Kondzio warzywnik miodzio relację z odwiedzin u Bogdzi obejrzałam, normalnie nadążyć nie można
zdjęcia super a twój strumyczek cudowny... jak zresztą cały ogród...
pozdrowienia dla kurek hihihi
Obejrzałam ogrody, i Twój, i Dzidki, i Jasi. Wszystkie piękne.
A w dodatku patrząc na Twoje poletko, odnoszę wrażenie, że dorównuje tamtym urodą, brakuje mu tylko dojrzałości, co za dwa trzy lata się zniweluje.
Uściski.
Kondzio, rarytasiki pokazałeś. Jest się na czym wzorować.
Ślepam chyba, bo gniazda os nie widziałam, choc jak kura w gnat się gapiłam na zdjęcie tak opisane. U Poziomki ceglaste zabudowania gospodarcze i ujęty w ramki warzywnik oraz Dzidkowe konewki na baczność przy stawie, a także stara pompa bluzgająca wodą - te ujęcia chyba najbardziej romantycznie na mnie zadziałały.
Ale Ty gonisz, Kondzio i niedługo bedziesz miał podobnie,ale po swojemu, czego zyczę
ja tez uwielbiam jak zauważyłeś dosiebie w ogrodzie dodaje większości kolor niebieski ale jednak altany i meble mam ciemny brąz i nie wiem dla czego hi hi hi
gniazdo os jest w tym pęknięciu Kazdy znas nawet jak bedzie miał takie same rośliny to i tak bedzie miał inny ogrod bo kazdy z nas ma inna dusze a nasze ogrody sa jej odbiciem tylko wlasnie trzeba do tego dojść dziewczyny maja bardzo duża wiedzę i sie tym dzielą i trzeba z tego korzystać i to mi sie podoba. Cały czas o tym mysle hi hi hi niestety pogoda jest pod psem i znowu dzień zmarnowany bedzie