bociek
19:14, 26 kwi 2014
![](https://www.ogrodowisko.pl/uploads/user/avatar/1136/bocian-4.jpg)
Witaj Wiolu,
Spora dzialka, wiec sporo pracy, ale najwazniejsze, ze sprawia Ci to radosc![](/images/emoticons/icon_smile.gif)
Jesli prosisz o rady, to wtrace swoje trzy grosze
Na rabacie kulkowej masz ciemna zielen bukszpanow, wiec dobrze by bylo rozjasnic. Trawki to swietny pomysl, ale musisz podjac decyzje, czy maja byc ozdobne przez caly rok, czy moze na wiosne chcesz tam miec cebulowe a potem trawki.
Przy opcji pierwszej proponuje turzyce. Jest wiele odmian, na forum najpopularniejsze to Ice Dance o szerokim ulistnieniu lub Frosted curls o cieniusienkich zdzblach.
Ja widzialabym tutaj jednak opcje druga, czyli wiosna mnostwo cebulowych, najpierw krokusy, potem narcyzy i tulipany a potem Hakonechloe macra All Gold - intensywnie i soczyscie zolta, lub rozplenice Little Bunny na przyklad, ktore na jesieni maja urocze kwiatostany jak kocie ogonki![](/images/emoticons/icon_smile.gif)
Wydaje mi sie, ze zrobilas za duzo "fal" i pewnie ciezko to sie kosi, ja bym zlagodzila ta linie i dala dwa roznej wielkosci brzuszki.
Ta kula w hortkach, no nie wiem, nie lepiej zrobic zakacik czysto hortkowy? Albo rodkowy?
Warzywnik niesamowity
Widac, ze Ci rosnie wszystko pieknie
Pozdrawiam i zycze powodzenia w zmianach
Spora dzialka, wiec sporo pracy, ale najwazniejsze, ze sprawia Ci to radosc
![](/images/emoticons/icon_smile.gif)
Jesli prosisz o rady, to wtrace swoje trzy grosze
Przy opcji pierwszej proponuje turzyce. Jest wiele odmian, na forum najpopularniejsze to Ice Dance o szerokim ulistnieniu lub Frosted curls o cieniusienkich zdzblach.
Ja widzialabym tutaj jednak opcje druga, czyli wiosna mnostwo cebulowych, najpierw krokusy, potem narcyzy i tulipany a potem Hakonechloe macra All Gold - intensywnie i soczyscie zolta, lub rozplenice Little Bunny na przyklad, ktore na jesieni maja urocze kwiatostany jak kocie ogonki
Wydaje mi sie, ze zrobilas za duzo "fal" i pewnie ciezko to sie kosi, ja bym zlagodzila ta linie i dala dwa roznej wielkosci brzuszki.
Ta kula w hortkach, no nie wiem, nie lepiej zrobic zakacik czysto hortkowy? Albo rodkowy?
Warzywnik niesamowity
Pozdrawiam i zycze powodzenia w zmianach