Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cichy i przytulny

Ogród cichy i przytulny

sylwiap 00:32, 12 wrz 2014

asiach napisał(a)

Aśko - no bosko Spacer po Twoim ogrodzie jak zawsze odpręża Pięknie w każdym zakątku ... a to drzewko na ostatnim zdjęciu (ciężko określić kolor, hmm szaro-beżowe ? ) prawie na wprost, jak się nazywa ?

Pozdrawiam i życzę spokojnej nocki

asiach 00:55, 12 wrz 2014

sylwiap napisał(a)

Aśko - no bosko Spacer po Twoim ogrodzie jak zawsze odpręża Pięknie w każdym zakątku ... a to drzewko na ostatnim zdjęciu (ciężko określić kolor, hmm szaro-beżowe ? ) prawie na wprost, jak się nazywa ?

Pozdrawiam i życzę spokojnej nocki

Sylwia, to jest klon jesionolistny Flemingo kremowo-zielony tylko dostał już jesiennie oliwkowo-żółto-szare przebarwienie
Dziekuję za pozdrowienie i spokojnej nocy
asiach 01:06, 12 wrz 2014

Mirella napisał(a)
Cześć Asia, spacerowałam po Twoim ślicznym ogrodzie i myślałam ciepło o właścicielach tego uroczego miejsca
fotki z wypadów górskich super,
moje myśli zawsze są w tych rejonach w których byłaś, bo są bardzo bliskie mojemu sercu.
Mało piszę bo mam problem z netem, a z telefonu kiepsko mi idzie.
Pozdrawiam

Mirello jest to piękna okolica też bliska nam z uwagi na miłość do gór - niestety pochodzimy z innych rejonów Polski.
Dla Ciebie i może dla Zbyszka ???
Na próżno szukać widoków bo pogoda sticte jesienna - mglista

asiach 01:13, 12 wrz 2014

Dorota123 napisał(a)
Lubimy te same rejony Polski też byłam w tym roku w okolicach Szczelińca, Piękne miejsca, a Ogród Japoński w Jarkowie znalazłaś?
[/quote
Niestey Dorotka ogród tylko widziałam z daleka ale nie zachodziliśmy. Tak mielismy wypełniony czas (szlaki rozpisane przez syna), że zboczyć było ciężko.
Ale przerode wokoło widziałam i podziwiałam
A jak Szczeliniec to :

asiach 01:25, 12 wrz 2014

W tak pięknych okolicznościach przyrody

Napia 07:11, 12 wrz 2014

asiach napisał(a)
W tak pięknych okolicznościach przyrody

Asiu, kochana jesteś, że pokazujesz takie zdjęcia piękny las prześwietlkony promieniami słońca, aż chciałoby się stanąć na ścieżce i ruszyć na szlak
Miłego dnia
08:16, 12 wrz 2014
Asiu prześliczne zdjęcia,niesamowite widoki aż chciałoby się tam być już,teraz,natychmiast i rozkoszować nimi..
Udanego weekendu Mam nadzieję,że będzie ładny bo czeka mnie sadzenie
Jag_58 10:14, 12 wrz 2014

Asiu piękne widoki ,jesień w Polsce jest piekna i urokliwa ,jedyna w swoim rodzaju ma Napia racje chciałby sie ruszyc na szlak
miłego dnia ,u nas po porannym zachmurzeniu wychodzi słoneczko buziaki
10:21, 12 wrz 2014
Asiu czy mieliście jakiś plan tych wycieczek,czy przygotowywaliście się wcześniej czy raczej jak to się mówi na żywioł?
Viola 11:38, 12 wrz 2014

Asiu, widoki przepiękne, moje klimaty Uwielbiam piesze wędrówki po górach, tylko, że ja w Tatrach zwykle "wypoczywam". A pelargonie w gruncie masz? Dobrze widzę? Co robisz z nimi po sezonie? Próbujesz pobierać sadzonki czy ida na kompost?