Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II

Kondziowy ogrod cz II

Luiza 22:15, 03 cze 2014

Kondziu. Jestem pod wrażeniem Waszego ogrodu i pracy jaką wykonałeś. Obiecałam Ci zdjęcia kurników. Czekam żeby przestało padać.Szczerze to nie wiem, czy nie zrezygnuję z kur. Ja mieszkam przy lesie. Od tamtego tygodnia lis zabrał już 23 kury . Niestety głównie silki i kochiny, ponieważ one nie fruwają. Taka sytuacja powtarza się co roku, gdy lis ma małe. Ale nie potrafię zamknąć kur na małym wybiegu. Jeszcze raz podziwiam.
Kondzio 22:15, 03 cze 2014

Mala_Mi napisał(a)
Prawda jest tak, że niektóre ogrody nadają sie na wystawy angielskie.. i wcale nei trzeba jechać tam by oglądać fajnie skomponowane rośliny...
I cieszę się, że dziś udało mi się kupić tego niebieskiego bodziszka Jest cudny..
zgadzam sie z tobą pełne rozciągłości hi hi hi hi o ty a ja ich tak szukam hi hi hi hi
Kondzio 22:18, 03 cze 2014

Luiza napisał(a)
Kondziu. Jestem pod wrażeniem Waszego ogrodu i pracy jaką wykonałeś. Obiecałam Ci zdjęcia kurników. Czekam żeby przestało padać.Szczerze to nie wiem, czy nie zrezygnuję z kur. Ja mieszkam przy lesie. Od tamtego tygodnia lis zabrał już 23 kury . Niestety głównie silki i kochiny, ponieważ one nie fruwają. Taka sytuacja powtarza się co roku, gdy lis ma małe. Ale nie potrafię zamknąć kur na małym wybiegu. Jeszcze raz podziwiam.
dziekuje i współczuje czekam na zdjecia moje kury przyzwyczajammdomotwartch drzwi wybiegu i bedemchcial je powoli wypuszczać na ogrod
Kondzio 22:20, 03 cze 2014

laurowisnia napisał(a)
Dopiero obejrzałam relację z wizyty, ogrody bajkowe z ogromem roślinności, miałeś przepiękny prezent imieninowy.
tez tak mysle czuje sie jak bym był w Anglii nie będąc tam hi hi hi
Kondzio 22:23, 03 cze 2014

an_tre napisał(a)
Kondziu pięknie opisałeś pismem obrazkowym ogrody Jasi i Dzidki, cudownie się spacerowało podziwiam też twój ogród, jest pięknie
pozderki
aniu dziekuje starałem sie pokazać jak najpiękniej
Kondzio 22:25, 03 cze 2014

mira napisał(a)
dobrze że obfociłeś te dwa ogrody bo mało jest zdjęć a tam sporo inspiracji
cudownych
chciałam zameldować że kupiłam dziś w aptece szpatułki do gardła żeby zrobić zapis co i gdzie , pani w aptece się śmiała chyba już wie po co to się kupuje
ciesze sie ze moja fotorelacja sie podobała hi hi hi hi
renatamama3 13:45, 04 cze 2014

Kondziu,wróble mi doniosły ,że kupiłeś buczka .Żartuję ,byłam w szkółce i jakoś ich mniej były .pozdrówka
Kondzio 14:11, 04 cze 2014

renatamama3 napisał(a)
Kondziu,wróble mi doniosły ,że kupiłeś buczka .Żartuję ,byłam w szkółce i jakoś ich mniej były .pozdrówka
hi hi hi zgadza sie i kupiłem to drzewko co ma Agatka przed domem hi hi hi
Urszulla 14:19, 04 cze 2014

Kondzio a gdzie jest ta zachwalana ogrodowa relacja
bo coś na bieżąco nie jestem- zagubiona w akcjach
Kondzio 14:28, 04 cze 2014

Urszulla napisał(a)
Kondzio a gdzie jest ta zachwalana ogrodowa relacja
bo coś na bieżąco nie jestem- zagubiona w akcjach
od 152 strony zaczyna sie od mojego ogrodu