Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

monteverde 23:29, 02 cze 2014

Kondzio napisał(a)
Aniu ja nie mam pamięci do nazw a w szczególności nie swoich ogrodów hi hi ale myślę ze jak będziesz chciała nazwę to dziewczyny pomogą

Ja pisałam o Twoich roślinkach najpierw
grembosia 23:31, 02 cze 2014

A ja też uwielbiam niebieski w ogrodzie, chociaż u mnie chyba nie bardzo pasuje, ale małe detaliki próbuję już przemycać...

Piękne te ogrody.
Pozdrawiam serdecznie.
paniprzyroda 00:13, 03 cze 2014

Szczęśliwiec Tyle pięknych ogrodów w tak krótkim czasie. Dzięki za zdjęcia, oglądałam z zapartym tchem. Pozdrawiam.
Bogdzia 08:05, 03 cze 2014

Cudne zdjecia z cudnej wycieczki do cudnych ogrodów. Spóźnione imieninowe buziaki .
Edyta10 08:09, 03 cze 2014

Kondzio warzywnik miodzio relację z odwiedzin u Bogdzi obejrzałam, normalnie nadążyć nie można
zdjęcia super a twój strumyczek cudowny... jak zresztą cały ogród...
pozdrowienia dla kurek hihihi
hanka_andrus 08:23, 03 cze 2014

Obejrzałam ogrody, i Twój, i Dzidki, i Jasi. Wszystkie piękne.
A w dodatku patrząc na Twoje poletko, odnoszę wrażenie, że dorównuje tamtym urodą, brakuje mu tylko dojrzałości, co za dwa trzy lata się zniweluje.
Uściski.
agatanowa 08:48, 03 cze 2014

Kondzio, rarytasiki pokazałeś. Jest się na czym wzorować.

Ślepam chyba, bo gniazda os nie widziałam, choc jak kura w gnat się gapiłam na zdjęcie tak opisane. U Poziomki ceglaste zabudowania gospodarcze i ujęty w ramki warzywnik oraz Dzidkowe konewki na baczność przy stawie, a także stara pompa bluzgająca wodą - te ujęcia chyba najbardziej romantycznie na mnie zadziałały.

Ale Ty gonisz, Kondzio i niedługo bedziesz miał podobnie,ale po swojemu, czego zyczę
Kondzio 09:01, 03 cze 2014

Donia72 napisał(a)
A ja bardzo lubię niebieski, nawet meble kuchenne i dodatki mam niebieskie
ja tez uwielbiam jak zauważyłeś dosiebie w ogrodzie dodaje większości kolor niebieski ale jednak altany i meble mam ciemny brąz i nie wiem dla czego hi hi hi
Kondzio 09:16, 03 cze 2014

agatanowa napisał(a)
Kondzio, rarytasiki pokazałeś. Jest się na czym wzorować.

Ślepam chyba, bo gniazda os nie widziałam, choc jak kura w gnat się gapiłam na zdjęcie tak opisane. U Poziomki ceglaste zabudowania gospodarcze i ujęty w ramki warzywnik oraz Dzidkowe konewki na baczność przy stawie, a także stara pompa bluzgająca wodą - te ujęcia chyba najbardziej romantycznie na mnie zadziałały.

Ale Ty gonisz, Kondzio i niedługo bedziesz miał podobnie,ale po swojemu, czego zyczę
gniazdo os jest w tym pęknięciu Kazdy znas nawet jak bedzie miał takie same rośliny to i tak bedzie miał inny ogrod bo kazdy z nas ma inna dusze a nasze ogrody sa jej odbiciem tylko wlasnie trzeba do tego dojść dziewczyny maja bardzo duża wiedzę i sie tym dzielą i trzeba z tego korzystać i to mi sie podoba. Cały czas o tym mysle hi hi hi niestety pogoda jest pod psem i znowu dzień zmarnowany bedzie
Kondzio 09:17, 03 cze 2014

hanka_andrus napisał(a)
Obejrzałam ogrody, i Twój, i Dzidki, i Jasi. Wszystkie piękne.
A w dodatku patrząc na Twoje poletko, odnoszę wrażenie, że dorównuje tamtym urodą, brakuje mu tylko dojrzałości, co za dwa trzy lata się zniweluje.
Uściski.
dziekuje az mnie zatkało