzieję,że będzie ładny bo czeka mnie sadzenie
Asiu piękne widoki ,jesień w Polsce jest piekna i urokliwa ,jedyna w swoim rodzaju ma Napia racje chciałby sie ruszyc na szlak
miłego dnia ,u nas po porannym zachmurzeniu wychodzi słoneczko buziaki
Asiu, widoki przepiękne, moje klimaty Uwielbiam piesze wędrówki po górach, tylko, że ja w Tatrach zwykle "wypoczywam". A pelargonie w gruncie masz? Dobrze widzę? Co robisz z nimi po sezonie? Próbujesz pobierać sadzonki czy ida na kompost?